объркана сам помогнете

• 6 914
  • 49
  •   1
Отговори
здравейте новак сам във форума и ми емалко притеснено ще се опитам да опиша що годе накратко големия ми проблем-с приятеля ми живеем заедно 12 години (като включвам и разделите) всиките тези години сме в чужбина.Имам дащеря от предишен брак за която се грижи майка ми в бг .Той беше семеен(вее не е)8 години ме лага че е пред развод.През тези 8 години страдах ужасно от това че го делях и исках да се разделим.Изневерих му няколко пъти с различни(голяма грешка)и венага му кавах за да се откаже от мен.той посоянно флиртва с всиччки накрая  хвана жена му в изневяра я заряза.ВЗЕ ме от поредния и сега сме семейство .нямам му довериее и това ме убива Sad Sadкакво да правя

# 1
здравей, първо да те предупредя, че ще бъдеш разпната, особено тук Peace
аз нищо нередно не видях, освен едно- детето ти не е при теб. Никой мъж не струва подобна жертва. Той как сеотнася към нея и ти колко често я виждаш Thinking
не е първият, който се развежда на думи само, ако не я беше хванал , нямаше и да се разведе.
Не е трябвало да му казваш за изневерите ти, а и какви изневери, той да не би да не е бил и с жена си.  ooooh! най- доброто е да се върнеш при детето си, никой мъж, особено мухльо, не го заслужава

# 2
Камъчка, ти говориш за детето й, а тя го е споменала само веднъж. Мислиш ли, че точно детето й е проблемът?
Авторке, помисли малко - що за мъж има любовница 8 години и се развежда, чак след като жена му му изневерява (сигурно й е дошло до гуша). Вие какви отношения сте имали, че да може да си имате доверие? Той -женен, ти - с други мъже (макар да не си била длъжна да си вярна). Доверието се гради с времето в двойката, но вие не сте били просто двойка, имало е усложняващи нещата фактори. Сега те е страх да не ти сложи рога - ми твърде е възможно да го стори. Връзките в стил "забранения плод" накрая често нямат хепи енд.

# 3
Светлина, и мен това ме притесни Peace че никъде не видях детето и това, че е далеч, да е проблем.
А иначе, повярвай ми- повечето мъже имат любовница, докато не ги хванат Peace

# 4
Аз не мога да разбера какъв е проблема ?

# 5
Авторката се страхува, че любимият ще й изневери Tired

# 6
Той сигурно се страхува от същото.

# 7
Тя това не може да го предотврати , когато й изневери тогава ще му мисли и защо не си гледа детето вместо да се чуди кой кога и дали ще й изневери?

# 8
зе детето си си грижих 3 години как я оставих аз си знам поддаржам вразка с нея всеки ден .ходих си на ваканции през 4 месеца да я виждам а я оставих поради липса на финанси.ховата уебна година вее ще е при мен.той се даржи добре с нея.а за изневерите бяха от болка и инат(бяха грежка)как се враща изгубено доверие.мислите ли е след всичко това можем да саздадем здраво семейство

# 9
благодаря на тези които ми отговарят трудно пиша на кирилица извинете ме за грежките

# 10
lidinka, защо не ползваш проверка правопис преди да пуснеш поредния коментар? Направо ми е мъка да чета и да разбирам за какво иде реч. По въпроса за мен на първо място е детето, после всичко друго. Дали ще ти изневери в бъдеще един господ знае. Ако се терзаеш с подобни въпроси защо изобщо си с него? Нямате ли си доверие и взаимни чувства по-добре да не сте заедно. Не е единственият мъж в света, за да не можеш да си намериш по-добър. Аз бих си гледала детето, а ако срещна подходящия партньор, тогава ще мисля и решавам.

# 11
изнемогвах с парите като самотна майка затова заминах при познати в чужбина той се появи след това и заживяхме като семейство.бившата му си живееше  в бг

# 12
бившият ти мъж плаща ли издръжка Confused ти си знаеш, ние не те съдим Peace явно го обичаш, той как се държи към теб, показва ли ти че те обича, или съжалява за развода. По- страшното е друго според мен.
Много мъже, след като се разделят с жените си, и заживеят с любовницата, много скоро установяват , че и любовницата е като съпругата, сигурна Peace да не се върне при жена си , имам предвид. С какво да ти помогнем ние, като ти самата си объркана.
Обичате ли се? Ако е да, значи проблем няма Peace

# 13
държи се добре саобразява се с мен а аз като не му вярвам се ядосва.може ли да се варне изгубено доверие

# 14
помогнахте ми достатъчно момичета исках да чуя мнения и понеже не споделям с никой ми се отпусна  душицата

Общи условия

Активация на акаунт