Отговори
# 15
  • София
Здравейте, мамчета  Hug Hug Hug
Доста търсех подобна тема в форума и като не намерих реших да пусна такава.
Аз съм мама на 2 прекрасни момичета на 9г и на 1,4г...
И в двете си бременности ми се отврати кафето, месото и почти не качвах колограми.
С първата само 6кг, а с втората само 3кг.
Линея негра не ми е излизала, а гаденето, като че ли го имаше в началото, но в лека степен.
Цигари не спрях, бяха ми по-вкусни от всякога , макар и да ме помислите за не грижовна или лекомислена -аз не ги прях.
За ореолите и зърната не обърнах внимание дали да по-тъмни или светли, но сега вече се втурачвам, защото отново чакам бебче  Grinning Grinning Grinning Grinning
В 5гс съм.
Ранко е да знам пола на детето си , но умирам от любопитство, защото е време да ударим бингото с момче.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Започнах да се вманячвам и в статий за бабините дивитини и старите поверия за това какъв ще е пола на детето според бременноста и състоянието на бременната жена.
Дори и прочетох и това налудничево предсказание :Ако на бременна жена я засърби лявото ухо, да се готви за мъжка рожба!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
А за тези калкулатори за определяне на пола, хич не им вярвам, защтото има много противоречия от доста мами.
Затова ви моля, ако някой е карал различни бременности с различни полове и е забелязал някаква разлика да сподели. А  тези с по една бременност  и сегашните бъдещи майчета,които вече знаят пола на детето си да се включат и те.
Можем ли да изпреварим съдбата .... или "Бог си знае работата!" ????
Имам едно момче, така по твоя пост
- гадеше ми се от яйца, друго към храна не съм имала, ни да ми се яде, ни да не ми се. Качих средно - 12, от които в болницата оставих 10кг.
- Линеа негра ми  се появи след раждането.
- цигарите ги спрях заради детето си, все ми беше тая колко ми се услаждат или не.
- гърдите ми с нищо не са се променяли.
- не ми е ставало лошо, нямах проблеми.

Изобщо не смятам, че по такива неща може да се определи Simple Smile

Ехото ще ти каже по-точно  не след много време.

# 16
Не може да се познае според признаците на бременността. Изчакай до първата фетална морфология - не е след много време.  За цигарите не знам защо го споменаваш - порицание или подкрепа очакваш?

# 17
Не може да се познае според признаците на бременността. Изчакай до първата фетална морфология - не е след много време.  За цигарите не знам защо го споменаваш - порицание или подкрепа очакваш?
Аааа никаква подкрепа , просто споделям, знам че доста от вас сте против, просто се иска воля.
Исках да разбера нещо по-така, но явно не може да се познае предварително Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Забелязах само, че акнето ми се усили , което преди ми излизаше само преди М-то.

А аз сега ги обикнах  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 03:19 от AnMary

# 18
Здравейте, мамчета  Hug Hug Hug
Доста търсех подобна тема в форума и като не намерих реших да пусна такава.
Аз съм мама на 2 прекрасни момичета на 9г и на 1,4г...
И в двете си бременности ми се отврати кафето, месото и почти не качвах колограми.
С първата само 6кг, а с втората само 3кг.
Линея негра не ми е излизала, а гаденето, като че ли го имаше в началото, но в лека степен.
Цигари не спрях, бяха ми по-вкусни от всякога , макар и да ме помислите за не грижовна или лекомислена -аз не ги прях.
За ореолите и зърната не обърнах внимание дали да по-тъмни или светли, но сега вече се втурачвам, защото отново чакам бебче  Grinning Grinning Grinning Grinning
В 5гс съм.
Ранко е да знам пола на детето си , но умирам от любопитство, защото е време да ударим бингото с момче.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Започнах да се вманячвам и в статий за бабините дивитини и старите поверия за това какъв ще е пола на детето според бременноста и състоянието на бременната жена.
Дори и прочетох и това налудничево предсказание :Ако на бременна жена я засърби лявото ухо, да се готви за мъжка рожба!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
А за тези калкулатори за определяне на пола, хич не им вярвам, защтото има много противоречия от доста мами.
Затова ви моля, ако някой е карал различни бременности с различни полове и е забелязал някаква разлика да сподели. А  тези с по една бременност  и сегашните бъдещи майчета,които вече знаят пола на детето си да се включат и те.
Можем ли да изпреварим съдбата .... или "Бог си знае работата!" ????
И аз да се запиша,когато бях бременна преди 15 г. си спомням напрегнати и болки в гърдите, за ореолите и зърната не си спомням,линея негра имах,отказах цигарите и кафето защото ми се гадеше от тях ,много ми се хапваше кисело,солено е и сладко, ама по-малко и накрая желания от мен пол синче да ми е живо и здраво.Успех ти желая и дано уцелите бингото с един синковец.   Peace

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 22:21 от taifun

# 19
Аз съм в края на 6-ти месец с момиче  preggo
Първите 3 месеца умирах от гадене и повръщане  Sick , не можех да сложа нищо в устата си освен кисело мляко, вода и някоя друга препечена филия. След като ми мина полудях за ягоди и до момента не мога да спра да ги ям..  Laughing
Имах някакво 6-то, 7-мо, 10-то чувство, че ще е момиче  Joy
Майка ми извади някакъв календар, ако мога така да го нарека .. по-скоро таблица за определяне на пола. Тогава по нея ми излезна вярно, но въпреки всичко не съм склонна да вярвам на такива изчисления  Thinking

# 20
  • София
Като бях бременна с дъщерята нямах никакви оплаквания,само корема ми растеше.Докато със сина ми се гадеше още преди да знам,че съм бременна.И всички аромати ги усещах в пъти по-силни...И много риташе,чак се притеснявах понякога...

# 21
Имам едно момче.Изкарах 9 месеца все едно не съм бременна.Туй да повръщам да ми се гади нямаше такова нещо.Да ми се спи също.Само дето не родих на работа.
Като забременях много ми се ядеше кисело-краставички кисели, туршия...Слагах ги в макароните за закуска,в боба ,в картофената яхния...А апетита ми за сладко рязко спадна.
Винаги съм знаела ,че ще имам момче/та.
Имам  и един аборт.В първия ден в който ми закъсня и вече търсех кисело, ми светна лампичката.
Сега вече имам чувството ,че ако след секс ми се доядат кисели краставички значи съм хванала Mr. Green.

Ако и това ти дете е момиченце ,ще опитате пак.Имам познати на 5-ия  път го уцелиха момъка.

# 22
Имам познати на 5-ия  път го уцелиха момъка.

А каква е тази мания да се опитва до момче/момиче  newsm78 - само заради идеята... а другите деца какво са? Несполучливи опити за достигане на "целта"  Outta Joint

# 23
И аз много се чудих ,но целта е наистина да имат момче.Преди това са момичета.
Разликата между децата е близка.Онзи ден като оставих малкия в градината и отидох да чакам служебния транспорт за работа бащата и майката оставиха 2 от момичетата и момчето в училище.
Бащата целуна само момченцето.Момиченцата заминаха без да се впечатлят или да протестират и т.н
Обясних ,защото ме попита.Но някак не е приятна тема за разговор.

# 24
Деленето на децата по пол е малоумна работа.
Моя колежка пък забременя с трето след две момчета, много искаха момиче, ама не - пак момче. Е сега е горда мама на трима синове. Това е Божа работа според мен.
Аз много исках момиче, но ако беше момче, нямаше да съм разочарована. А за някои е голям проблем.
Както и да е, по темата - нищо от бабините деветини за познаване на пола не признавам, вече като се оформи коремът ми в 6-и месец бабетките познаваха, че ще е момиче - било високо разположено.

# 25
  • Варна
Ако не бях сигурна че съм бременна, нямаше да повярвам.
Абсолютно никакви симптоми, нищо не ми се е дояждало, не съм повръщала, нищо! Качих 6 кг. Mr. Green, имах бирено коремче. Момче имам, още преди да видим пола знаех че е момче.
+1
С тази разлика, че качих 12 кг., всичките на корем, който беше огромен.
Момиче имам.
+2 Laughing Само едно шкембе си имах и нищо друго Mr. Green Мойто е момче.

# 26
Момичета погледнете тази таблица и си дайте мнението:
http://www.beu.bg/как-да-разберем-пола-на-бебето-news9215.html

# 27
Момичета погледнете тази таблица и си дайте мнението:
http://www.beu.bg/как-да-разберем-пола-на-бебето-news9215.html

Всички таблици ми даваха момиче Laughing, имам момче.
И моят корем беше високо и вирнат.

# 28
  • София
мен таблица не ми излиза, но по повечето подобни ми даваше момче, момче и имам, ама при тези таблици си е 50:50 дали ще познаят Simple Smile

# 29
Донка, таблица не излиза. На мен ми се падаше момиче в таблиците.

Общи условия

Активация на акаунт