The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 646
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
И аз.
Да им е живо и здраво бебчето.  Hug

# 241
  • Германия
Запис да ви следя.

Не бях гледала сериала, отдавна се опитвах, но така и неуспявах да го започна. И преди седмица и половина изтеглих епизодите досега и на един дъх ги изгледах. Невероятен сериал, много по-вълнуващ, интересен и динамичен от Дневниците е за мен. Толкова бях пленена от сериала, че чак и сънищата ми бяха свързани с него Grinning...
С нетърпение очаквам новия епизод!

Това със сънищата ми се случва редовно. В момента гледам 2ри сезон на дневниците и всяка вечер си сънувам двойници и върколаци. Страшно нещо е това подсъзнание. 😂😂

# 242
Епизода е страхотен.

# 243
  • София
Класирах се най-накрая, че бая бях изостанал Simple Smile
уф, страхотна последна серия. Много силен дебют на Далия, дано да я задържат по-дълго време, да има малко раздвиждване и някой, който да всее истински ужас.
Имаме си и първата истинска смърт от много време насам. Майкъл вече и чудо не може да го върне.  Laughing
Клаус затри и двамата си бащи  #Crazy Shocked

# 244
Епизода е "убийствен" Grinning! Чакам следващия с нетърпение!

п.п. От промото нищо ясно не стана ! Някой да има идея за какво аджеба иде реч? newsm78

# 245
  • UK
Направо докато гледах епизода много ме беше яд, толкова пък да са прости всички!  Crossing Arms 
Искам Клаус да се събуди и да хвърчат глави! Laughing

# 246
# 247
Страхотен епизод.

# 248
  • София
става все по-интересно  Popcorn tv

# 249
  • Вестерос
Промо за следващия

Скрит текст:

# 250
Аз по-нелогично нещо отдавна не бях виждала. Тези смешнички вълчета, където са на едно щракване с пръсти от смъртта, тръгнали да си мислят, че ще защитят Хоуп. Laughing И за капак, за да улеснят Далия още повече, взеха, че отстраниха Клаус, не мога да повярвам колко са малоумни всичките! Хайде сега, като много знаят, да ги видим какво ще правят без Клаус. То да се смееш ли, да плачеш ли... Joy

# 251
Аз искам някой да извади камата от Клаус и да хвърчат глави.
И по тъпо нещо от това вълците да пазят Хоуп не бях виждала при положение че Далия с едно щракане на пръсти и са мъртви.

# 252
  • София
малоумна серия, слаб 2 за сценаристите.
то бива бива тъпотия ама това мина всякакви граници  Shocked
чудят се и тук вече какво да измислят. толкова много герои и нишки, такъв миш-маш се е получил, че много трудно ще излезнат от това положение в което сами се вкараха.
Предполагам, че третия сезон ще е последен, рейтингите падат все повече и повече.

# 253
  • София
Серията беше с доста неочакван обрат  Rolling Eyes Стана ми интересно, че нещо се загубиха нещата напоследък

# 254
Нямам какво да кажа за епизода.

Общи условия

Активация на акаунт