Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 718
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
А ся де.......кой тоз Джоджен  newsm78 Thinking

Joy

извинявам се - така наричам Джойен Рийд

# 556
Вече бях почнала сериозно да се притеснявам за паметта си  Crazy  Laughing

# 557
  • Варна
Пристигането на Станис - ОК, ама къде битката и какви бяха тия 20 търчащи насам натам диваци?!
Блъдрейвънът, огромно разочарование. Очаквах по-страховита визия. Спомням си, че ме беше впечатлил докато четях.
Скелетите трябва да са били на ходещите мъртви ама доста столетия ще да са престояли в земята. Бяха ми смешни.
За Джоейен нямах някакъв конкретен спомен какво му се случи.
А за ЛКС не мога да им простя, къде е таз жена, защо така?!!
Хрътката и Аря много ми харесаха.
Тирион и тати претупани.
А на Джайм кога ще му дойде акъла, вече трябваше да се е освестил

# 558
  • Варна

Скелетите трябва да са били на ходещите мъртви ама доста столетия ще да са престояли в земята. Бяха ми смешни.

Тези скелети са други, зомбитата са бавни и не се крият под ледовете.

Абсолютно безсмислен бой между Бриен и Хрътката. И двамата твърдят, че пазят Аря и в крайна сметка, вместо да се обединят оставиха момичето в крайна сметка само. Ясно ми е , че сценария го изисква, защото Аря трябва да тръгне към Браавос, но начинът беше доста нелогичен. И пак не стана ясно дали Сандор оцелява. Rolling Eyes

# 559
Само не разбрах коментарите за излъскването на Церсей. Същата кучка си е каквато беше още в първи епизод на първи сезон. Децата й винаги са били най-важното за нея.

Различно са представени нещата, Церсей обича властта предимно. Тя правеше всичко, мислейки се за Тивин в рокля. Да, като орлица е за децата си, но не това беше движещата и сила.
И всъщност постоянното демонстриране на привързаността към децата и нямаше да толкова силно да променя впечатлението за нея, ако тотално не спестяваха другата и страна.. Липсата на Котлетата примерно, за които Джайм трябваше да разбере на този етап, а не
Скрит текст:
да я мята на масата.

# 560
  • Варна
На мен ми изглеждаха като по-разложени от зомбитата. Имаше с части от ризница и доспехи. Каква паплач са според теб?
Продължавам да имам чувството, че съм чела ама непрочела хахах. Затова само ви чета в темата за книгите, газите в дълбокото  Heart Eyes

# 561
  • Варна
На мен ми изглеждаха като по-разложени от зомбитата. Имаше с части от ризница и доспехи. Каква паплач са според теб?
Продължавам да имам чувството, че съм чела ама непрочела хахах. Затова само ви чета в темата за книгите, газите в дълбокото  Heart Eyes

1. Нямат сини очи.
2. Бързи са
3. Зомбитата като се разложат, не функционират.

Тези са други създания, страх ме е да предположа какво са точно, може просто измислица на сценаристите.

# 562
Оооо, друго си е
Скрит текст:
братската любов
Този Мартин как е извратил мозъците ни. Много добър епизод, ама много Сноу. Първи сезон го започнах с любов към Сноу и Дани. Сега са ми най-противните образи. Първи не понасях Церсей и Джайм. Четвърти(всъщност от трети) го завършвам с любов към тях. Само Тирион е вечен.

Не знам дали защото първо гледах филма и след това почнах книгите, но не понасям главите за Джон? Обаче колко ме кефи Теон в книгата.

# 563
  • Варна
В крайна сметка кой е оцеляващият персонаж? Май ни подведоха..

# 564
  • Варна
Варис на кораба ли се качи?

# 565
Това за оцеляващия персонаж, аз никъде не го намерих от наистина достоверен източник. Тъй че не го и повярвах.

# 566
  • Варна
Варис на кораба ли се качи?
да

# 567
Защо е тая преданост на Варис към Тирион?

# 568
Варис нали изчезваше от Чертога?

# 569
В крайна сметка кой е оцеляващият персонаж? Май ни подведоха..

Аз мисля, че това беше някакъв слух. Не съм срещала нищо официално по случая. Всички си мрат по план, както се оказа.

Общи условия

Активация на акаунт