Колко често да се излиза?

• 64 393
  • 853
  •   1
Отговори
# 675
Вечния проблем - излизанията на мъжете Simple Smile

Да, аз мисля че имам право да излизам и го правя, но не прекалявам. Гледам да е тогава когато тя е на кеф, за да няма после сръдни. Тя излиза сама доста рядко и мисля, че това е правилното, все пак е жена. Приятелки има няколко, ходят си на гости, кибичат по кафенце, ама с децата си. И заедно излизаме често, дори най-често.

Понякога ми се иска да имам повече лично време и контакти. Не се получава, все отговорности ме дебнат...

# 676
Къде пък повдигна тази тема Mr. Green

Ти като излизаш с детето за излизане ли го броиш  hahaha

Силно се моля просто да си запълваш времето с бъзици с бгмамите, нито един човек не заслужава снизходително отношение от най-близкия си човек...

# 677
  • Sofia
Да, аз мисля че имам право да излизам и го правя, но не прекалявам.

Ще излизаш, докато жена ти не се усети каква е будала и не ти стегне каиша. Wink Кажи ѝ да заповяда в темата, ние ще я оправим набързо. Peace

# 678
  • в рока
Вечния проблем - излизанията на мъжете Simple Smile

Да, аз мисля че имам право да излизам и го правя, но не прекалявам. Гледам да е тогава когато тя е на кеф, за да няма после сръдни. Тя излиза сама доста рядко и мисля, че това е правилното, все пак е жена. Приятелки има няколко, ходят си на гости, кибичат по кафенце, ама с децата си. И заедно излизаме често, дори най-често.

Понякога ми се иска да имам повече лично време и контакти. Не се получава, все отговорности ме дебнат...

Я се грЪмни, бе  Mr. Green  Все съм склонна да защитавам мъжете и тяхната гледна точка в много теми, ама тука болднатото е голяма селяния. Значи , като жена , тя може да излиза по-малко. Ако ми беше мъж ( то с това пипе няма как, де), но хипотетично, ако ми беше в къщата, щеше да друсаш детето, докато аз съм на бар. Ей така, да не си много отворен

# 679
Много сте отворени, ей Simple Smile
Ама сто на сто след малко всяка ще затича да пазари, да шета и да прибира челядта. Което си е редното де, петък вечер е. И аз ще мин ада взема сина от бабата, през това време се надявам жената да е оправила къщата и да е сготвила, че в 7 вече примирам от глад. И нито ще цънка, нито ще гърми. Утре ще ходят с детето по магазините, цял ден им давам. И пари им давам. Всички ще са доволни, щото аз ще хода на тенис с приятели.

# 680
  • в рока
Не виждам общото между пазаруването, готвенето и неандерталското мислене, простете! Плюс това аз не се "пазаря", а пазарувам Wink

Уаууу, даваш да жена си да излиза с детето цял де, вместо да размахва ветрило и мие краката на фараона в къщата? Shocked  Браво на теб!

# 681
  • Sofia
Много сте отворени, ей Simple Smile
Ама сто на сто след малко всяка ще затича да пазари, да шета и да прибира челядта. Което си е редното де, петък вечер е. И аз ще мин ада взема сина от бабата, през това време се надявам жената да е оправила къщата и да е сготвила, че в 7 вече примирам от глад. И нито ще цънка, нито ще гърми. Утре ще ходят с детето по магазините, цял ден им давам. И пари им давам. Всички ще са доволни, щото аз ще хода на тенис с приятели.

Тц, чакам мъжът да ми донесе една студена бира и после да ходим да хапнем някъде навън. Mr. Green Не готвя. Днес цял ден се мъкна по бельо из къщи, пия кафета и зяпам из форума. bowuu

# 682
Никъде няма да ходя аз, работя от вкъщи и съм си у нас. Няма и да готвя, днес мъжът ми ще го прави - като се прибере от работа   chef

Ама не ми стана ясно наистина ли разходка с децата го броиш за излизане Mr. Green
И какво значи това:

Че жените не трябва да излизат? Ти някъде по арабските страни ли си Laughing

# 683
Всеки е доволен, това е общото бе жени. Simple Smile
Аз на нея осигурявам каквото обича и тя за мен прави същото. И не е неандерталско, а точно обратното. Имаме демокрация и свобода всеки да запази част от себе си. Иначе ми е лесно да кажа - не ти трябват 12 сака за един сезон, купи корнишони за затваряне вместо тях. Ама не го правя. Оставям я да си начесва крастите, тя пък дава на мен да се чувствам мъж. Разбира се аз знам че тя знае винаги къде ходя и с кого, но и двамата се правим, че не знаем...

Иначе не се сърди човече - ако твоят мъж не обичаше да готви - ти нямаше ли му готвиш, ама честно? Примерно само де питам. И да - излизането с детето си е излизане. Те си ходят в техни кафета, където има детски кътове или градинки или направо в парка. Клюкарстват си на воля, харесва им. Вечер не приемам да се  прибира пияна в 12, както аз съм си позволявал, сори...Simple Smile

# 684
  • Sofia
Всеки е доволен, това е общото бе жени. Simple Smile
Аз на нея осигурявам каквото обича и тя за мен прави същото. И не е неандерталско, а точно обратното. Имаме демокрация и свобода всеки да запази част от себе си. Иначе ми е лесно да кажа - не ти трябват 12 сака за един сезон, купи корнишони за затваряне вместо тях. Ама не го правя. Оставям я да си начесва крастите, тя пък дава на мен да се чувствам мъж. Разбира се аз знам че тя знае винаги къде ходя и с кого, но и двамата се правим, че не знаем...

Как така ще ѝ кажеш? Shocked Семейният ви бюджет не е ли общ, предвид че сте семейство с дете?

Ох, как няма на мен един такъв мамин златен "да ми кажел" какво да си купувам и какво не. Mr. Green

# 685
  • в рока
Що не и позволяваш и какъв си пък ти? Ама не е луд този , който яде баницата....... Докато има такива жени, ще има и мъже като теб, които привидно уж са демократични, обаче не са. Ти може да се напиеш, тя не. Ти може да отидеш на дискотека, тя не. Ама с децата или приятелки на кафе -позволяваш. Ама тя си е виновна, не ти!

# 686
ха-ха, Elecotal, добре си решил да си разнообразиш следобеда, та бръкна директно в гнездото на осите.
не може то да се излиза, сакън ще те разведат веднага!!

# 687
Иначе не се сърди човече - ако твоят мъж не обичаше да готви - ти нямаше ли му готвиш, ама честно? Примерно само де питам.

Че аз и сега си му готвя, нищо че не ми е любимата дейност. Какво значи обича не обича. Никой не обича и наакани памперси да сменя, ама такъв е животът - храната и другото са неизбежни, така че капризи - някога при мама, който е пораснал и иска семейство просто прави каквото е на дневен ред  Simple Smile

И да - излизането с детето си е излизане. Те си ходят в техни кафета, където има детски кътове или градинки или направо в парка. Клюкарстват си на воля, харесва им.

Не, питам ти като излизаш с детето на разходка, брои ли ти се за излизане.

Вечер не приемам да се  прибира пияна в 12, както аз съм си позволявал, сори...Simple Smile

И що така? С какво си повече от нея  newsm78

ха-ха, Elecotal, добре си решил да си разнообразиш следобеда, та бръкна директно в гнездото на осите.
не може то да се излиза, сакън ще те разведат веднага!!

Шшшт, не ни го пипай, нека малко се позабвляваме Mr. Green

# 688
  • в рока
Тц, Силвиана, не позна. Не може да излиза само единият. Всъщност може-тъпи патки колкото щеш.

# 689
Simple Smile Наистина реагирате много бурно. Не бива така, излезте сами и се успокойте, нали ви пускат.
Всъщност има голяма разлика между това дали аз приемам и дали наистина забранявам. Моята жена никога не е имала такива мераци - примерно да ходи на дискотека сама. Ходим заедно всъщност. Ако ще е вечерно излизането то обикновено и пак заедно. Нейните приятелки са също семейни и сигурно и тях не ги пускат не знам, но никога вечер не са ходили някъде си.

А за парите да общи са, но определено нейните са си нейни, ако ме разбирате. Тя не плаща сметки и почивки. Взима заплата и с нея си покрива личните нужди. Разбира се купува от нейните пари подаръци и винаги изненадва на поводи. Купува и за мен разни неща, и за детето. Но не по задължение. Задълженията да осигуря спокоен месец са мои някак.

Да, памперси не съм сменял, вие луди ли сте...Не съм и раждал, не съм и кърмил - айде обесете ме сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт