Фитнес център Пулс

• 271 064
  • 862
  •   2
Отговори
# 675
Първо, аз не съм чула как казват на някого “плати сега, щото утре ще ти е по-скъпо” и цитатът, който ползваш не твърди обратното.

Точно това ми казаха през септември 2018. Да подпиша на 63 лв, че цената щяла да върви само нагоре. Декември вече ми я предлагаха 74 лв. Това какво е според теб?

Благодаря за пожеланието да си намеря фитнес най-сетне. Намерих си. С една такса където ми хрумне и каквото ми се тренира. Allympiapass. Край на драмата. Yum Hands Ok Hand  Shoe

# 676
  • София
Нали се сещаш, че за да тренираш в съответните фитнеси, те имат договори с платформата и всичко е с тяхното участие и съгласувани условия. Така че Пулс пак ще си наложат такива условия, каквито искат.

# 677
  • София
В друга тема се оплаквах преди Коледа - фитнеса и сауната са пълни
Приветствам напускащите, виртуално цветенце им подарявам

aninica, глупачка ли ме наричаш или шаран за деветдесарски трикове

Ако това те успокоява, аз две години имах договор с тях.

# 678
  • SF
Аз ви се чудя защо се мъчите.

# 679
  • под Витоша
Вчера се обаждах, за да попитам каква цена могат да ми предложат за дневна карта в Пулс на бул.България - казаха ми 56лв/месец, но да отида да сключа договор в новия фитнес център на съдебната палата, защото само там имало такива карти.... Също така питах може ли карта за 3-4месеца - казаха ми "Да, може за 4 месеца - плащате първия месец и след това давате 3месечно предизвестие за прекратяване на договора - плащате накуп за 3 месеца - и готово!" Сега прочетох последните 10-тина страници в темата и се страхувам да няма някаква уловка???

# 680
  • SF
Чети внимателно, за да не ревеш после като другите. Имат ли месечни карти?
Според мен имат, но цената, която ще ти предложат, няма да ти хареса. Преди години им беше над 100 лева месечната карта. Масово се предпочиташе варианта за клубни членове и годишен абонамент и месечната май отпадна поради занижен интерес.
Но нови зали - нови продукти - пробвай!

# 681
вече може да се откажеш с 3-месечно предизвестие, моят договор е от май и тогава можеше
също и ако замразяваш за един месец, това се прави с едномесечно предизвестие - т.е. ако замразя днес, започва да важи на 8.02
2016 и във фитнеса на България съм си вадила дневна карта, сега не знам как е

# 682
  • под Витоша
Доколкото разбрах ще сключа договор за 1 година, ще платя първия месец (напр. 10.01-10.02 = 56лв+50лв адм.такса), след това на 10.02 ще дам тримесечно предизвестие, че искам да си прекратя договора и ще платя накуп за 3 месеца (до 10.05 = 168лв) и от 10.05 вече ще ми е прекратен договора!
Поне така се разбрахме с девойчето по телефона....

# 683
Аз също бях член. Обадиха се, казаха ми че са се променили, и вече има прекратяване с три месеца предизвестие. Бих прочела все пак договора дали не е три месеца неустойка. Иначе както казах в предишно мнение, с мен и преди бяха коректни. Строят два нови обекта , единият щял да е по-голям от всички досега. За мен единствения проблем е локацията...засега не са ми удобни. Иначе групивите часове ми бяха супер.

# 684
Нали се сещаш, че за да тренираш в съответните фитнеси, те имат договори с платформата и всичко е с тяхното участие и съгласувани условия. Така че Пулс пак ще си наложат такива условия, каквито искат.

Условия да си налагат, но този път няма да е на меееееен Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз ще плащам на Алимпияпас, пък те да си общуват както знаят. Гот, а? Simple Smile

# 685
  • София
Хайде, стига реклама! Като сключат договор с въпросната платформа, фитнесите определят условията, а не платформата, така че пак те ще ти ги определят. Ясно?!

# 686
Аз съм от доволните от Пулс , имам въпрос към трениращите във фитнеса на България -посещавате ли часовете по тапаут и кросфит и коя ат двете тринировки е по-добре за начинаещ?

# 687
Хайде, стига реклама! Като сключат договор с въпросната платформа, фитнесите определят условията, а не платформата, така че пак те ще ти ги определят. Ясно?!

Естествено, че има условия, но те ще са между Пулс и Алимпияпас. Ще ползвам Пулс, но няма да си тровя нервите с манипулациите на Пулс, и ще плащам на Алимпияпас. Сега разбра ли кое е готиното?

# 688
  • София
Те условията са си условия и пак Вие ги спазвате, а не ......въпросната платформа. Сега разбирате ли за какво говоря?!

# 689
Май няма да разбере , аз не разбирам каква е разликата,ако искат да вдигнат цените пак ще го направят.

Общи условия

Активация на акаунт