The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 98 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Някой гледа ли финала?
Тифко?

# 526
  • Вестерос
Не съм, днес ми е лошо, само Грим видях, някакви аварии имахме в нас, довечера ще гледам, но искам спойлер кой е умрял  Laughing

# 527
Надявам се, че всичко е наред.  Peace

И аз по-късно ще гледам, пак се насъбраха доста. hahaha

# 528
  • Вестерос
Да, оправихме се  Hug

# 529
Радвам се.  Hug

Гледах.
Скрит текст:
Много ми хареса финала, ама много. Имаше от всичко - саможертва, любов, страдание и Надежда. Laughing Не очаквах, че ще стане така, но бях сигурна, че Клаус ще се пожертва. За секунди ми се стори по изражението на Марсел, че съжалява, но го разбирам до една степен, както разбирам и Илайджа защо го уби. Always and forever.  Laughing Радвам се, че и Ребека се появи.

# 530
  • Вестерос
КОй умря, кажи де

# 531
Скрит текст:
Марсел ухапа Кол и Илайджа. Фрея ги "приспа" барабар с нея и Ребека. Клаус отиде на съд пред Марсел и другите доброволно. Намушкаха го с една кама, която ще го кара да страда и е жив, но не може да мърда. Финалните сцени бяха: Марсел зазижда Клаус, Хейли и Хоуп тръгват от Ню Орлиънс с един тир , вътре натоварени ковчезите с останалите. Фрея направи заклинанието като това, което леля й е направила на нея нещо такова. Гледах с бебето и може да не съм разбрала всичко. Писмото, което остави Клаус на Хоуп замалко да ме разреве. Сега надеждата е в Хейли.

# 532
За Ками ми е мъчно и на мен. Харесвах ги двамата с Клаус, но той има химия с всички жени, дори и с Хейли. Heart Eyes

Надявам се перманентно да сме се отървали от Давина, няма такъв дразнител! Close

А иначе въобще не ви подкрепям за Марсел. Мен ме дразни от самото начало с болните си амбиции - неговия град, неговия квартал, бла-бла. Според мен винаги е завиждал на Майкълсън и особено на Клаус и винаги е искал той да е Кралят. Досега им помагаше, по един или друг начин, защото му беше изгодно. И в крайна сметка той прави същото като тях, поставя семейството на първо място, кой не би. Само че неговото семейство е Давина. Така че да не ми се прави на голям съдник. Това винаги ме е дразнело зверски - всички изкарват Клаус най-черен, а те са същите. Tired

# 533
  • Buffyworld
И на мен ми хареса. Поне ще има още един сезон. Може би, когато Керълайн идваше да го търси, той е бил все още зазидан в стената . Само не знам защо Фрея трябваше да приспива и себе си. Тя нито беше ухапана, нито беше тръгнала да умира. Можеше да избягат двете с Хейли и да се грижат за Хоуп. Всъщност аз не съм много сигурна - и Фрея ли заспа ???

# 534
Фрея беше отровена в началото на епизода от една вампирка. Не успяха да намелят антидод на отровата в апартамента на Лушън. Затова и тя се приспа.

# 535
Да, точно.
Ще видим каква ще я надробят, има достатъчно време.

# 536
Може ли някой да ми припомни за проклятието над Ребека  Praynig Този момент категорично ми се губи  Embarassed

# 537
  • Вестерос
Едно и също е като за другите

# 538
Тя нали има онзи белег, който изобщо не се сещам откъде го получи.
И когато е "будна" повече време полудява.
Това беше ли част от предсказанията на вещицата?

# 539
  • Вестерос
 Shocked край,аз нищо не помня newsm78

Общи условия

Активация на акаунт