Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 40 012
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
А защо показването й трябва да е обвързано с Бриен? И в книгите ни я "показаха" още в края на трета книга.
Пък и да напомнят за ББЗ.

# 376
Защото трябва да я вържат в някоя сюжетна нишка,
пък трябва да ангажират актрисата, която едва ли ще отиде да снима един снимачен ден в Ирландия със супертежък грим за да се появи за 15 секунди за никакъв хонорар, не е оправдано бюджетно, нито за нея нито за продукцията Grinning

Естествено може и да греша... Ще се изкефя да я видя особено след като някой фен-картинки бяха жестоки

# 377
Като стана дума за ББЗ- нали се възмущавахме как така са продали Хот Пай. В миналия сезон той каза на Ария когато се сбогуваше с нея, че ханджийката обещала да прости дълга на Братството ако той остане да готви там. Така че не са го продали точно, малко говореше наизуст пред Бриен.

# 378
  • Варна
Защото трябва да я вържат в някоя сюжетна нишка,
пък трябва да ангажират актрисата, която едва ли ще отиде да снима един снимачен ден в Ирландия със супертежък грим за да се появи за 15 секунди за никакъв хонорар, не е оправдано бюджетно, нито за нея нито за продукцията Grinning

Естествено може и да греша... Ще се изкефя да я видя особено след като някой фен-картинки бяха жестоки

Спокойно може да са снимали епизода миналия сезон или да участва друга актриса.

Може да я покажат през очите на Бран. Т.е. той да я "види". Wink А може просто да обеси някой Фрей.

# 379
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам технически въпрос- в коя държава се снима Речен пад?

# 380
# 381
  • Варна
Имам технически въпрос- в коя държава се снима Речен пад?

Речните земи доколкото знам в Северна Ирландия.

# 382
Благодаря   bouquet

# 383
# 384
  • sf
Уф бееееее, как го мразя тоя Мартин в момента  Twisted Evil ако ми паднееееееее  #Cussing out
Не се сдържах и наваксах с епизодите, оставих си 9ти, ще го гледам заедно с последния.
Горчи ми за смъртта на Оберин, мноооого ми горчи  Sick
И тая Церсей, как ме дразниииии- нямам търпение да видя какво е измислил тоз дебел чичко за нея  Crazy

# 385
И тая Церсей, как ме дразниииии- нямам търпение да видя какво е измислил тоз дебел чичко за нея  Crazy

Гримьорите да му мислят  Joy Joy Joy

# 386
Защо пък те, по-скоро перукарите, че остават без работа Laughing.

# 387
  • Варна
Малко спойлери за 10 епизод:
Скрит текст:
http://www.imdb.com/title/tt0944947/board/thread/230863285?p=1
Значи имаме Кървавия гарван, Планината и Сандор (на когото Бриен ще отхапе ухото Rolling Eyes) Както и малко битка с диваците.
Никъде не пише за рана с арбалет или жена с тежък грим. Или освен да го пазят в тайна.

# 388
Стига бе това е несериозно,
Скрит текст:
  Хрътката кой ли не го хвана да го хапе  hahaha hahaha hahaha

Арбалетът и вратата на тоалетната се виждат в официалното промо на серията в 0:12,

а в разширеното промо се вижда как Тирион подтичва с вероятно Джайм из тайните коридори в 0:23
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dRa9L0hb-2U

Също се вижда и Шае в леглото в 0:28

И за капак Денерис как затваря драконите в 0:34

# 389
  • София
Уф бееееее, как го мразя тоя Мартин в момента  Twisted Evil ако ми паднееееееее   #Cussing out
donsita...GRRM те предупреждава

Grinning Sorry шегуфкааааа  Grinning

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 23:09 от Cho_GoT

Общи условия

Активация на акаунт