The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 639
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Кой е сериала? Сещам се само за Тайния кръг.

# 211
  • София
И аз за него се сещам,и там наистина е позакръгленка Mr. Green
Пп.Защо го спряха този сериал,на мен ми беше интересен newsm78

# 212
И аз гледах Хейли във един от последните епизоди на Stalker . Играе жертва не преследване , много е готина  Peace

# 213
  • гр.Добрич
Точно Тайният кръг беше. Simple Smile

# 214
Жалко,че го прекратиха беше готин сериял.

# 215
И на мен ми харесваше.
Епизодът ми хареса  Mr. Green

# 216
Епизода ми хареса.

# 217
  • София
блях,
Скрит текст:
Кол умре  Shocked все си мислех, че ще измислят нещо или ще се случи нещо, ама пак си оставиха вратичка де, така че може и да го върнат.
А пък Фин не само, че оживя благодарение на медальона на Фрея, но и е в същия отвратително дразнещ образ. Няма отърване от тази хлебарка. А и тази Фрея почва сериозно да ме дразни. И какво става с Естер и Майкъл, нали развалиха връзката на Фин с тях, няма ли да се освестят. Сега пък още една луда вещица ще се пръкне, Далия. Въпрос на време е. Голям купон, цялото семейство ще се събере в даден момент. Горката Хоуп, какво сладко бебенце.  baby_neutral

# 218
  • Buffyworld
Да, за връщането на Фин в същия образ нямам думи ! Голямо разочарование. АЗ едно не разбрах - защо не превърнаха Кол във вампир ? Защо Клаус или Илайджа не му дадоха вампирска кръв , преди да умре ? Сега щеше да си е вампир . Предполагам, че заклинанието на Кол е само, че не може да се мести в друго човешко тяло, но не и че не може да вампиряса , нали така ?  newsm78

# 219
  • София
защото той не иска да е вампир, винаги е мразел да е вампир, ще го върнат Бекс му обеща Rolling Eyes

# 220
Единствено това не ми хареса в тая серия. Връщането на същия образ на Фин. ooooh!
Кол ще го върнат няма как. Фрея ме дразни.

# 221
Започвам да си мисля, че всички първородни от линията на вещиците - Лелята, Фрея, Хоуп имат изключителна вещерска сила и са заплаха една за друга, затова лудата леля иска всеки първороден от кръвната линия, да бъде контролиран от нея Thinking.

# 222
# 223
Издразних се че пак Фин и в същият образ и явно Фрея е могъща вещица.
А дано поне Кол го върнат в неговото си тяло.
Актрисата която играе Фрея ми харесва ама иначе ме дразни.

# 224
  • Вестерос
Ще го върнат, никой в този сериал не мре

Общи условия

Активация на акаунт