Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
П.П.  Naughty Оберин си беше готин и в книгите.
Абсолютно. Даже в сериала малко олекотиха образа му с тези постоянни оргии.

# 241
В другия сезон ще дадат и пустинните змии, нали? Много ще ми е интересно да видя, кого са избрали за ролите  Grinning Въобще Мартел много ме заитригуваха този сезон.

# 242
За Тристан ми харесва по-мургавото момче. Аз пък си чакам Доран да каже на Ариан за планувания годеж, искам да видя дали тя знае за кого става дума. В книгите се впечатлих много от тази сцена.

# 243
  • Варна
Вероятно няма да има Ариан. Rolling Eyes

# 244
И на мен ми направи впечатление, че я няма в "новината", която постнах, но го отдадох на липсата на запомнящи се нейни действия (в моята глава поне).
Ако я махнат, ще е една от най-големите глупости в сериала.

# 245
  • Варна
И на мен ми направи впечатление, че я няма в "новината", която постнах, но го отдадох на липсата на запомнящи се нейни действия (в моята глава поне).
Ако я махнат, ще е една от най-големите глупости в сериала.

Най-запомнящото й действие е опита за "отвличане" и коронясване, но тази работа явно ще я свърши Тристан. Той явно е и емоционално ангажиран според това, което чухме от прослушването.

Скрит текст:
А договора с Таргариен, ще го измислят някак.
Скрит текст:
Ако има Егон Mr. Green

# 246
Ариан си я възприемам като лигава принцеска, която започва да се осъзнава на стари години  Laughing Липсата й сега не ми пречи. Пясъчните змии са ми по-интересни. Обаче според мен трябва да съществува като персонаж и в сериала.
Все пак, само един Таргариен е умрял от гърне злато  Simple Smile Друг няма да им свърши работа.

# 247
П.П.  Naughty Оберин си беше готин и в книгите.
Абсолютно. Даже в сериала малко олекотиха образа му с тези постоянни оргии.

Не споря  Peace Това прочетох като мнения, това споделих. 

Питър е такава скица като юноша бледен  hahaha

# 248
Серията беше шедьовър /ама това си го казвам за почти всяка от настоящия сезон/. Simple Smile

Нещо по моите сметки се губи едно бебе в сериала.
Скрит текст:
Може би - засега се губи, защото кой го знае Манс дали не работи по въпроса междувременно... Blush Simple Smile Но и Вал не се е появила досега...

Имам теория - смятате ли че има основание да мислим в посока, че Игрид е бременна от Джон?
Сцената, в която тя "пощади" Гили с бебчето й ми се вижда като възможна подсказка...

Трябва да има още 1 бебе - иначе някои неща от книгите /в сериала още не се е стигнало дотам/ ще увиснат?

# 249
  • HH
Серията беше шедьовър /ама това си го казвам за почти всяка от настоящия сезон/. Simple Smile

Нещо по моите сметки се губи едно бебе в сериала.
Скрит текст:
Може би - засега се губи, защото кой го знае Манс дали не работи по въпроса междувременно... Blush Simple Smile Но и Вал не се е появила досега...

Имам теория - смятате ли че има основание да мислим в посока, че Игрид е бременна от Джон?
Сцената, в която тя "пощади" Гили с бебчето й ми се вижда като възможна подсказка...

Трябва да има още 1 бебе - иначе някои неща от книгите /в сериала още не се е стигнало дотам/ ще увиснат?

Да, ама...
Скрит текст:
може да са решили да ни го спестят и затова промениха линията на Гили. За бартер си трябва второ бебе. И аз мисля ,че Игрит може да надживее сезона. Но бебе, наследник на Джон - не ми се вярва.

# 250
  • Варна
Няма да има бебе на Манс според мен.

Скрит текст:
Ако Игрит е бременна, то няма да оцелее, ако не е вероятно ще замести персонажа на Вал. Едно бебе от Джон, би усложнило сюжета.

# 251
Чакайте сега....... Розово ...Болтън? Това ли имахте предвид?
Леко ме е яд че отдалечиха Игрит в този сезон.Май това й е първо появяване ,а не трябваше
Скрит текст:
за да ни е мъчно после за нея

А в един по добър свят двубоя би изглеждал така Wink
https://www.youtube.com/watch?v=r8oOi6JOXEQ&feature=youtu.be

# 252
Чакайте сега....... Розово ...Болтън? Това ли имахте предвид?

Младият левент пак ще се жени.  Sick
Редактирах се, защото му забравих първата сватба. Избирателно.

Видеото е ге-ни-ал-но! Благодаря за удоволствието!   bouquet Гледах го поне 7 пъти!  Joy
Същият автор има много добро ревю на целия епизод, много добър коментар:
https://www.youtube.com/watch?v=ZR_ZbJenh3g&src_vid=r8oOi6JO … tation_2924048757

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 16:50 от Deziderata

# 253
Защо наричате сватбите лилава и розова? Не помня да са им давани такива имена. Аз си знам само Червената.  newsm78
Чакам си Пясъчните змии с нетърпение, но ще си почакам. Simple Smile Ариан не е интересен и вълнуващ образ за мен.
Скрит текст:
Пясъчните змии обаче ще са доста интересни и когато пратят Ним в Чертога.
Епизода ми хареса, но сцената с Оберин не беше чак толкова непоносима, колкото си мислех, че ще е. Санса беше страхотна!Предполагам, че розовата сватба ще е на Рамзи и "Аря"

# 254
Още млади муцуни от каста  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт