Какво да правя? Нуждая се от помощ!

• 7 354
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте мили майки,
казвам се Моника и съм на 17 години. Трябва ми съвет относно много важен проблем. Разбрах, че стринка ми изневерява на чичо ми. Аз много обичам моя чичо и винаги съм искала той да е щастлив. Той е много добър човек със стабилна работа, но стринка ми не го осъзнава и му изневерява. Чичо ми е със такава професия, че отсъства много, но винаги е имал време за стринка ми. Относно стринка ми тя е най-ужасното същество на този свят, изневерява на чичо не с един мъж, а цели 3-ма. Не знам какво да правя и се нуждая от помощ. Помогнете ми!!! Да му кажа ли или не? Между другото имам телефонните номера на любовниците на стринка ми, един ден тя забрави телефона си в нас и аз почнах да ровя, защото от самото начало си знаех, че има нещо гнило.

П.С.  Обичам чичо си толкова много поради причината, че той ме е отгледал сам. Ала преди няколко години започна да излиза с тази жена и я заобича толкова много, че сега е сляп от любов. Не знам какво толкова харесва в нея.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩТА  Sob #Puppy dog

# 1
На 100% ли си сигурна в това? Само по ровене в телефона ли го разбра?

# 2

100% съм сигурна. Писала е мръсни съобщения на мъже. Звънях за да се уверя и съм била права.

# 3
  • Ямбол
Говори със стринка си. кажи ѝ, че знаеш и поискай обяснение. Може да се окаже нещо друго. Не прибързвай да вкарваш на чичо си подозрения.

# 4
# 5
Според мен утрото е по-мъдро от вечерта. Довечера си легни, наспи се и на сутринта пак премисли. Не бързай със съобщаването на новината колкото и да те боли за чичо ти

# 6
Според мен утрото е по-мъдро от вечерта. Довечера си легни, наспи се и на сутринта пак премисли. Не бързай със съобщаването на новината колкото и да те боли за чичо ти
аз това го мисля от 1 месец колко още... И реших да споделя с вас

# 7
  • out of space

100% съм сигурна. Писала е мръсни съобщения на мъже. Звънях за да се уверя и съм била права.

Може да почнеш да я изнудваш за пари  newsm48

# 8

Може да почнеш да я изнудваш за пари  newsm48
тя е злобна жена... няма да успея

# 9
Емиииии  newsm78 Кажи на жената, че знаеш и виж там да кажеш на чичо си.....Според мен

# 10
Емиииии  newsm78 Кажи на жената, че знаеш и виж там да кажеш на чичо си.....Според мен
благодаря за съветите

# 11
Проследи я как ходи на среща с всички трима мъже, направи клипчета и ги изпрати анонимно до пощата на чичо си

# 12
Проследи я как ходи на среща с всички трима мъже, направи клипчета и ги изпрати анонимно до пощата на чичо си
може, мерси

# 13
# 14

То направо си е черен петък - теми на промоция  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт