"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Варна, аз ще ги питам , ама надали ще ме отразят....не е лошо пове4е хора да се вклю4ат със същия въпрос, тогава може да ни забележат  Joy Joy Joy

Не, аз съм съвсем сериозна и щях да им пиша, но когато е фен няма да отговорят. Виж, ако ги попитат в  интервю, е друго. Няколко пъти съм им писала като са ме изкарвали от нерви с другото дизи. Няма да ми е за първи път.  Joy

# 61
Куба Либре  Hug привет джанъм
ако не те мързи много, би ли поправила моля те  Hug последната пушка на - Бора, който ги насочи към тайния сейф на Ахмет, а в него нямаше нищо важно освен снимката на Сибел.

демек очакваме пушката да гръмне от Бора. Peace

Поправена е пушката в оригиналния списък. Аз отивам на лов за още в по-старите епизоди, че са ми прекалено много отворените въпроси.

Не ми се иска да коментирам епизода без да съм гледала с превод, но не мога да се стърпя за поведението на Йомер след целувката. Присъединявам се към всеобщото мнение, сценаристките чудничко са го описали като типичен мъж, на който докато не му опреш пистолет в главата, решение не може да вземе, нито пък да поеме отговорност Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 23:11 от cuba libre

# 62
  • софия
Цитат
И Арда и майката на Йомер казаха,че такъв е бил, когато са говорили с него преди за Сибел. Това си е една подсказка на сценаристките как стоят нещата и накъде духа вятъра.
в ролята на Бахар  Grinning
 ясно ни обясниха и двамата как се държи Йо когато е влюбен  hahaha hahaha hahaha

Цитат
Иначе имал чувства, ама не си задавал въпроса, защото така си мислел, че ще измами Сибел.
това ми напълни душата просто  Mr. Green

# 63
  • Русия
Дали пък тозипът Йомер няма да я  догони с колата ида я спре принудително за да осъществят конушмата

Точно. Даже си мисля, че ще й каже неща, които ще й харесат.

Хъммм... мислите ли? Може да й каже накрая, каквото трябваше да й каже отначало - че не е готов. Пък тя да му отвърне с нещо, заради което и ще се появят онези му думи, че го ядосва.

Maya@
Цитат
Найли ,
аз не съм казала ,че Йомер отрича че е отвърнал на целувката..
Аз го казвам. Така го разбрах, че отрича.

# 64
Ако се абстрахирам въобще от това влюбен ли е Йомер или не е влюбен (дори мога да се съглася с вас, че е влюбен, за да ме разберете евентуално) аз казах, че действията му са рационални, а не емоционални. Правилни или грешни, те са подчинени на неговото решение да действа по този начин. Затова не намирам нищо нелогично в поведението му. Той има цел. И постигането на целта му изключва чувства към Елиф. Затова се опитва да продължи да се държи с нея както до сега. Друга тема е  дали отношенията им могат или не могат да бъдат каквито бяха преди целувката. Изхождайки от решението му и от последвалите го действия не виждам нищо нелогично. Дори и да не успее да запази отношенията по стария начин, (а той няма да успее, за да се случи тази голяма любов), трябва да се съгласите, че в живота има и хора подчинени изцяло на разума. Сигурна съм, че Йомер не е от тях. Ако беше от тях, Енгин нямаше да играе тази роля.     Hug

# 65

Цитат
Иначе имал чувства, ама не си задавал въпроса, защото така си мислел, че ще измами Сибел.
това ми напълни душата просто  Mr. Green

Joy

# 66
Найли, разбира се,че каквото и да направи, все ще я боли, но в единият случай болката е унизителна, а в другия отрезвяваща и достойна за уважение. Как да го кажа, по-мъжкарска е, по-смела, да не говорим,че е по-откровена, истинска.

Жалко,че нямам време иначе бих ви събрала всички моменти, които от една страна показват защо Елиф се влюби в Йомер, а от друга, че той най-съзнателно направи това. Всичко го има във сериите. Разбира се, че целта му не е била тя да се влюби в него, но искаше тя да го харесва и то не като еди какво си, а като мъж.То това си е влюбване, ама той откъде да ги разбира тия неща. Сигурно прекалено много е мислил за Сибел през това време, затова не е преценил правилно действията си.  hahaha hahaha hahaha Само дето не му личеше.

Разговорът между Арда и Йомер за чувствата са точно онова, което той си е дал като обяснение за взаимоотношенията между него и Елиф, някъде след сцената с майка му в 7-ма серия. Това е , за което писах, че ще изтъкне като обяснение. Само дето той си е измислил още по-загубено обяснение, че Елиф също е заинтересувана от намирането на диамантите и убийците и няма да се откаже, ще ги търсят заедно, ще бъдат заедно, това ще ги обединява. И затова ще оставят чувствата на втори план.  hahaha Язък му за образованието, за психологичните му познания. Те по принцип куцат и при пропуска да прецени правилно Сибел и семейството ѝ. Някъде в началото писах, че Фатма нещо ми е подозрителна, или актрисата играеща тази роля е лоша, или има нещо нередно при нея. А аз я виждам тази героиня за първи път. Героят Йомер я познава, нарича я майко, как не  се усъмни нито един път ? Или пак е от любов?

# 67
  • софия
Ако се абстрахирам въобще от това влюбен ли е Йомер или не е влюбен (дори мога да се съглася с вас, че е влюбен, за да ме разберете евентуално) аз казах, че действията му са рационални, а не емоционални. Правилни или грешни, те са подчинени на неговото решение да действа по този начин. Затова не намирам нищо нелогично в поведението му. Той има цел. И постигането на целта му изключва чувства към Елиф. Затова се опитва да продължи да се държи с нея както до сега. Друга тема е  дали отношенията им могат или не могат да бъдат каквито бяха преди целувката. Изхождайки от решението му и от последвалите го действия не виждам нищо нелогично. Дори и да не успее да запази отношенията по стария начин, (а той няма да успее, за да се случи тази голяма любов), трябва да се съгласите, че в живота има и хора подчинени изцяло на разума. Сигурна съм, че Йомер не е от тях. Ако беше от тях, Енгин нямаше да играе тази роля.     Hug
ако щеш вярвай не те разбрах  newsm78
ко рече  Grinning

Куба Либре  Hug

# 68
  • In the light side of the Moon!
  Героят Йомер я познава, нарича я майко, как не  се усъмни нито един път ? Или пак е от любов?
ееее ако се беше усъмнил, щеше да измами Сибел  Joy Joy Joy Joy Joy

# 69
Спиритче, рекох, че Йомерко иска да действа с мозъка без да намесва чувствата. Обаче няма да му се получи. И ако Йомерко трябваше да действа само с мозъка Енго нямаше да играе тая роля, щото Енго е най-силен в предаване на чувства. Кусура бакма, джанъм, че те затрудних. Mr. Green

# 70
  • софия
Спиритче, рекох, че Йомерко иска да действа с мозъка без да намесва чувствата. Обаче няма да му се получи. И ако Йомерко трябваше да действа само с мозъка Енго нямаше да играе тая роля, щото Енго е най-силен в предаване на чувства. Кусура бакма, джанъм, че те затрудних. Mr. Green
аааа, ок  Peace
тва червеното кво значи " сори мила, най-любима сладуранке, че те затрудних" предполагам  newsm78

# 71
  • Разград

# 72

" сори мила, най-любима сладуранке, че те затрудних" предполагам  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Точно това, скъпа, мила, сладка, красива, най-любима и най- захарна салдуранке.      love001

# 73
  • Русия

Жалко,че нямам време иначе бих ви събрала всички моменти, които от една страна показват защо Елиф се влюби в Йомер, а от друга, че той най-съзнателно направи това. Всичко го има във сериите.

Тъй ли? Какъв коварен тип!  Twisted Evil

# 74
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт