Помогнете ми с избора

• 5 044
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
... В този форум все ще се намери някой да се изкаже, без да му е работа.  Whistling

Пита се, отговарям какво мисля.
Или задължително трябва да мислим еднакво?
След като ги радва - да празнуват, ако искат и на седмици.
Но това няма да ми промени мнението, че има по-интересни и стойностни неща за правене, дори и на "тази" възраст.
Тя темата, щото е една сериозна... Непознати хора да дават акъл за подарък...

# 16
  • София
+1

Явно вече трябва да се отговаря в темите само при наличие на еднакво мнение.
Едно безкрайно ''Да, мило''  Wink

# 17
Не става въпрос за различното мнение, а за изразената насмешка, че видиш ли седнали да празнуват една година. Ми, ако ги радва и на 6 месеца да празнуват. Не мисля, че това е наша работа. Не мисля, че това е извод и за поколението. Една година с някого си е важно нещо независимо дали сте гаджета, живеете на семейни начала или сте женени. Някои не празнуват и 30 години бтак. Хора разни. Кои сме ние да ги коментираме какви избори правят ?

# 18
  • София
Ми дай тогава да не коментираме нищо.

Кои сме ние, че да коментираме защо някой е тръгнал да се развежда/жени/хваща любовник?
Кои сме ние, че да коментираме простаците в ГТ, политиците, грубияните, (не)пушачите, и т.н., и т.н.?

Ще разкараме Клюто, СО, прочие. Ще остане само здравния и кулинарния раздел. А, и за дома.

Лично аз си мисля, че във всяка тема е хубаво да се чуят и някакви иронични гласове. Изключвам, разбира се, теми за загуба и болести.
Насмешката, когато е лишена от дребна злобица, има полезното свойство да приземява - разбира се, ако човекът отсреща не реши, че го мразиш и че си му Враг само защото не бързаш да се включиш ентусиазирано в общия хор на гукащите  Peace

# 19
Въпрос на разбирания  Wink

# 20
Абе какви гукащи. Пита за идеи, дават ѝ се. Не пита да празнува ли. Влюбена е, щастлива е, иска да отбележи датата и да зарадва приятеля си, какво има да се коментира, не знам. А и за възрастта не разбрах какво ви пречи, на всяка възраст човек може да има поводи и желание да празнува.

# 21
С риск да си навлека съфорумския гняв, но защо трябва да му подаряваш нещо?
Това някаква нова тенденция ли е..изкарваш с гадже една година, след което му купуваш китка, или албум със снимки. За кво? От благодарност, че те е изтърпял ли, че не ти е изневерил?

Можете просто да отидете някъде и да се повеселите. Една година връзка не е нещо феноменално, и някак ми е смешно да се отбелязва с дарове и сантиментални драматизми  Wink

И на мен ми се видя странна идеята! Жена да прави подарък на мъж, и за какво точно? Ако той го направи, е друга работа.

# 22
  • Варна
С риск да си навлека съфорумския гняв, но защо трябва да му подаряваш нещо?
Това някаква нова тенденция ли е..изкарваш с гадже една година, след което му купуваш китка, или албум със снимки. За кво? От благодарност, че те е изтърпял ли, че не ти е изневерил?

Можете просто да отидете някъде и да се повеселите. Една година връзка не е нещо феноменално, и някак ми е смешно да се отбелязва с дарове и сантиментални драматизми  Wink

Подкрепям напълно.
Повеселете се някъде на любимо или пък ново място.Най-хубавия подарък са прекрасните спомени Peace

Общи условия

Активация на акаунт