Помогнете ми с избора

• 5 016
  • 22
  •   1
Отговори
С приятеля ми ще направим на 17-ти 1 година от както сме заедно. Обаче се чудя как да го изненадам, какво да му взема за спомен от този ден. Дайте някакви мнения. Благодаря!  Hug

# 1
Аз веднъж подарих албум със снимки от времето, през което сме били заедно, какво сме правили,къде сме били, неща дето значат нещо за нас, между снимките написах разни коментари, да ни напомнят веселите и хубави моменти. Постарах се доста и стана много хубав и весел.  После разбрах, че на такива албуми им викали scrapbooking, ама на мене ми дойде отвътре идеята Simple Smile. Мисля, че за първата годишнина е подходящ подарък. После ще си го допълвате. Може към това и някой практичен подарък да подариш ако искаш.

# 2
За една година трябва да си го опознала що-годе. Виж света през неговите очи и тогава избери подарък - не такъв, какъвто харесва на теб, а какъвто би харесал на приятеля ти.

Какво му допада? Какво го кара да се усмихва? За какво мечтае? Как обича да прекарва свободното си време? Какво предпочита да прави, когато е сам?

И най-вече: с каква сума разполагаш?

# 3
Подкрепям идеята за снимки. Снимки в рамка.

# 4
Щом е за годишнина можеш да направиш уикенд - изненада за двама ви някъде. Колаж със снимки от изминалата година е страхотна идея. Можеш да пресъздадеш първата ви среща. Подарък свързан с интересите му мисля, че подхожда повече за личен празник, а това е празник за двама ви.  Peace Можете да направите и нещо заедно, ако си падате по екстремните спортове - скачане с парашут, бънджи, рафтинг. Всичко зависи от това какво харесвате двамата и с какъв бюджет разполагаш. Весело изкарване. Спомените от тези моменти са най-важните.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 09:36 от Mamma

# 5
  • София
С риск да си навлека съфорумския гняв, но защо трябва да му подаряваш нещо?
Това някаква нова тенденция ли е..изкарваш с гадже една година, след което му купуваш китка, или албум със снимки. За кво? От благодарност, че те е изтърпял ли, че не ти е изневерил?

Можете просто да отидете някъде и да се повеселите. Една година връзка не е нещо феноменално, и някак ми е смешно да се отбелязва с дарове и сантиментални драматизми  Wink

# 6
Да, де, ама за една определена възраст една година си е цяла вечност!
И трябва да се чества с фанфари и музика, като едно от най-големите лични постижения в живота.

Интересно как абсолютно непознати хора биха дали подходяща идея за подарък.

# 7
Според мен той трябва да измисли нещо, а ти благосклонно да го приемеш. Евентуално.

# 8
Да, де, ама за една определена възраст една година си е цяла вечност!
И трябва да се чества с фанфари и музика, като едно от най-големите лични постижения в живота.

Joy Joy Joy
Абсолютно. В скалата на ценностите може да се сложи смело на първо място Laughing Не е лъжа обаче че за немалко число хора на тази определена възраст това е май единственото постижение в живота, а това вече не е смешно.... Outta Joint

# 9
Чак такава ирония...Нека си празнуват хората първата и всяка следваща година, или може би трябва да минат опредлен брой години преди да започнеш да празнуваш годишнина?

С ММ празнувахме дори първия месец, при все че аз съм далече от романтична натура Crazy Или както се казва "като сме безделници, да не сме без празници".

Най-добре за такъв повод според мен е подаръкът (ако има такъв) да е със сантиментална стойност.

# 10
Чаша с принтирана ваша обща снимка би била хубав спомен и  ако не я счупи в  близката  още една година значи имате бъдеще Mr. Green (шегувам се -  да мислиш  как да зарадваш някого, независимо от повода, е прекрасно усещане Hug)

# 11
  • out of space
Просто му забъркай сладкиш, какъвто обича.  Simple Smile

# 12
Чак такава ирония...Нека си празнуват хората първата и всяка следваща година, или може би трябва да минат опредлен брой години преди да започнеш да празнуваш годишнина?

Явно има някакъв необявен критерий какво може и какво не да се празнува  Laughing Не виждам проблем щом се обичат и са заедно да празнуват и да си правят подаръци. В този форум все ще се намери някой да се изкаже, без да му е работа.  Whistling

# 13
Ами аз албума не му го подарих на моя на първата годишнина, а чак като станахме семейство (и изобщо не беше за годишнина). Това сега е семейния ни албум с най-важните моменти за нас, сега добавяме и бебешките снимки. Скоро си го гледахме и се посмяхме. Който както прецени за себе си.

# 14
Аз му подарявам на всеки две години по един албум с наши снимки ,винаги с един и същ послепис(нещо,като традиция).

Общи условия

Активация на акаунт