The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 644
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
А Фин  си  беше чисто умрял ама тая Фрея го върна.

# 226
Гледах и както винаги Илайджа ми напълни душата-голям мъж!А Клаус като винаги играе прекрасно ролята на подмолна невестулка:)Хейли и мъжа и са ми много скучни и загубени.Интересно ми е новата сестра каква цел има-пусна Майкъл,а се прави на близка на Клаус и Илайджа?

# 227
  • София
Мен пък Клаус ме издразни, вечно неговото да е  Crossing Arms
Ребека сигурно пак ще я сменят с някоя нова, в следващия епизод се появява май Далия newsm78

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 13:45 от elasmen

# 228
Илайджа ме изкефи най много мъж на място просто.Клаус отново си е във вихъра.Тая Фрея ми е интересно какво е замислила и дано да сменят Ребека с някоя друга че тази ме дразни.
И да Далия в следващият епизод ще се появи актрисата която ще я играе си играе ролите много добре така че няма да се разочаровате.

# 229
  • София
Свалила съм си серийката за довечера Party

# 230
  • Германия
Клаус вече ме дразни много, нищо общо от героя, който беше в Дневниците. Използва даже дъщеря си, за да получи своето. 😤😤

# 231
  • Buffyworld
Именно, това е типично за Клаус ! Той уби баща си, тъй че не мога да се учудя, че използва и дъщеря си. Дори не съм съвсем сигурна дали го прави несъзнателно или целенасочено.....

# 232
Клаус си е Клаус няма как да стане друг.

# 233
Точно така.
Клаусиньо си е Клаусиньо.
По-добре тъй, отколкото да ми реди ред сълзи, ред сополи. Peace
Един пък лош не остана..... Давай Клаусиньо.  Mr. Green

# 234
Ама то за какви "добри" може да става дума въобще в този сериал? Клаус винаги си е държал на семейството. Не отричам, че понякога разбиранията му, за това как да покаже любовта си, са малко странни, но все пак... Аз мисля, че всичките схеми, които прави, са наистина за да защити Хоуп, останалото е просто бонус. Mr. Green

# 235
Вярно е има странни разбирания за изразяване на чувствата.
Съгласна съм с H0uSse_Baby .

# 236
Клаус не такъв че да реве и да понякога може да не го разбираме но обича семейството.

# 237
Скучен епизод  Wink!

# 238
  • Във въображаемия ми свят
Запис да ви следя.

Не бях гледала сериала, отдавна се опитвах, но така и неуспявах да го започна. И преди седмица и половина изтеглих епизодите досега и на един дъх ги изгледах. Невероятен сериал, много по-вълнуващ, интересен и динамичен от Дневниците е за мен. Толкова бях пленена от сериала, че чак и сънищата ми бяха свързани с него Grinning...
С нетърпение очаквам новия епизод!

# 239
  • София
Даниел и Рейчъл имат второ бебче - момче Theodore Vigo Sullivan Gillies /последния да затвори вратата   Crazy/.
Много ги харесвам като двойка  Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт