Какво да правя? Нуждая се от помощ!

• 7 378
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
По какво разбирате, че една тема е пързалка?

# 16
По какво разбирате, че една тема е пързалка?

Аз лично поглеждам в служебното стъклено кълбо или хвърлям малко боб  Mr. Green

Не знам, личи си

# 17
То и аз не вадя кристалната топка от шкафа, но напоследък ми прави впечатление следното : някой пуска тема и първият пост е "Айдеееее на пързалкатааааа", естествено след него вече всички са такива. Рядкост са темите, които наистина ме съмняват

# 18
Аз не мога да разбера каква полза имат от тези пързалки, може би практикуват правопис за изпитите в университета . Все пак към авторката , нямаш никаква работа да се месиш в отношенията на чичо и стринка , на 17 -си и не ти влиза в работата.

# 19
Внимавай много какво правиш  и говориш пред двамата - да не се окажеш между шамарите.

# 20
Не мисля, че имаш право да се бъркаш в тези отношения. А ако се окаже, че любимият чичо е наясно със ситуацията, и не само, а е и ОК, как ще се почувстваш?

# 21
Аз не мога да разбера каква полза имат от тези пързалки, може би практикуват правопис за изпитите в университета . Все пак към авторката , нямаш никаква работа да се месиш в отношенията на чичо и стринка , на 17 -си и не ти влиза в работата.
Ako ti si v su6tata situaciq kato moqta, kak bi reagirala? izvinqvai oba4e toi mi e kato ba6ta i ne moga da bezdeistvam.

# 22
Аз съм ти отговорила пределно ясно

# 23
Хора вие тъпи ли сте бе момичето има проблем, а вие говорите за някакви пързалки! Я се засрамете! Майната ви! А относно до читателката, кажи на чичо си, аз съм мъж и ако бях на негово място бих искал да знам. А дори и той да знае не би трябвало да ти се скара, защото ти си загрижена за него. Можеш да кажеш на някого от семейството си и да действате заедно, а не сама. Но в никакъв случай не бива да оставиш това така! Разбра ли, в никакъв случай! Късмет! Майната й и на оная кучка стринка ти!  #2gunfire  Laughing

# 24
По мое мнение това са си отношения между двама възрастни и аз лично не бих се месила. Не мисля, че имаш право да ровиш в телефона на жената, да четеш съобщенията й и да звъниш на номерата в телефона й. Независимо каква е и колко не я харесваш, това е грубо нарушаване на личното й пространство. Проблем може и да има, може и да няма, но и да има - той със сигурност не е твой.

# 25
Хора вие тъпи ли сте бе момичето има проблем, а вие говорите за някакви пързалки! Я се засрамете! Майната ви! А относно до читателката, кажи на чичо си, аз съм мъж и ако бях на негово място бих искал да знам. А дори и той да знае не би трябвало да ти се скара, защото ти си загрижена за него. Можеш да кажеш на някого от семейството си и да действате заедно, а не сама. Но в никакъв случай не бива да оставиш това така! Разбра ли, в никакъв случай! Късмет! Майната й и на оная кучка стринка ти!  #2gunfire  Laughing

Я по-кротко!

# 26
Истината  рано  или късно  ще излезе  наяве,много  добре  те разбирам  скъпа  аз  също  бях  адски  импулсивна  на  твойте  години,като  сега  е  едната  ми  дъщеря Simple Smile
Деиствай  и  кажи  на  чичо  си,каквото  и  да  стане  дори и  да  знае вече,важното  е  ти  да  се  почувстваш  по добре,защото  виждам,че  се  измъчваш  така,че  давай смело,да  става  каквото  ще  нека  на  теб  ти е леко  на  душата,че с и  направила  това  което  си искала Hug Simple Smile

# 27
важното  е  ти  да  се  почувстваш  по добре,защото  виждам,че  се  измъчваш  така,че  давай смело,да  става  каквото  ще  нека  на  теб  ти е леко  на  душата,че с и  направила  това  което  си искала

#Crazy  Е браво за съвета  ooooh! ooooh!
От едната тинейджърска ревност и детински егоизъм, да развали отношенията на хората и да си пъха любопитния нос в чужди семейства, каква работа има там?!?

Я се поставете на мястото на чичото и стринката, и как някаква вманиачена пуберка ви рови в телефоните, звъни на контактите, слухти, следи и ви вкарва в някакви нейни си фикшън-еротични филми... И не един, ами с трима чак изневерява, дали пък не го прави и едновременно, някакви групови оргии зад гърба на чичото-рогоносец, когото девойката самоотвержено ще спаси  Joy  Joy  Joy

# 28
Много детска злоба има в първия пост.
Децата не трябва да се навират в отношенията на възрастните.

# 29
Момичето  е  на  17 години  и  не  е дете.Може  сама  да взема  решения.Забелязвам друга тенденция  големи хора  на  40- 50 год  напълно луди  и  неадекватни,докато  17- 18  годишни  в  пъти по будни  и  умни  от  възрастни. Мило  момиче не  се  впечатлявай  от  негативните  коментари  на  хората  те само  знаят  да  критикуват  другите.И  защо  скачате  повечето на момичето,че  не  било  нейна  работа и  защо  да  не е.Предполагам виждате  себе  си  в  тази  ситуация  и  полудавате,че  "едно  дете"  би  могло  да  ви развали отношенията  ви.Е  слезте  на  земята  ама  едва  ли. Laughing

Скъпа  не оставяй  нещата  така  направи  това  което ти  подскавза  вътрешнив  глас  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт