"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Привет и в новата червена диамантена тема!

Ринка Hug,благодаря !

http://www.youtube.com/watch?v=7I3h7czMJeI

# 31
  • In the light side of the Moon!
Май4е, много хубаво  Peace
4акам продължението  Hug

# 32

....аз сега ако съм на Ел на мястото ще зауша за Рим, имам си квартирка там , имам си приятели...ще избягам от вси4ки за 1 седмица да си по4истя мозъка.....а пък ако съм на мястото на Йо, веднага ще побегна за Рим да видя вси4ко ли е наред  Laughing

Меги, ако ти си на мястото на Ел и тръгнеш за Рим, а Йомер те последва, моля пусни един СМС с адреса на хотела, да дойда да видя как се грижи Йомерко за тебе. Hug Hug Hug

Варна, благодарая. newsm51 Извинявай, че те измъчих. Не е нещо полицейско, защото Йомер и Арда се обръщат по този начин само към Пелин, а не помежду си. А може и да си е някакво тяхно си обръщение към нея останало от студентските им години. Нещо като прякор.

Мая, не мисля, че Йомер е неопитен и няма рутина. От разговора между Арда и Йомер се разбира, че Йомер не е влюбен в Елиф. Не иска дори да си зададе въпроса какво чувства към нея, защото има други приоритети. Той се държа така с нея, защото взе решение да се държи така. Каза на Арда, че ще се държи все едно целувката не я е имало, защото те с Елиф имат други цели. И чувствата ще бъдат винаги на второ място. А Арда му каза, че тая няма да я бъде. Но Йомер отново продължава да действа рационално, а не емоционално. Естествено не отрече пред Арда, че е отговорил на целувката. И каза също, че не е редно да и каже, че не може да има нищо между тях, защото такова нещо няма как да се каже. Общо взето такъв е смисълът на разговора, който водиха.
Аз не намирам нищо нередно в неговото решение да се държи така. Просто няма как да му се получи, защото Елиф няма да го допусне. Но не очаквам много рязък завой в поведението му. Очаквам да бъде откровен с нея и тя отново да си тръгне.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 21:39 от fantasya

# 33
  • Разград

# 34
-Разговора между Арда и Йомер

А- Докато съм се шегувал/заяждал/с момичето/Пелин- всъщост аз съм флиртувал с нея
Йо-Яаа/и по изражението на Йомер се усеща ,че точно това става  и с него

# 35
я Разгадайте
какво е забелязано тука
че сцените са различни заради различните коли  newsm78

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 21:42 от Maya@

# 36
Фантазийка   - Йо каза на Арда, 4е не е влюбен в Ел ли?????  newsm78 newsm78

# 37
я Разгадайте
какво е забелязано тука
че сцените са различни заради различните коли

сцените са разли4ни  Peace
сцената в 8еп завърши как Йо попита Ел дали още ще играят, дали майка й не ги гледа през прозореца..
тук сцената запо4на и завърши по друг на4ин..Йо се отдръпна , а Ел се стъписа малко от отдръпването му...според мен  Peace нямаше..ще играем ли, няма ли..майкати..и тем подобни...нямаше го сконфузения Йо....

# 38
я Разгадайте
какво е забелязано тука

Ами явно е това. Чудя се как им се занимава на хората да изследват всеки детайл. Ясно, е че сцените се монтират, премонтират, един дубъл, втори дубъл ...Още в 8-ми епизод се видя, че един и същи кадър е насложен два пъти. Това да е проблемът.

# 39
Фантазийка   - Йо каза на Арда, 4е не е влюбен в Ел ли?????  newsm78 newsm78

Меги, каза му, че наистина не знае какво изпитва към нея, защото дори не иска да си зададе сам на себе си този въпрос.

# 40
я Разгадайте
какво е забелязано тука

Ами явно е това. Чудя се как им се занимава на хората да изследват всеки детайл. Ясно, е че сцените се монтират, премонтират, един дубъл, втори дубъл ...Още в 8-ми епизод се видя, че един и същи кадър е насложен два пъти. Това да е проблемът.

Е тука малко се поуляха  Joy Joy Joy те са подменили цялата сцена и реплики и вси4ко  Peace
ама това да ни е проблема  Laughing то тук е о4евадно, не детайлно   Wink

# 41
Фантазия,
аз не съм казала ,че Йомер е влюбен в Елиф
Но според мен ,това не е държане подобаващо на  един мъж на 30години,затова казах ,че   няма рутина.
И след като не е влюбен ,трябваше да е по-лесно   измъкването му без да я нарянява.

# 42
  • софия
. От разговора между Арда и Йомер се разбира, че Йомер не е влюбен в Елиф. Не иска дори да си зададе въпроса какво чувства към нея, защото има други приоритети. Той се държа така с нея, защото взе решение да се държи така. Каза на Арда, че ще се държи все едно целувката не я е имало, защото те с Елиф имат други цели. И чувствата ще бъдат винаги на второ място. А Арда му каза, че тая няма да я бъде. Но Йомер отново продължава да действа рационално, а не емоционално. Естествено не отрече пред Арда, че е отговорил на целувката. И каза също, че не е редно да и каже, че не може да има нищо между тях, защото такова нещо няма как да се каже. .
доколкото разбрах и аз от този разговор, той смята че между тях с Ел има много силна връзка именно заради всичко което преживяха заедно. И че това ще продължи и занапред - ще търсят заедно диамантите и убийците. Двамата са равнопоставени партньори с една и съща цел. И разни чувства и туй-онуй няма да променят този факт.
само не можах да преценя това -  "какво чувствам аз към нея, винаги ще е от второстепенно значение" /извинявайте за превода/ - дали го мисли само за себе си, или е убеден че и за Ел е така?
вероятно е второто, съдейки по поведението му във финалната сцена. Явно смята, че неговите приоритети са и нейни. И не очакваше реакцията и - да се откаже.
предполагам заради това ще са думите му от фрагмана, че и е сърдит.  newsm78

ОТ давам само в случаите, когато според мен нещата са нелогични. Т.е. това което съм видяла в Йо досега, не предполагаше това му поведение  Peace
ако това беше поведението на Арда, хич нямаше да ми е опорна точка.  Peace
при Ел нещата са доста  по-добре - поведението и ми се припокрива с характера и. Тя е силна и открита, и така и постъпи.

# 43
Добър вечер! wavey wavey wavey

Рина, благодаря за новата тема newsm51

Не ми е тръпка да коментирам преди превода на серията, но днес ми напира отвътре да споделя видяното или по-точно усетеното.  Серията според мен беше много добра и възлова, защото някои енигми започват да излизат. Освен това, “сблъсъкът“ Елиф Йомер си стана факт. Техните взаимоотношение не може да не минат през това, което видяхме. Защото,..... Елиф е свободомислеща, млада, красива, дръзка и съвременна жена, която опиянява Йомер и същевременно слаба, от всичко което й  се случи, търсеща защита. Няма по-добра комбинация от тези качества , и естественото е тя да покори един мъж, особено когато е “облечена“ в игра на любов, без ангажименти. Тогава в играта, самите играещи, не разбират къде е “разделителната линия“. И когато единият от играта разбере истината за себе си спрямо другия и има смелостта да я сподели, другият/Йомер/ е нормално да се стъписа. Той според мен дори се и уплаши. Уплаши се от истината в настоящото време, от себе си, от това Елиф да не го изостави, от това да продължи напред според своите разбирания, които се разбиват на пух и прах от Елиф. Реакцията му бе съвсем нормална и логична. В него се сблъскаха страхът, вината, отговорността и желанието да продължи да търси убиеца.
Не напразно отиде на гроба на Сибел, но по пътя си представяше Елиф. Отиде в семейството на Сибел, сподели с приятеля си за целувката , поговори с майка си, която отново го подтикна към Елиф.
Йомер е много объркан, което сковава дълбоките му желания да бъде с Елиф. Най-вече е объркан от желанието си да продължава да контролира Елиф по начина, по който го правеше до нейната изповед. Догонването и дърпането й накрая на серията ми подсказва  точно това. Той хем искаше да я целуне, хем очакваше тя да го направи пак. Но контролирането му този път не успя. И браво на Елиф, че не се поддаде на неговия поглед и го остави “зяпнал“ след нейното тръгване.
Ако преводът ме опровергае, моля да бъда извинена за тези ми брътвежи  Joy Joy Peace

# 44
Подхвана ли сте Бора. Бях забравила, че само той е знаел за касата. Това + изказаното предположение, че е внедрен от Тайар (много логично звучи) ми пасва чок на предположението, че снимката на Сибел е подхвърлена. След като само той знае, значи Ахмет може  въобще да не е знаел за тайната си каса. Вече няма как да го питат.

Цитат
От разговора между Али и Тайар става ясно ,че убиецът на Ахмед не е Таяр нито пък неговите хора
-а убиецът на Сибел е  Метин и обкръжение
Майя, би ли ни светнала за този разговор Praynig
Метин все пак е човек на Тайар, въпреки двойствената си игра. Аз все още си мисля, че неслучайно отделиха доста време за един незначителен копой и убийството му, както и че спряха камерата върху дупката от куршума. Точността много напомняше тази на Сибел. Освен, ако убиецът и Тайар не са от една школа newsm78  
Ако сцените с Ел и Йо са разбираеми и без превод, то тези със  съмнителните заподозрени, явно не могат без превод.

Левент дава признаци, че ще хлътне, ама и Танер много голямо разбиране проявява към Ел, дали и той не е пътник newsm78

Фантазия, Йо, когото аз гледам, проявява признаци на хлътване. Той сам си  казва, че е запленен. А и подобни разговори (като този м/у Йо и Арда) не се водят случайно. Пък и спомените му се въртят около Ел и пръстът му все нейното име натиска на телефона. Защо ли newsm78

Фрийспирит, когато Ел целуна Йо и се разкри, едва ли се е сещала за парите, които изпра. Дотук, както са показали Ел, едва ли би  натоварила с вината си някой друг.  

Общи условия

Активация на акаунт