объркана сам помогнете

• 6 980
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
пиша по малко за детето защото с нея нямям проблеми а и летните ваканции прекарваше при мен а всяка вечер сме на скайп

# 31
  • София
Много ми харесват първи мнения в темите "сега ще те разпънат на кръст" - за пореден път нищо такова не прочетох.

По темата - толкова години сте се лъгали и надлъгвали - вие както искате си го наричайте, но е така. Сега сте заедно и не си вярвате - нормално е. Също е съвсем в кръга на нещата, един мъж, който е изневерявал системно на жена си и се е развел накрая с нея заради друга, след време да започне да изневерява с трета на втората. С жените - същото. Статистика.

Аз нямаше да му имам вяра не за друго, ами защото толкова години не съм ми била достатъчна като причина за да зареже жена си и да бъде с мен, а е трябвало (уж) жена му да му изневери и да му писне. Значи пак не е било заради мен. Той пък толкова пъти е разбирал за изневерите ми и не се е отказвал от мен, вероятно защото самото му отношение къ ммен е било несериозно. Сега защо да е сериозно - може би съм онази патка, която е останала с него, след като не е с жена си.

Помисли за това. Толкова години си била далеч от детето си и не си могла да го вземеш при себе си - струваше ли си?
аз не сам лъгала мразя да лажа а той не е  бил причината поради която не сам била с детето си прочети добре всичките ми отговори

Точно, защото ти четях всички отговори, недоумявах.
12 години си с този човек в чужбина, 12 години не си с детето си. Не стигнаха ли 3-4-5 години, а трябваше да са 12, за да прецениш, че чужбинският вариант не е за теб, щом няма да си с детето си. Без значение била ли си със същия мъж или той не е бил причината да си без дъщеря си. Ето за това те питах "струваше ли си"?

Относно съмненията ти, ти отговорих по-напред.

А не си го лъгала? Изневярата какво е, според теб? Или, като си признаеш, вината ти отпада, а?

# 32
Много ми харесват първи мнения в темите "сега ще те разпънат на кръст" - за пореден път нищо такова не прочетох.

По темата - толкова години сте се лъгали и надлъгвали - вие както искате си го наричайте, но е така. Сега сте заедно и не си вярвате - нормално е. Също е съвсем в кръга на нещата, един мъж, който е изневерявал системно на жена си и се е развел накрая с нея заради друга, след време да започне да изневерява с трета на втората. С жените - същото. Статистика.

Аз нямаше да му имам вяра не за друго, ами защото толкова години не съм ми била достатъчна като причина за да зареже жена си и да бъде с мен, а е трябвало (уж) жена му да му изневери и да му писне. Значи пак не е било заради мен. Той пък толкова пъти е разбирал за изневерите ми и не се е отказвал от мен, вероятно защото самото му отношение къ ммен е било несериозно. Сега защо да е сериозно - може би съм онази патка, която е останала с него, след като не е с жена си.

Помисли за това. Толкова години си била далеч от детето си и не си могла да го вземеш при себе си - струваше ли си?
аз не сам лъгала мразя да лажа а той не е  бил причината поради която не сам била с детето си прочети добре всичките ми отговори

Точно, защото ти четях всички отговори, недоумявах.
12 години си с този човек в чужбина, 12 години не си с детето си. Не стигнаха ли 3-4-5 години, а трябваше да са 12, за да прецениш, че чужбинският вариант не е за теб, щом няма да си с детето си. Без значение била ли си със същия мъж или той не е бил причината да си без дъщеря си. Ето за това те питах "струваше ли си"?

Относно съмненията ти, ти отговорих по-напред.

А не си го лъгала? Изневярата какво е, според теб? Или, като си признаеш, вината ти отпада, а?
значи първите 4-5 г.изплащах заем останалите купих на детето си жилище а сега се прибирам не сам го лъгала веднага му казвах  и го зарязвах

# 33
Зарязвай го!

# 34
Не знам какво се хванахте за детето - първо темата е съвсем друга, второ аз тук проблем с детето не виждам - не е задължително да е залепено за полата на майка си, за да живее добре.

Авторке, щом си стигнала дотам да си задаваш въпроса "искам ли и трябва ли да съм с тоя мъж?" пиши я бегала работата. Това единствения мъж ли е на тая земя? 8 години се е шматкал значи, не е бил убеден иска ли да е с теб, трябвало е жена му да му изневери, че да се разведе; казваш, че флиртува наляво и надясно... бе малко буклук си пада според мен тоя мъж, но ти си преценяваш.
Ако искаш понаблюдавай го още известно време как ще се държи, но имай предвид (ти си го знаеш предполагам), че мъжете за да прелъжат дадена жена са способни на какви ли не маймунджалъци за известно време, когато се налага. Отношенията ви ми се струват поопорочени..

# 35
Не знам какво се хванахте за детето - първо темата е съвсем друга, второ аз тук проблем с детето не виждам - не е задължително да е залепено за полата на майка си, за да живее добре.

Авторке, щом си стигнала дотам да си задаваш въпроса "искам ли и трябва ли да съм с тоя мъж?" пиши я бегала работата. Това единствения мъж ли е на тая земя? 8 години се е шматкал значи, не е бил убеден иска ли да е с теб, трябвало е жена му да му изневери, че да се разведе; казваш, че флиртува наляво и надясно... бе малко буклук си пада според мен тоя мъж, но ти си преценяваш.
Ако искаш понаблюдавай го още известно време как ще се държи, но имай предвид (ти си го знаеш предполагам), че мъжете за да прелъжат дадена жена са способни на какви ли не маймунджалъци за известно време, когато се налага. Отношенията ви ми се струват поопорочени..
благодаря за отговора точно тази вечер имах нужда от мнение Hug

# 36
Ами и аз съм шокирана за детето.....
По темата, щом се чудиш, ясна е работата.

# 37
По темата - аз бих го зарязала, поради това, че ме е лъгал много години и не се е развел с жена си, а когато хванал нея в изневяра, дошъл при теб. Ти играеш втора цигулка.

Толкова години ли не успя, да събереш пари, че да си вземеш детето?
За какво работиш в чужбина, за жълти стотинки ли?

# 38
значи първите 4-5 г.изплащах заем останалите купих на детето си жилище а сега се прибирам

lidinka е написала, че е изплатила заема си и освен това е купила жилище за детето си, при което се прибира.

lidinka, не си обърквай повече живота. Решила си финансовите си проблеми, гледай си детето. Дано срещнеш твоя човек.

# 39
значи проблема стана много сериозен за мене защото сега и детето ми ще е при нас а ние често се караме а искам тя да е добре...иначе е грижовен...родителите ми не дават и дума да се отваря за раздяла ... Sadне искам да наранявам и тях...как ми се иска да не ме боли като ме лъжат и изневерявят за да са щастливи всички..

# 40
  • София
Оф, вие и двамата сте се скъсали да си изневерявате, пък за доверие се говори. Ха-ха.

# 41
Оф, вие и двамата сте се скъсали да си изневерявате, пък за доверие се говори. Ха-ха.
ахам лика прилика сме си нали

# 42
  • На зелено
Жена, 12 години си в чужбина без детето си, изплащаща заеми, без емоционална стабилност (в лицето на половинката), кой знае колко пъти си била в депресия и искаш да ми кажеш, че не знаеш какво да правиш? Вие се карате, изневерявате си, чакаш да дойде твоето дете, ами помисли за него първо. Може да е идвало през ваканциите, но оставайки с този човек, осигуряваш ли на детето си спокойствието, сигурността и топлината, от които то ще има нужда? Жилището, в което живеете от кого е наето, от него ли? Това ли е част от проблемът? Желая ти Успех и да посрещнеш детето си емоционaлнo стабилна   bouquet

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 23:17 от Rovaniemi

# 43
Жена, 12 години си в чужбина без детето си, изплащаща заеми, без емоционална стабилност (в лицето на половинката), кой знае колко пъти си била в депресия и искаш да ми кажеш, че не знаеш какво да правиш? Вие се карате, изневерявате си, чакаш да дойде твоето дете, ами помисли за него първо. Може да е идвало през ваканциите, но оставайки с този човек, осигуряваш ли на детето си спокойствието, сигурността и топлината, от които то ще има нужда? Жилището, в което живеете от кого е наето, от него ли? Това ли е част от проблемът? Желая ти Успех и да посрещнеш детето си емоционолна стабилна   bouquet
ние се прибираме в бг и след всичко преживяно не сам спокойна с мажа си а незнам дали ще успея да крия това напрежение от детето си . Sad

# 44
  • На зелено
Т.е. ти се прибираш в Б-я, имаш възможността да живееш отделно, само с детето си /без твоите родители и твоят приятел/ и да осигуриш финансово месечната ви издръжка, или? Твоят приятел, след като се е развел, има ли къде да живее е Б-я /къща, апартамент, готовност да плаща наем/, когато се прибере?

Общи условия

Активация на акаунт