Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 16

• 87 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Да, и аз не мисля, че нашето Дисни изостава толкова много с започването на нови серии на определен сериал, поне за Виолета е така. Спомням си, че ние гледахме вече втори сезон, а в някои други държави още не бяха свършили първия. Peace
Еми Марти обичат си го човека и това е, големи фенове са му сигурно. Joy
Мел, и аз съм гледала доста, когато съм била на тази възраст, но почти не разбирах нищо от тях. Laughing Зависи и от човека, някои разбират, други не, но за мен е малко странно. Peace

Е, разбират, че се харесват там някакви, че се целуват. Аз на тяхната възраст втори клас си мислех, че гадже означава най-добър приятел. Simple Smile Но иначе около мен имаше хора, които си разбираха повече. Но пък в днешно време децата много по-рано научават за гаджета и такива неща.

# 721
Да, и аз не мисля, че нашето Дисни изостава толкова много с започването на нови серии на определен сериал, поне за Виолета е така. Спомням си, че ние гледахме вече втори сезон, а в някои други държави още не бяха свършили първия. Peace
Еми Марти обичат си го човека и това е, големи фенове са му сигурно. Joy
Мел, и аз съм гледала доста, когато съм била на тази възраст, но почти не разбирах нищо от тях. Laughing Зависи и от човека, някои разбират, други не, но за мен е малко странно. Peace

Е, разбират, че се харесват там някакви, че се целуват. Аз на тяхната възраст втори клас си мислех, че гадже означава най-добър приятел. Simple Smile Но иначе около мен имаше хора, които си разбираха повече. Но пък в днешно време децата много по-рано научават за гаджета и такива неща.
И аз разбирах, че някви се целуват и се обичат. Laughing Но и аз като тебе мислех, че гадже означава просто по-добър приятел момче и даже май бях в първи клас, едно момче ми каза:"Искаш ли да станем гаджета?", а той ми беше много добър приятел още от детската градина и нали си мислех, че гадже означава по-добър приятел момче и му казах:"Ами ние не сме ли?" и той ме изгледа като треснат, а аз се чудя какво става. Joy Joy
А пък други си разбираха и то много. Joy А и колкото по-младо е поколението, толкова по-рано се научават тези неща съм забелязала, след години сигурно и 5-6-годишните ще ги знаят тези работи. Laughing

# 722
Здравейте!
Дамян е много сладък на тази снимка Heart Eyes 
Скрит текст:
Аз пък като бях малка си виках,че не искам да имам гадже,но сега когато съм в пубертета съм на абсолютно друго мнение по този въпрос и мисля по съвсем друг начин.Малката ми братовчедка,която е на 3 годинки казва на всички момченца,с които си играе,че са и гадже така че всяко дете го разбира по-различен начин Peace За фенките на Тини,които са най-вече деца едва ли са на мнение,че Диего например съжалява за постъпките си и се е променил за тях е просто лошият,който раздели Виолета и Леон,което според мен е напълно нормално.Нещо в стил Барби и принца и мащехата,която иска да и навреди.В случаят мащехата е Людмила за тях.Така си мисля сега като се връщам назад ми е смешно по-какъв начин съм разсъждавала на нещата и си ги сравнявам със сега. Laughing
Тини и Меси

# 723
Да, вярно че трябва да е на 19г. Виолета, не зная защо написах 20-21г., като имах предвид 19-20г., ама то още не ми се е върнал целия акъл след бременността, раждането и кърменето.  Laughing

ООоо и сега 5-6 годишните ги знаят тези работи, знаят и повече от целувки и харесването. Миналото лято хлапака на братовчедка ми (тогава 5 годишен) и едно момиченце (8 годишно) много искаха да се целуват, ако не се бяха и целували даже.
Едно момиченце от квартала, на 6 години, целувала майка си с език.  #Crazy  doh

# 724
Здравейте!
Дамян е много сладък на тази снимка Heart Eyes 
Скрит текст:
Аз пък като бях малка си виках,че не искам да имам гадже,но сега когато съм в пубертета съм на абсолютно друго мнение по този въпрос и мисля по съвсем друг начин.Малката ми братовчедка,която е на 3 годинки казва на всички момченца,с които си играе,че са и гадже така че всяко дете го разбира по-различен начин Peace За фенките на Тини,които са най-вече деца едва ли са на мнение,че Диего например съжалява за постъпките си и се е променил за тях е просто лошият,който раздели Виолета и Леон,което според мен е напълно нормално.Нещо в стил Барби и принца и мащехата,която иска да и навреди.В случаят мащехата е Людмила за тях.Така си мисля сега като се връщам назад ми е смешно по-какъв начин съм разсъждавала на нещата и си ги сравнявам със сега. Laughing
Тини и Меси

Страхотна снимка. Simple Smile

# 725
Към читателите:

Скрит текст:
Имаше положителна промяна в плана и днес качих 16-ти епизод на историята.  Simple Smile Надявам се и на вас да ви е интересен. Пожелавам ви приятно четене: http://katyandstili.alle.bg/nuestro-camino-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0 … %B5%D0%BD%D1%82/#

# 726
Здравейте !

За темата за децата които се целуват и така на татък
Скрит текст:
! В моя град има много глупости особено в детската градина! Аз живея до едната детска градина и разбрах , че децата там са правили с*кс пред учителките си ! И едно дете е казало на учителката си : Млъквай дърта кранто ти нищо не знаеш ! Аз ако бях на мястото на учителките такъв шамар щеше да получи това дете ! Ужас ! Sick Sick

Стили , Марти
Скрит текст:
Историята ви става все по интересна !  Peace Peace Страхотен епизод !

# 727
Здравейте !

За темата за децата които се целуват и така на татък
Скрит текст:
! В моя град има много глупости особено в детската градина! Аз живея до едната детска градина и разбрах , че децата там са правили с*кс пред учителките си ! И едно дете е казало на учителката си : Млъквай дърта кранто ти нищо не знаеш ! Аз ако бях на мястото на учителките такъв шамар щеше да получи това дете ! Ужас ! Sick Sick

Стили , Марти
Скрит текст:
Историята ви става все по интересна !  Peace Peace Страхотен епизод !

Дени,
Скрит текст:
стига бе, това не може да е вярно. И ние в детската градина и в първи калс се бъзикахме разни неща - играехме нещо като сериал, аз бях Клеопатра и бях влюбена в моята най-добра приятелка, която играеше Диего, а едно друго момиче в ролята на Джесика се опитваше да ни раздели. И даже аз бях бременна и имахме сцена, където аз раждам, ама тъй като изобщо тогава си нямахме представа как стават тези работи, си мислехме, че ти бутат с нещо корема и бебето се появява. :Д Госпожите ни гледаха много странно. :ДД Но това си беше на шега. Ние изобщо не сме знаели как стават нещата. Докато това, което ти казваш, е сериозно.

# 728
За децата, целувките...
Скрит текст:
Злати, боже, момиченце да целува майка и с език. ooooh! Досега не бях чувала такова нещо, но щом и майката му позволява.. Laughing
Дени, сигурна ли си, че това е истина, все още не мога да повярвам, но пък може и да е истина, то каквито са децата в днешно време. ooooh! Боже, деца в детска градина да правят с*кс пред учителката си и да й викат „дърта кранто“. Crossing Arms Аз, ако бях на нея, не само щях да ги ударя, и то доста силно, ами и щях да кажа на родителите им, но родителите им може и да знаят. ooooh!
Вие не знаете как ги обичам такива мальоци, които се отварят много, а са на 5-6 години. Направо ми иде да ги... #2gunfire
Мел, ние не сме играели такива неща, но определено не знаехме как точно стават тези работи, дори не знаехме как се ражда детето, пъй те моля ти се седнали да ми правят с*кс. Що за глупости. ooooh!
Стили, Марти,
Скрит текст:
Страхотен епизод! Heart Eyes Може би е най-интересният от 4 сезон.
Чудя се какво ли ще стане с Макси и Кристиан, ами и с Марти, нали припадна. newsm78 Той сигурно от толкова нападки не е издържал. Въпреки че не разбрах защо го нападнаха така, какво, да застане между тях и да удрят него ли? ooooh!
На Франческа и Марти за пореден път им прекъснаха целувката, много се смях тогава. Joy

# 729
  • София
Дени, Или,и другите които ще четат историята
Скрит текст:
благодаря за отзивите Peace Днес ще бъде качен 17ти епизод. Стили толкова се зарадва, когато и казах да качи още вчера епизода и след 5 минути беше качен  Joy Иначе най-интересното те първа предстои Wink

# 730
За децата, целувките...
Скрит текст:
Злати, боже, момиченце да целува майка и с език. ooooh! Досега не бях чувала такова нещо, но щом и майката му позволява.. Laughing
Абе, тя, майката не позволява, ама детето се пробвало.  Rolling Eyes

То и моята щуротийка миналото лято имаше 2 авантюри с различни младежи, но си беше съвсем по бебешки.  Laughing
Скрит текст:
Този е единия младеж:

А този е другия:

А за филма да си кометирам:
Джейд ужасно много ме дразнии! Ужасно глупава е, как може Херман да е с нея?!? Много заблуден човек е и той!!!
И "Люси"  Laughing е много лоша в първи сезон. Naughty Не че във втори е добра, но не ме е дразнила толкова.
А Леон, добре че започна да се осъзнава и очовечава, че ми беше откровено противен до преди няколко серии. Crossing Arms

# 731
  • София
Злати, много е сладка. Жива и здрава да е.  Peace

И аз това се чудя как може Херман да е с Джейд. Понякога измисля някакви умни планове, които не са и в стила, а в други моменти е много глупава.  Laughing Мен Людмила ме дразни в първи сезон, а във втори не, защото е и забавна поне. Peace Нати търпи огромна промяна в следващите епизоди.  Peace Не съм гледал 10-ти и 11-ти епизод.. НЕ знам какво се случва.. Peace

# 732
Да, мен също Джейд ме дразни понякога, но не толкова, все пак си е глупавичка и повече ме разсмива. Joy Особено във вчерашния епизод, когато Виолета я преметна, а Джейд каза:"А не е лесно да ме преметнеш, но тя го направи.". Joy Joy
Херман ме дразни повече с това негово желание да държи Виолета изолирана от света и никой да не я наранява, но всъщност той й причинява повече болка. ooooh!
Мен Людмила не ме дразни много, само малко, когато прави сцени с Томас пред Виолета. Но си я обичам. Heart Eyes Heart Eyes Във втори сезон още повече я харесах, беше по-добра (като изключим това с Диего), по-искренна, влюби се истински във Федерико... Heart Eyes Heart Eyes Абе тя ми е любимия персонаж от Виолета - хем забавна, хем красива. Heart Eyes
Леон и мен ме дразнеше в първите епизоди, но сега пак го харесвам. Wink
Олга беше много смешна в последния епизод вчера с Рамашо в кухнята, като говореше за Джейд. Joy Joy
Стили, Марти,
Скрит текст:
Благодаря, че толкова бързо ще качите и 17 епизод. Много е интересно и добре, че качихте по-скоро 16, че иначе нямаше да издържа. Laughing #Crazy

Песента En gira от трети сезон С ПРЕВОД
http://vbox7.com/play:a0131b1e2d

# 733
Здравейте.  Hug

Песента "En gira" е много хубава.  Heart Eyes След като я изслушах около десет пъти вече ми хареса доста.  Laughing Превода също не е лош, харесва ми. Определено е добро начало като за песен и показва, че и другите песни ще са хубави сигурно.  Peace

За децата.

Скрит текст:
В днешно време малките деца правят неузнаваеми неща. Целуват се, псуват се и т.н. В моето училище един първокласник беше влезнал в тоалетната на момичетата и на друга първокласничка той казва 'Хайде да се..' сещате се продължението.  ooooh! Аз също така не мога да повярвам тези дечица, които са с iPhone, таблети и други. За мен това не е разумно.  Rolling Eyes От деца започват с модерната техника, а и започват с развалянето на очите си. Родителите са виновни за това, защото искат да позволяват твърде много на едно малко дете.  ooooh! Днешното поколение като цяло е основато от модерната техника.  Peace

# 734
Здравейте. Всички снимки от фотосесията на Диего: Heart Eyes

Скрит текст:

Невероятно сладък е. Heart Eyes Колко много си играх да качвам снимките... Много са на брой. Но си струваше. Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт