Колко често да се излиза?

• 64 359
  • 853
  •   1
Отговори
# 750
Ох момичета, де го чукаш - де се пука... Simple Smile
Правите уникално умопомрачителни анализи и това действително е забавно.
Обичам жена си и не стоя с нея от жал, не изневерявам и не се шляя по цели нощи, отгоре на всичкото издържам дома, семейството, услугвам винаги на родата, играя с детето, извеждам го, жената също не съм лишил от ласки и почивки, въобще доста се старая защото искам. Но естествено че от време на време се караме, естествено че понякога ми се иска да се нальокам като прасе безпаметно и да забравя купа задължения например.Осъдете ме, моля  Simple Smile

# 751
осъдиха те вече, остана само да се разведеш!  Joy

# 752
Ама каква всяка вечер бе, жени?
Толкова нормално е да се излиза през седмицата понякога, или определен ден/дни без половинката, без това да е повод за величествени трагедии и драми.
За мен поне е ок, не виждам липса на обич и каквото и да било. Ама не - зажени ли се един човек и той трябва всяка вечер да е плътно вкъщи, ако не е вкъщи да е с половинката обезателно навън Crazy.

# 753
Доста сте бързи  тук, писал съм в доста форуми, ама на втория месец да ми казват че живота ми е съсипан защото съм калпав - това си е рекорд  Simple Smile))))))))))
Всъщност това е и един от основните проблеми на жените, никога не те слушат, а винаги чуват това което им се върти в тяхните си глави и от мухата правят слон.

# 754
Не, проблемът е един и за мен поне абсолютно нерешим - мъжете и жените мислят по коренно различен начин, чисто като когниция.
Затова се получава - чета и интерпретирам от моята си глава. Ама няма той каза, я да помисля и да видя и другата гледна точка. Неееее, няма - няма съвест тоз човек, щом иска да излиза вечер, без жена си.

# 755
Elecotal, похвално, без ирония  Peace
Но ми се струва доста тежко всяка вечер да живееш нечий чужд живот, който не харесваш.

Ама каква всяка вечер бе, жени?...

Ами той си казва, че изпитва желание да е всяка вечер.
Е чак всяка вече дори моята няма да изтърпи Grinning
Не че не бих искал...

Не го прави по други причини, но има такова желание.

Не, проблемът е един и за мен поне абсолютно нерешим - мъжете и жените мислят по коренно различен начин, чисто като когниция.

Хахаха, не. Всеки човек мисли различно и просто трябва да се събере с такъв, който мисли като него. Другото е клише, измислено за опрадание  Grinning

# 756
Имам желания ся да си призная, искам да чукам Мадона и винаги съм искал, това си ми е детската  мечта, също така искам да се запозная с дядо Коледа най-накрая или поне с неговата Снежанка, от мен да мине, харесва ми и Рапунцел - не бих я върнал! Но не зная ще ме разберете ли, това си го искам понякога тайно в тъмното и си мечтая, ама няма да го направя. Когато се налага да обяснявам тъпи задачки по математика на малкия ми се иска да съм на някой остров и Пам около мен да спасява удавници. Понякога като съм на работа ми се иска да сме на вилата с жената сам сами и да пием цяла нощ и да се въргаляме по пода поне два три дни. Но и туй надали ще стане скоро - нямаме вила най-малкото...

Та мили жени, мъжете са си мъже и искат почти едно и също ама въпросът е коий колко ще си позволи и до къде ще стигне. Пожелавам на всички ви мъже с акъл, съвест и чувства  Hug

# 757
Човече, естествено, че ще иска всяка вечер да е навън, месец-два-три...мъж е, нормално.
После желанието за скитня се разрежда, защото се уморяват с напредването на възрастта, хах.
Ти ако си мислиш, че тез греховни мисли не минават през главата на твойто мъж - съжалявам, но грешиш ужасно. Ама няма "сигурна съм, той ме обича!" - мъж е, няма как да е друго.
Въпросът е, че мъжете са като децата - както го научиш. Бухнеш ли му чехъла отначало върху му (ако поддава на опитомяване, де), то и да иска, няма да посмее.

Темата е рядко забавна.

# 758
На всеки му минават греховни мисли  Wink
Но щом приемате оправданията "мъж е...", не е луд тоя, който яде баницата  Peace
Обаче едно е да ми мине греховна мисъл, друго да ми омръзне до такава степен, че да разказвам как не ми се прибира вкъщи и ми се ще всеки ден да съм някъде си.
Не коментирам отношенията му с жена му, а неговия живот, гадно и трудно е да правиш нещо, което не искаш (ако приемем думите му за верни).

# 759
Их, начи.... Чисто по мъжки се опитвам да разсъждавам и си мисля, че той добре го обясни - иска му се на човека, много му се иска, но си има задръжки, съвест и няма да кривне, а и да го е направил, то е било инцидентно Laughing.
Аз като жена казвам, че това е нормално, именно защото е мъж. Рядко явление е моногамията при мъжките екземпляри, факт, при това и научно доказан.

# 760
Аз пък казвам, че се връзваш на оправдания  Mr. Green
Иначе и аз съм виждала мъже, които обясняват как не е нормално мъж да е само с една жена и да му се иска да е само с нея нон стоп, пък после като хлътнат и не щат да пият една бира сами. Не говоря за моя, съвсем чужди  Laughing
Поведението на мъжете е различно в различните връзки и зависи от това кой е до него.
Всичко друго са празни приказки.

П.П. Това няма нищо общо с темата, в смисъл, че нямам нищо против семействата, които излизат отделно от време на време  Peace

# 761
Неее, оправданията пред мен не вАжат.
Жаля го човека, щото изглежда свестен, а вие го нападнахте така злобно Laughing.

# 762
Той е повече от мъж за пример. Ама ми е гадно за това, което пише, че преживява. Аз бих се
Все пак се надявам да не е чак в такова положение, а просто да се перчи пред лелките в бгмамма Mr. Green

# 763
Е как да не ми се  прибира пък ся, това отде го измислихте Simple Smile Еййй, царици сте направо, с такава фантазия и изкривена логика не ми се мисли какво им е на мъжете до вас, то от мойте 10 поста ни една мисъл не схващат определени потребителки...

# 764
  • Sofia
   Наистина ли и в 21 в. има такива лапни-шаранки, които се хващат на извинението: "Ама той е мъж."? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт