Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 718
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Много нередни неща имаше в тоя епизод.  Crossing Arms Единственото което ми хареса беше седящия до сандъка Варис.......нищо друго!
Скрит текст:
А подземните пещери бяха едни светли и приветливи....и сравнително малко походиха докато стигнат блъдрейвън.За него пък думи нямам  ooooh! Стоеше като случайно попаднал в цялата картинка. Нищо общо...
Тирион и Тивин....вие сте го казали- претупано.Никаква емоция не събуди у мен и ми липсваше "Където отиват курвите!"

# 571
  • Варна
Мен и нещо ми се губи защо Бран е толкова наложително да иде при тоя Гарван, само защото го сънува ли?

# 572
  • Варна
Мен и нещо ми се губи защо Бран е толкова наложително да иде при тоя Гарван, само защото го сънува ли?

Да, мислеше, че ще го излекува.

# 573
Бран си мислеше, че само той може да спре Другите, поне така каза на Сам и Гили.
И беше сигурен, че ще проходи.

Това Чадо можеше да спаси...сещате се кого. Но не го направи. Големи гадини са чадата, според мен. След този епизод ще по-твърдоглаво си мисля, че са зли.

Всичко свързано със Стената ми е най-интересно, е и Ария, тя ми е любимка. Доволна бях от финалната и сцена.
Явно ЛКС ще е в следващия сезон.

Защо е тая преданост на Варис към Тирион?
Джейми пропусна да каже на Тирион, че Варис му помага след като Джейми използва много остър нож като аргумент.
Може би Варис сам щеше да го освободи, защото е ценен кадър и му трябва.

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 15:12 от Deziderata

# 574
  • Варна

Това Чадо можеше да спаси...сещате се кого. Но не го направи. Големи гадини са чадата, според мен. След този епизод ще по-твърдоглаво си мисля, че са зли.

Не само, че можеше, но умишлено според мен точно той беше убит от... пазачите на пещерата? Thinking

П.П. Прочетох някъде , че КГ са го направили да изглежда като китайския вариант на Гандалф. Ами , точно на такова изглежда.. Confused
Скрит текст:

# 575
това беше първият сезон, който истински ми хареса
мисля скоро да почна и книгите

# 576
Убиха го, за да не говори, а Бран им падна в ръцете.  Sad
Сега ще има да се чудя цяла година, а може и повече!
С Бран са много напред с материала, явно в следващия сезон на видения ще го карат....

Брадли, почвай книгите и не му мисли, много неща не се събират в сериала.

Съжалявам, че съсипаха Джейми.

Один и Гандалф:
http://www.squidoo.com/odin-mythology

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 15:43 от Deziderata

# 577
българският превод добър ли е? или да ги зимам на английски?  Hug

# 578
На английски, добре е по възможност да се избягват преводи. Ако имаш възможност, не се колебай. Peace

# 579
Здравей те! моля да ме извините за, неуместния , въпроса , но какво означава ---Valar morghulis ---  ?? ако някой не се дразни да ми отговори!!! Grinning

# 580
Здравей те! моля да ме извините за, неуместния , въпроса , но какво означава ---Valar morghulis ---  ?? ако някой не се дразни да ми отговори!!! Grinning

all men must die

# 581
Тия скелети ги видях като големи пари за ефекти хвърлени на вятъра.

Линиите на Бран и Санса се ги приключиха рано рано и следващия сезон не знам какво ще гледаме при тях.  

Valar morghulis - Всички мъже/хора трябва да умрат, В Браавос се ползва за "добър ден"

# 582
  • Варна

Линиите на Бран и Санса се ги приключиха рано рано и следващия сезон не знам какво ще гледаме при тях.  

Каквото гледахме в този сезон от Аря и  Бриен - измислици.

# 583
Или измислици или спойлери, най-вероятно и 2те Simple Smile

Цял ден се чудя кво ми липсва, а то било виковете на Планината, толко пък да не можаха да го пуснат да пореве малко.

А Варис как почувства жегата зад ъгала Simple Smile   

# 584
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съжалявам, че съсипаха Джейми.
До днешния епизод нямаше да се съглася, но след видяното просто съм Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт