Фитнес център Пулс

• 271 026
  • 862
  •   1
Отговори
# 255
  • SF
Неограничен престой фитнес, СПА зона и групови занимания. Те друго и не предлагат. Тоест включва всичко и нямаш ангажименти да ходиш и следващия месец пак в същия фитнес.

# 256
Неограничен престой фитнес, СПА зона и групови занимания. Те друго и не предлагат. Тоест включва всичко и нямаш ангажименти да ходиш и следващия месец пак в същия фитнес.

"Месец за месец" явно е нова функция. Винаги са ми предлагали само и единствено годишна карта. "Само така" работели. И трябва да им дадеш достъп до банковата си сметка.

# 257
Нямаше да се занимавам с тях, но ми стана смешно след последният ни разговор и затова реших да споделя и да видя дали и моето впечатление е като вашето.

За първи път се сблъсках фитнес Пулс след разходка в Борисовата градина, където услужливо момче предлагаше промоция на въпросният фитнес от 1 седмица безплатно ходене. Записаха телефона и казаха, че ще се обадят. Обадиха се, казаха да кажа час, в който искам да отида и ще трябвало да си платя 4лв. за картата за деня  Laughing, Аз 4лв. си плащам на тренировка и в моя фитнес. Както и да е, в последствие нищо не искаха да платя, но все пак това разминаване в това какво казват ми направи впечатление.

Не мога да ви опиша какво преследване беше след като свърших тренировката си, да седна да ми обяснят за картите и т.н. Нито питат аз дали имам време, нито дали мога, едно яко момче застана пред мен и няма къде да избягаш  Mr. Greenстоиш и чакаааааааааааш да дойде госпожицата. След като дойде то не бяха специални оферти, то не бяха как, ама точно за мен разбирате ли, те ще направят супер специална оферта, за да компенсират това, че фитнеса ми е далеч. Предложиха ми ваучери за 200лв като например 100лв. са за спа процедурите им в Банкя ли беше къде беше, но извън София демек  LaughingОстаналото беше някакви процентни намалениея за спортни магазини, сумати карти извадиха с намаления за други магазини, в които аз никога не съм пазарувала и няма да пазарувам.

Половин час минава, не те пускат  Laughing, продължават схемите, че цената е различна ако ходиш преди 16 и след 16часа, а забележете картата е само годишна, няма месечена. Значи трябва да предвидя за една година по кое време ми е най-удобно. Т.е в момента, ако си по майчинство и можеш да ходиш през деня, трябва да предвидиш, че след 6 месеца може и да работиш и по кое време ще ходиш... ааа и да не забравя, ако в момента си с карта в друг фитнес... няма проблеми подпишете договор сега, а след 3 месеца елате при нас да си платите. "НО договор, моля сега да се подпише", защото видите ли имало 250 клубни карти общо, от които само 50 свободни, после не приемали нови членове.  Mr. Green Чудя се за идиот ли ме взеха, след като след 2 месеца ми изпратиха нов смс да ги посетя отново безплатно.... а  аз си мислех, че картите им свършили  Laughing

Това, което ме втрещи, е че след като обясних, че на мен не ми е удобно да плащам за цялата година и дума не се продума, относно въпросната ПРОМОЦИЯ, в която ми бяха обещали ЕДНА СЕДМИЦА БЕЗПЛАТНО, даже се смотолеви, че то един път се пробвало и демек, ако не подпишеш ъъъъъъ, тази "ПРОМОЦИЯ"  ooooh! Whistling

Преди 2 седмици получавам нов смс, че мога да отида на безплатна тренировка с фитнес инструктор до 25-ти този месец.  Това е целият текст, даден и телефонен номер. Обаждам се да попитам, отговора беше: "Ама тази "ПРОМОЦИЯ" можете да позлвате само, ако след това вземете карта  Laughing, демек ако нямам намерение да не ходя. Въпросът, е че в текста никъде не пише: Вземете безплатна тренировка, АКО закупите едногодишна карта"

Ако бях решила да бия път без да им се обадя, представяте ли си колко конфузно щеше да се получи, че въпросната оферта, всъщност не е никаква безплатна оферта  #2gunfire

Фитнесът иначе е страхотен, но тези рекламни трикове малко ми ефтинеят и ми развалиха мнението за Пулс.

Дано сега някой служител под прикритието на редовен потребител не тръгне да ме разубеждава  LaughingПреди няколко месеца ми предложиха безплатна едноседмична карта от Пулс фитнес. Когато отидох ми казаха , че трябва да заплатя 5лв. за карта която ще ми издадат. Дадох ги, и те ми казаха, че след тренировката ще си я получа, ДА АМА НЕ!  Поради не знам какви си причини не могли да ми я направят, и аз така и не отидох повече. Сега отново ми се обадиха да ми предложат  едноседмична безплатна тренировка, като служителка след няколко позвънявания да ме пита кога ще отида, ми каза да отида да се разбера кои дни ще ползвам картата и съответно да си я взема. Е ОТНОВО МИ КАЗВАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ДАМ, ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ САМО 4ЛВ. ЗА ДА МИ ДАДАТ КАРТА, НО НЕ МОГАТ ДА МИ Я ИЗДАДАТ СЕГА А ОТ ВРЕМЕТО НА ПЪРВАТА СИ ТРЕНИРОВКА????? За съжаление една добра идея успяха да я превърнат в една ГОЛЯМА...................МЪРЛЯВА "РАБОТА" !!!

# 258
Преди няколко месеца ми предложиха безплатна едноседмична карта от Пулс фитнес. Когато отидох ми казаха , че трябва да заплатя 5лв. за карта която ще ми издадат. Дадох ги, и те ми казаха, че след тренировката ще си я получа, ДА АМА НЕ!  Поради не знам какви си причини не могли да ми я направят, и аз така и не отидох повече. Сега отново ми се обадиха да ми предложат  едноседмична безплатна тренировка, като служителка след няколко позвънявания да ме пита кога ще отида, ми каза да отида да се разбера кои дни ще ползвам картата и съответно да си я взема. Е ОТНОВО МИ КАЗВАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ДАМ, ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ САМО 4ЛВ. ЗА ДА МИ ДАДАТ КАРТА, НО НЕ МОГАТ ДА МИ Я ИЗДАДАТ СЕГА А ОТ ВРЕМЕТО НА ПЪРВАТА СИ ТРЕНИРОВКА????? За съжаление една добра идея успяха да я превърнат в една ГОЛЯМА...................МЪРЛЯВА "РАБОТА" !!!

# 259
Собственикът на пулс Фитнес е част от организирана групировка за измами, която оперира изцяло в сивия сектор. Групировката се занимва с корупция, финансови измами, пране на пари, производство на мафетамини, парите от които инвестира в недвижими имоти. Ядрото на групата се състои от следните хора: Андон Николаев Атанасов, Стамат Паскалев Дойчев, Милена Ганчева Антова, Красимир Стойчев, Паскал Стаматов Дойчев.
Фирмите им може да им ги проверите на следните адреси:
http://tr.bivol.bg/view.php?guid=F6C0D91F51D77216432DC00759297CA … 95FE267D49508932C

http://tr.bivol.bg/view.php?guid=E7AB0D5E1DA240AAB76C3E6AF21D855 … 3CF86BAEF7D064ADE

http://tr.bivol.bg/view.php?guid=1281292EC81AD402788330486895ACE … 7343E67EF83F7F04E

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 09:28 от zapoznat

# 260
  • София
Собственикът на пулс Фитнес е част от организирана групировка за измами, която оперира изцяло в сивия сектор. Групировката се занимва с корупция, финансови измами, пране на пари, производство на мафетамини, парите от които инвестира в недвижими имоти. Ядрото на групата се състои от следните хора: Андон Николаев Атанасов, Стамат Паскалев Дойчев, Милена Ганчева Антова, Красимир Стойчев, Паскал Стаматов Дойчев.
Фирмите им може да им ги проверите на следните адреси:
http://tr.bivol.bg/view.php?guid=F6C0D91F51D77216432DC00759297CA … 95FE267D49508932C

http://tr.bivol.bg/view.php?guid=E7AB0D5E1DA240AAB76C3E6AF21D855 … 3CF86BAEF7D064ADE

http://tr.bivol.bg/view.php?guid=1281292EC81AD402788330486895ACE … 7343E67EF83F7F04E
То беше ясно,че не са обикновени хорица hahaha По персонала може веднага да познаеш какви са собствениците и това,че постоянно сменят персонала също говори много.

# 261
А кои в БГ не са такива, че не се сещам....??? Дайте примери моля.
Като почнеш от управляващите и преди и сега с офшорните фирми, хотелите по летните и зимните курорти, с пари от куфарчетата от членския внос на родителите ни.... до собственика на кварталния фитнес наел салона в училището все са мутри, къде повече къде по-малко. Няма начин по честен начин да спечелиш за толкова години толкова много че да построиш мол Сердика или мола на Стамболийски или Парадайс, нали ?
А персонала - и в другите фитнеси персоналът е от почасово работещи студенти, какво имате против тях? Може би това, че са останали в БГ.... все още?

# 262
е, ти пък, сега, щото някой анонимно във форума казал, че собствениците на пулс са наркопроизводители и веднага “всички са маскари“  Laughing
моловете са на чуждестранни инвеститори, не на български мутри, тях пък къде ги набърка  Peace

# 263
  • София
Нищо не казвам за това,че са студенти.Кога съм казала такова нещо? ooooh! Казвам,че през седмица ги сменят,което говори че явно не им плащат или не са доволни за това не са и любезни.
Освен,че моловете не са на БГ мутри и повечето хотели в курортите също не са.Руснаци държат голяма част от хотелите по морето особено.
Преди бях попаднала на един пост,където едно момиче казваше как е работила там и не са и плащали,понеже се плащало на седмица само я лъгали с някакви оправдания.Опитах се да го намеря,но не успявам.Намерих това: http://skandal.bg/bg/barovskiyat-fitnes-pulse-ne-plashta-zaplati/
Та хем,че са студенти,които са решили да останат в БГ и да работят там за допълнителни доходи, хем са попаднали на измама и работят за без пари.След като не им се плати известно време напускат и идва нова служителка и нея така я мотаят и така до безкрай.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 13:33 от lozanovaa

# 264
Аз пък съм доволна и от девойките на рецепциите и от инструкторите. Как пък разбрахте, че ги сменяват през седмица? Всеки ден ли сте там? Не знам как и кога и дали им плащат, но не съм имала проблеми. Не ми се е случвало да попадна на нелюбезни.

А за "маскарите" - такива са всички и то много много, ама много.

# 265
И аз да питам за тези студентски карти по 19лв. Много им се чудя, някой запознат ли е?  Thinking

# 266
Политиката им към клиентите е отвратителна. Непрекъснато променят условията си.  Моят договор (16м) изтича и попитах за преподписване какво ще предложат. Редовно посещавам, поне 4 пъти в седмицата. Оказа се, че за всяко преподписване ще им се дължи чл. такса 50 лв! Като ги платих първият път казаха, че е еднократно. И ако аз не съм била попитала, те щели да ми се обадят, да ми кажат или да си пусна молба за прекратяване или да преподпиша. Нямало вариант да остана на същата такса, такъв пакет вече нямало.  #Cussing out Нямам думи.

Аз си тренирам и не съм се оплаквала от нищо, а принципно има за какво. Преподписах само защото ми е близко. За мен си е фитнес като фитнес - влизам, тренирам и излизам.

И да, там съм почти всеки ден и персоналът се сменя на дни - инструктори, мениджъри....идват,лъжат, после други и така.

# 267
трябваше да се пазариш. Те най-вероятно са на процент и получават комисионна за всяко плащане и договор. Аз бих им казала - тогава прекратявам договора и край. Ако не друго поне фитнеси има под път и над път.
За девойката която питаше за студентските карти - всички фитнеси предлагат подобни условия - само през деня от 10-16ч или от 9 до 17ч. 19лв си е ок оферта, еднократно посещение за студент в друг фитнес (http://www.slaviasportess.eu/ceni/ ) е 3 лв. Добра оферта е само ако разбира се имаш време в този интервал на деня и само ако ти е удобно местоположението. На бул. България например май може само с кола да отидеш. В Люлин пак горе долу е така - има някакъв автобус но е почти на края на града...

# 268
Пазарих се. Абсурдно е всяка година да се плаща такса 50 лв и да те задължават да подписваш! Всички познати са преподписали с тези условия и реакциите са същите. От пазаренето излезе ваучер за измиване на колата и масаж - да преживея таксата. И не е това, че нямам 50 лв..... просто това го няма никъде!

За трети договор ще си помисля след време.

# 269
  • SF
Защо не помисли сега при втория?

Вървят си им нещата, а вие тук само се оплаквате, за да ви олекне. Хората си преподписват по втори и по трети договор, с такси, без такси, масажи, автомивки, купони за ресторанта (на стойност 80 лева).

Общи условия

Активация на акаунт