Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 16

• 87 165
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви  Heart Eyes Вашето мнение означава много за мен.

За третия сезон аз мисля че е така:

-Трябва да почне в Аржентина тоест 28.07

-От 1 до 40 епизод стават до 18.09

-След това там ги спират мисля че един месец.

-Мисля че става 13.10

-И от 40 до 80 става до 10.12

-И най-вероятно една седмица след това ще го пуснат при нас

Да знаете имам едвам,едвам 4 по математика и не съм сигурна дали е вярно  Joy

Нови снимки  Heart Eyes

# 706
За билетите:
Скрит текст:
Мислех, че ще са по-скъпи. Все пак това е концерт на Лодо, но зависи и в кой град и държава е. Ако е в там, където има повече фенове, билетът сигурно ще е по-скъп. Peace
Тини е много хубава на снимките. Heart Eyes На последната е направила смешна физиономия. Laughing

# 707
Благодаря за топлото посрещане!   bouquet

Aphrodisiac
:
Скрит текст:
От Петрич съм. Simple Smile Ако не е неудобно би ли споделила възрастта си?
Stilito :
Скрит текст:
Какво е да си на 26 ли?!? Ами, то след като станах на 19,20г. сякаш времето спря и годините започнаха да се трупат неусетно, особено откакто се роди малката - просто 2г. и 7.м. отлетяха като миг, а сякаш до вчера ми беше в корема.... Много е странно, не мога да го опиша, просто в един момент достигаш до някакъв етап на развитие, в който само надграждаш без да се променяш особено. Вярно, че откакто станах майка живота ми се преобърна, ценностите и интересите ми се промениха, но вътрешно аз съм си същото 22 годишно момиче, видяло току-що двете чертички на теста за бременност. А пък на 22г. се чувствах като на 19г., защото тогава завърших гимназия, приеха ме в университета и намерих любовта, която търсех, та тогава времето също сякаш беше спряло, а в същото време препускаше с пълна скорост.
Лелеее, аз се олях с писане и дори не знам дали някой ще разбере нещо от писаниците ми.  Laughing

За героите и промените им - нормално е да се променят, особено Тини. Тя е била на около 13г. когато е започнала да се снима във филма, а сега е на 17г. Това е времето, в което човек най-много се променя, някои от вас сами са станали свидетели, защото са преминали/преминават през този етап. Simple Smile Както и да е, на мен Виолета/Тини ми харесва и в първи сезон и сега, красотата, която притежава няма как да се заличи с променената и визия. Вярно изглежда по-голяма, отколкото е, но нали точно това искат да постигнат стилистите - Виолета в първи сезон е на 17г., значи сега трябва да е на 20,21г., нали така?!? Simple Smile

Относно 3 сезон - надявам се сценаристите да са раздвижили мисловната си дейност повечко и да са измислили сюжет, който досега не се е случвал, а не да повтарят нещата от втори сезон, но с различни актьори. Би било мноооого глупаво.
На мен ми се върти из главата, че може би ще има любовен триъгълник между Диего, Франческа и Макарена. Също така си мисля, че може би Франческа ще бъде тази, която ще остане с Диего, а пък Макарена ще се събере с Марко или защо не - Александро.  newsm78  Laughing

# 708

Aphrodisiac
:
Скрит текст:
Stilito :
Скрит текст:
Какво е да си на 26 ли?!? Ами, то след като станах на 19,20г. сякаш времето спря и годините започнаха да се трупат неусетно, особено откакто се роди малката - просто 2г. и 7.м. отлетяха като миг, а сякаш до вчера ми беше в корема.... Много е странно, не мога да го опиша, просто в един момент достигаш до някакъв етап на развитие, в който само надграждаш без да се променяш особено. Вярно, че откакто станах майка живота ми се преобърна, ценностите и интересите ми се промениха, но вътрешно аз съм си същото 22 годишно момиче, видяло току-що двете чертички на теста за бременност. А пък на 22г. се чувствах като на 19г., защото тогава завърших гимназия, приеха ме в университета и намерих любовта, която търсех, та тогава времето също сякаш беше спряло, а в същото време препускаше с пълна скорост.
Лелеее, аз се олях с писане и дори не знам дали някой ще разбере нещо от писаниците ми.  Laughing

За героите и промените им - нормално е да се променят, особено Тини. Тя е била на около 13г. когато е започнала да се снима във филма, а сега е на 17г. Това е времето, в което човек най-много се променя, някои от вас сами са станали свидетели, защото са преминали/преминават през този етап. Simple Smile Както и да е, на мен Виолета/Тини ми харесва и в първи сезон и сега, красотата, която притежава няма как да се заличи с променената и визия. Вярно изглежда по-голяма, отколкото е, но нали точно това искат да постигнат стилистите - Виолета в първи сезон е на 17г., значи сега трябва да е на 20,21г., нали така?!? Simple Smile

Относно 3 сезон - надявам се сценаристите да са раздвижили мисловната си дейност повечко и да са измислили сюжет, който досега не се е случвал, а не да повтарят нещата от втори сезон, но с различни актьори. Би било мноооого глупаво.
На мен ми се върти из главата, че може би ще има любовен триъгълник между Диего, Франческа и Макарена. Също така си мисля, че може би Франческа ще бъде тази, която ще остане с Диего, а пък Макарена ще се събере с Марко или защо не - Александро.  newsm78  Laughing

Скрит текст:
Ами аз неведнъж съм казвала, на осемнадесет съм, след месец правя деветнадесет. Simple Smile

# 709

Aphrodisiac
:
Скрит текст:
.................

Скрит текст:
Ами аз неведнъж съм казвала, на осемнадесет съм, след месец правя деветнадесет. Simple Smile

Скрит текст:
И аз съм горе-долу след месец, на 16 юли е рождения ми ден, ти кога си?

# 710
Злати, Тини в истинския живот е била на 14-15, когато е започнало снимането на първи сезон, а сега е на 17, навърши ги скоро. Ако говориш за сериала, да тогава трябва да е както ти казваш. Wink Peace

# 711

Aphrodisiac
:
Скрит текст:
.................

Скрит текст:

Скрит текст:
И аз съм горе-долу след месец, на 16 юли е рождения ми ден, ти кога си?

Скрит текст:
18-ти. Simple Smile

# 712
Здравейте всички пак съм тук ! Искам да кажа също здравей на новодошлите и аз се казвам Деница , но може да ми викате както си искате ! Нека да си прекарате страхотно тук и да се забавляваме !  Simple Smile

За Виолета 3 :
Мисля , че старата история пак ще се повтори ! Не ми харесва триъгълника между Виолета , Леон , (Томас , Диего и сега Алехандро) Наистина в първи сезон добре разбрах го все пак се влюби за първи път в 2 момчета , но не разбрах смисъла на това във втори сезон ! За какво им беше на сценаристите ! Можеха Диего да го сложат с Фран , защото тя все още си нямаше гадже и Марко да започна също да я харесва ! Този триъгълник щеше да е добре , но пак с Виолета ! И като видях новия клип с новите герои и как Алехандро и Виолета се държат за ръце на пейката всичко ми стана ясно ! Разбирам , че продуцентите не могат да се удържат на думата !
Разбрах също , че има слух , че Ками ще си хареса някой друг ? Не знам колко е вярно !
Людмила е толкова сладка и с Федерико са толкова прекрасни наистина !  Heart Eyes Heart Eyes
Тази новата Гери(Макарена) много е сладка наистина много ми харесва ! Знам , че на всички от темата не я харесват , но не е важно какъв си от вън , а от вътре ! А докато гледах клипчета с нея разбрах , че е много забавна и много добра това ми харесва в нея !
За онзи Родриго ли е не знам ? И него го харесвам особенно с тази прическа ! Много е забавен и също е хубаво да има още един учител в студиото !  Peace Peace
Всички нови герои ми харесват само малко Деймън не ми харесва !  Peace Peace

# 713
Дени, и аз мисля, че същата история ще се повтори, мисля си го отдавна. Wink Много ще ми е тъпо едно и също нещо за трети път. Този път даже Виолета може да избира и между трима. Laughing ooooh! Сценаристите бяха казали, че този път ще е разлчино, но може и да не одържат на думата си, кой ги знае. Simple Smile
Аз Макарена не я харесвам по външност, но пак казвам, че ще я видя в сериала каква е и в живота сигурно ще излязат новини около нея като започне излъчването на Виолетта 3 и стане по-известна, пък тогава ще я предценя напълно. Права си, че е важно да се гледа и вътре в човека, а не само отвън. Peace

# 714
Здравейте.  Hug

Според мен трети сезон ще започне в края на тази година или в началото на 2015. Със сигурност няма да започне скоро в България, защото все пак при нас всичко започва с година закъснение. Особено по Дисни.  Laughing Финалът на Хана Монтана или Магьосниците от Уейвърли Плейс се очакваше една година от феновете на българското Дисни. Какво ли ще бъде за сезон 3 на Виолета не знам.  Peace

И според мен ще е глупаво ако повторят историята с любовния триъгълник за трети път.  ooooh! Надявам се единствено да не разделят Людмила и Федерико, защото тогава вече няма да харесвам сериала.  Naughty Laughing А Виолета със сигурност ще се раздели с Леон, просто това е 100% сигурно. Независимо дали след това ще се съберат, те все пак ще се разделят. Сериала според мен става твърде предсказуем.  Crossing Arms Надявам се да има нещо наистина неочаквано в новия/последния сезон, защото иначе ще бъде като другите два сезона.

Нова снимка на Деймиън/Дамян и Макарена.

Нова лична снимка на момичетата.

# 715
Според мен сега Виолета в трети сезон ще е на 19 години.

Нова снимка на Руджеро  Grinning

Чудя се, кой ли е най-малкия в темата? newsm78

# 716
И аз мисля, че ще е на 19, защото в първи сезон беше на 17, минали са две години, значи трябва да е на 19. Wink Peace
Мисля, че имаше едно момиче, което беше 2-3 клас и май то е най-малкото, но то вече не пише в темата май. Тя като е 2-3 клас какво разбира от сериала не знам. newsm78

Нова снимка на Мечи Heart Eyes

Снимки на Мечи (може да сте качвали някой от тях)
Скрит текст:

Тук е много сладка Heart Eyes Heart Eyes

С майка си е тук май

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 20:34 от Iliqna_P

# 717
  • София
Да, Или, съгласен съм с теб. И аз се чудя 7-10 годишните какво разбират..  Peace

Има ли някакво значение на колко години е Виолета? Смисъл не разбирам защо го обсъждаме, някой ще ми обясни ли?  Laughing
Не знам какво ще се случи в следващия сезон. Не искам и да си правя някакви прогнози, защото изобщо не знам какви ще са новите герои.
Да, може би има нещо вярно в това, че Дисни България се излъчват по-късно продукциите, но случая с Violetta не е такъв.  Peace Дисни България и Румъния са едно.  Peace Тук са излъчили и двата сезона, а в Германия, Австрия - едва първия започват.  Wink

Тези руснаци ме убиват от смях. Кажете ми, това не са ли някакви хора, които отчаяно се опитват да привлекат внимание? Дори още не знаят какъв ще е героя на Дамян, но те трябва да кажат, че го обичат.  Joy

# 718
И аз мисля, че ще е на 19, защото в първи сезон беше на 17, минали са две години, значи трябва да е на 19. Wink Peace
Мисля, че имаше едно момиче, което беше 2-3 клас и май то е най-малкото, но то вече не пише в темата май. Тя като е 2-3 клас какво разбира от сериала не знам. newsm78

Нова снимка на Мечи Heart Eyes

Снимки на Мечи (може да сте качвали някой от тях)
Скрит текст:

Тук е много сладка Heart Eyes Heart Eyes

С майка си е тук май

О, разбират. И аз на толкова години съм гледала латиноамерикански сериали, разбирала съм. Simple Smile

Много е хубав Дамян на снимката.

# 719
Да, и аз не мисля, че нашето Дисни изостава толкова много с започването на нови серии на определен сериал, поне за Виолета е така. Спомням си, че ние гледахме вече втори сезон, а в някои други държави още не бяха свършили първия. Peace
Еми Марти обичат си го човека и това е, големи фенове са му сигурно. Joy
Мел, и аз съм гледала доста, когато съм била на тази възраст, но почти не разбирах нищо от тях. Laughing Зависи и от човека, някои разбират, други не, но за мен е малко странно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт