The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 98 690
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Хич не искам Марсел да е злодей.

# 511
  • София
Може да убие Клаус.
Нали "развалиха" връзката.  Laughing

Да беее, на Илайджа не я развалиха, но на Клаус я развалиха.
Ето защо е избягал значи, е може и друго да има де.
Но не ми се искаше така да става, защото Марсел много го харесвам.  Naughty

# 512
И аз го харесвам.
Искам да върнат Ребека, липсват ми сцените с нея.

Гледам "Ками" в епизод на Шепот от отвъдното.  Laughing

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 22:04 от Ивекс

# 513
  • UK
Много ме изненадаха последния епизод!

Не очаквах Давина да умре наистина, (макар че винаги могат да я върнат ако решат), и въобще не очаквах Марсел да превърти така, макар че е много разбираемо. Той винаги им е бил супер лоялен и ги защитаваше всичките винаги, и вече като пожертваха Давина му дойде в повече... е, не сме сигурни, че ще изпие отварата, или сме сигурни?

И другото което ми хареса в епизода е как Илайджа и Клаус си размениха ролите. Досега винаги Илайджа действаше така, че да няма невинни жертви, а Клаус винаги взимаше трудните решения, за които после го обвиняваха, този път обаче Клаус каза, че не могат да пожертват Давина, докато Илайджа взе тежкото решение и пое отговорността. И всичко това заради Ками. Тя наистина си беше спасението за душата на Клаус, доста му е повлияла. Яд ме е, че я махнаха, ама много. Тя наистина беше моралния компас на нашите герои. + това много много ги харесвах като двойка. Какво ще го правят сега Клаусито, поне на финала на сериала да я съживят (тип Елена) и да потеглят към залеза! Laughing Laughing Laughing

И само да не вземат да затрият и КОЛ защото вече много ще се ядосам!!!
И да върнат Ребека!

Абе тоя сезон много смърт много нещо!
Затриха Джаксън (който го гласях за Фрея), Фин (айде той беше преминаващ), Ками, Давина (която тъкмво започнах да харесвам покрай Кол!)... стига вече! Да върнат Ребека, че то не остана женско в сериала!

# 514
Е, не и Кол.  Crossing Arms И на мен не ми се иска да става така.
Фрея и Джаксън -да.  Heart Eyes

# 515
  • София
Скрит текст:
А така, гадните предци ги няма вече  bowuu Май и Давина окончателно изчезна.
Когато Илайджа извади сърцето на Марсел си викам, стига бе не може да е истина... И каква изненадка в края, хехе  Party Но тези видения на Илайджа с Марсел, пфффф дано да не се окажат истина. Винаги може да се извъртят нещата, така че докато не го видя с очите си не вярвам.  Naughty

# 516
 Shocked Не съм гледала, но
Скрит текст:
не ща да става така.  #Cussing out

Изгледах.  #Cussing out
Скрит текст:
Гаси тъпнята, що стана така? Харесвам Марсел, точно него ли трябваха да обърнат срещу Клаус? Предците ги няма вече, започва ерата на Марселъс. Гледах промото за финала и Ребека се появява.

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 11:37 от Ивекс

# 517
  • София
Скрит текст:
Във виденията на Фрея, които и Илайджа видя май самия той бе мъртъв? :о И нещо с Хейли, Хоуп. Абе имаше кръв, драма и мъка... тц тц тц  Confused Sick
Дано се наредят някак си нещата, но сега вече или Майкълсън или Марсел. Или може би ще има начин да оправят нещата без жертви ама би било наивно да се мисли за това. Ако се замислим от титулярните Древни, нито един не е бил убит все още. Клаус, Илайджа и Ребека. Може би един от тях ще умре истински или в последния епизод този сезон или следващия, който надявам се да е последен.
Лошото е, че това ще е поредния сериал с лош или мрачен край... Не виждам светлина в тунела пред Клаус. След като убиха Ками за него няма добър изход. Хейли е с Илайджа, остана само Хоуп, но аз нея я приемам за нещо далечно, не знам, някак си ей така съществува около героите... А ако умре Илайджа, то всичко ще отиде по дяволите. Сега и Марсел се обърна срещу тях, абе по лош начин се развиха нещата.

# 518
Скрит текст:
Да, той беше мъртав и Марсел беше ухапал Клаус, нещо такова видях аз.
Надявам се предстоящия сезон да е последен, колкото и да харесвам Клаус /Джоузеф/ бих искала да го гледам в други проекти. Peace Ще убият Марсел и ще заживеят щастливо, Клаус ще изпадне в "депресия", защото каквото и да стане той го чувства като свой син и сам го каза. Или появата на Ребека ще помогне?! Любовта му към нея може да е ключа.  Rolling Eyes Знам ли, но не съм доволна от събитията.

# 519
  • Buffyworld
Момичета,  това ли беше последният епизод на този сезон ??? Марсел се събуди под водата и свърши. Някъде четох , че това било последният епизод за сезона. Надявах се да има още един епизод поне.  Въпреки, че и така да завърши, имат хляб поне още за 10 епизода с лошия Марсел. А пък може и да убият Ребека. Клеър Холт и без това се отказа от постоянно участие в сериала.

# 520
Не, има още един епизод.
Не съм гледала още, снощи изтървах.

# 521
  • Buffyworld
Благодаря, Иве ! Точно за теб се надявах, че ще ми отговориш. Аз снощи не го видях епизода да са го пуснали. Ще проверя сега . И без това днес вали и никъде не ми се мърда. Малко да оспамя - има един много хубав сериал -  Outlander на телевизия  Starz . Много е интересен , в момента е втори сезон.  Ако някой няма какво да гледа, ви го препоръчвам. Наистина е много интересен. 

# 522
Би трябвало вече да са го качили по нашите торенти.

О, да.
Гледам го, хубав е.  Heart Eyes Особено Джейми.  pletka
Има и тема Бъфи.

# 523
  • Buffyworld
 JoyДа, особено Джейми.  До темата едва ли ще стигна , но мерси  за инфото. Приятелка ми каза обаче, че книгите на Диана Габалдон  , по които е сниман сериала са голяма боза.  Затова ще се задоволя само със сериала.   

# 524
  • Вестерос
Чак голяма боза не са, сериала пресъздава до сега сигурно 80-90% от книгите с малки изключения

Общи условия

Активация на акаунт