Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
 Mr. Green

">#t=76[/video]

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 21:35 от RominaB

# 211
Привет, почвам да ви чета назад. Не намирам епизода в замунда, а не мога да се справя с арена. Имате ли идея откъде другаде бих могла да го дръпна?

на замунда са на главната страница и HD и обикновения рилийз

http://zelka.org/details.php?id=394350&hit=1

http://zelka.org/details.php?id=394335&hit=1

Много благодаря   bouquet

# 212
# 213
Мога ли да вмъкна към съвсем пресните пристрастени?
За 3 седмици изгледах сериала, прочетох и тази тема, че и част от другата.

Сега започва досадната част от новаци като мен  Grinning

Въобще нямам нерви да чакам години за останалите серии и искам да започна да чета книгите, но не от първата, а от тук докъдето е сериала. От трета или четвърта книга трябва да започна?
Надявам се да мога да се ориентирам, защото се зачетох напосоки в Читанка и срещнах напълно непознати имена и герои  Rolling Eyes
Като лорд Уордън?, който бил поръчал клането на Червената сватба?

Не е ли Тивин Ланистър поръчител на това или съвсем съм оплела конците?

# 214
Balerion  Joy

Сцената преди дуела много ми хареса  Heart Eyes

Оберин  newsm45  Мартин ми разби сърцето тук

Самсара аз започнах първата книга. Много неща няма представени в сериала, с които е хубаво да си наясно.

# 215
  • Варна
Мога ли да вмъкна към съвсем пресните пристрастени?
За 3 седмици изгледах сериала, прочетох и тази тема, че и част от другата.

Сега започва досадната част от новаци като мен  Grinning

Въобще нямам нерви да чакам години за останалите серии и искам да започна да чета книгите, но не от първата, а от тук докъдето е сериала. От трета или четвърта книга трябва да започна?
Надявам се да мога да се ориентирам, защото се зачетох напосоки в Читанка и срещнах напълно непознати имена и герои  Rolling Eyes
Като лорд Уордън?, който бил поръчал клането на Червената сватба?

Не е ли Тивин Ланистър поръчител на това или съвсем съм оплела конците?

Само първа книга би могла евентуално да прескочиш, оттам -нататък нещата книга и сериал доста се разминават. Много неща и герои ги няма в сериала и обратното  във филма има герои и събития, които ги няма в книгите.

П.П. Лорд Уолдър (Фрей). Клането на Червената сватба е заговор между Фрей, Ланистър и Болтън.

# 216
Много са ми странни хора, които решават да почнат книгите, ама откъдето бил стигнал сериала. Ако целта ви е просто да разберете какво става нататък, има достатъчно резюмета и спойлери из нета. Ако ви се четат книги, почването от първа си е задължително.

# 217
Самсара, добре дошла!
И аз ти препоръчвам да започнеш от първа книга, има много важни неща там, които хич не са за изпускане. Много от детайлите подсказват по-нататъшни събития.

# 218
Аз пък ще ти препоръчам да не четеш книгите.  Mr. Green Честно, сега не мога да се насладя на сериала като хората, защото знам какво ще се случи. Просто завиждам на тези, които пълноценно са се шокирали от Червената сватба, Кралската сватба, а сега и от двубоя.

# 219
След 2ри сезон и аз се бях засилила да почвам книгите, обаче се отказах. Сякаш повечето от прочелите ги непрекъснато правят сравнения с книгите и в болшинството случаи са все разочаровани от нещо, та реших да не си развалям кефа. Търпеливо ще си изчаквам сезоните, пък когато ме загризе любопитството, тук-там прочитам някой и друг спойлер.

Оберин  newsm45  Мартин ми разби сърцето тук

Видях доста мнения на хора, чели книгите, че в тях Оберин не бил чак толкоз cool и ако актьорът не беше придал тази харизма и привлекателност на героя, надали смъртта му щеше да се приеме толкова трагично.

# 220
  • Варна
Две прослушвания за ролята на Тристан Мартел за следващия сезон.

http://vimeo.com/96259874

http://vimeo.com/96141768

П.П.  Naughty Оберин си беше готин и в книгите.

# 221
Този втория момък от прослушването повече на Куентин ми бие.

П.П.  Naughty Оберин си беше готин и в книгите.
+100. Супер готин е даже.

Самсара, или почни книгите от самото начало, или гледай само сериала. Иначе само ще се объркаш. А така или иначе, дори да започнеш книгите от средата, пак няма да разбереш финалната развръзка на историята, защото още не е написана.
Надявам се след години, когато ще съм вече престаряла и окьоравяла, внуците да ми прочет края. Mr. Green

Joy hahaha

И от мен нещо, на което много се смях. hahaha

# 222
  • Варна
Няма да има Куентин.
А от прослушването се дочува някакво предложение за женитба,
Скрит текст:
което явно няма да е към Дани или към Мирцела. Ако Куентин и Тристан станат един персонаж и набъркат и любовна история, определено събитията съвсем ще се различават. В което няма нищо лошо, де. Аз първи сезон не го гледах целия, защото не ми беше интересно всичко да е дословно по книгата.

# 223
И аз бях започнала книгите, но реших,че докато сериала не свърши,няма смисъл да ги чета. Все сравнявах,чудех се защо този го няма,а този го има. Сега ми е по-интересно. Предпочитам да не знам какво следва.
Исках само да знам дали братът на Оберин ще търси отмъщение, но явно не. Тъпо.... Crossing Arms

# 224
  • Варна

Исках само да знам дали братът на Оберин ще търси отмъщение, но явно не. Тъпо.... Crossing Arms

Скрит текст:
Ще търси.

Общи условия

Активация на акаунт