Нови придобивки в гардероба - 38

• 87 148
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Лу, моля те кажи за рокля 2?  Praynig Heart Eyes

# 106
Бански 1
Скрит текст:
Бански 2
Скрит текст:
Бански 3
Скрит текст:
Бански 4
Скрит текст:

# 107
  • Бургас
Страхотни бански.

# 108
иска ми се да спечеля ето това. Стискайте ми палци!
http://kordella.bg/themes/theme517/img/murano.png

# 109
  • Belgium
Благодаря, момичета  Hug

Лу, моля те кажи за рокля 2?  Praynig Heart Eyes

Hope, писах  Grinning

# 110
От днес Heart Eyes
Скрит текст:

# 111
  • София
Лу, рокля 2 е страхотийка  Heart Eyes.

# 112
  • Belgium
Лу, рокля 2 е страхотийка  Heart Eyes.

Нали?  Crazy

Взех я за една сватба, нямам търпение  Flutter

# 113
  • Стара Загора
Точно това си помислих като я видях и аз зелената рокля. Познала съм. Laughing Наистина е страхотна. Heart Eyes

# 114
  • Belgium
Ивче, да сватбите са много добро извинение за купуване на официални рокли  Laughing

После най-много да я сложа 2-3 пъти, ама пусто сърце не трае  Crazy

# 115
  • Бургас
Ивче, да сватбите са много добро извинение за купуване на официални рокли  Laughing

После най-много да я сложа 2-3 пъти, ама пусто сърце не трае  Crazy

Е, 2-3 пъти е пак добре. Аз си купих официална рокля за една сватба, която така и не се състоя. И то на всичкото отгоре я купих и след няколко часа ми се обадиха да ми кажат, че сватбата е под въпрос. Така и си стои непокътната в гардероба ми и чака някой да се зажени  Mr. Green

# 116
  • Стара Загора
Тя и моята рокля от бала ми така си стои, но.... Laughing
Джули, като твоя случай досега не съм имала, при всички случаи обаче не е излишна нова рокля в гардероба и винаги ще намеря повод да я облека. Mr. Green

Лу, ако имаш 5 рокли ще я носиш често. Mr. Green В твоя гардероб със сигурност са доста по 5 и затова 3 пъти обличане се оказва немалко. Crazy Като при мен с лаковете, някои дори още не са носени по веднъж, а ги имам от няколко години. ooooh!

# 117
Ако не се лъжа роклята е от новата колекция на младия дизайнер Борче Ристовски и на мен ми е приковала погледа, но аз бих искала да Ви попитам, смятате ли че тази рокля (ушита в друг цвят, евентуално черно, червено или цвят екрю) би била подходяща за дипломирането на абсолвентка (не за самата абсолвентска вечер, а само за дипломирането). Благодаря Ви, предварително, за отговорите. Simple Smile

# 118
  • Belgium

Лу, ако имаш 5 рокли ще я носиш често. Mr. Green В твоя гардероб със сигурност са доста по 5 и затова 3 пъти обличане се оказва немалко. Crazy Като при мен с лаковете, някои дори още не са носени по веднъж, а ги имам от няколко години. ooooh!

Ивче, не ме издавай де, може някой да не е забелязал  hahaha

Nelinaaa94 на този модел най-много му отиват пастелни цветове, евентуално и червено, но трябва да е подходящ нюанс.
На дипломирането не са ли с тоги? Ако да, роклята няма да е подходяща за под тогата, заради 3D елементите.
Иначе смятам, че ще е напълно ок.

# 119
Мило, роклите са невероятни Simple Smile

От мен 2 чанти

Балкантон
Вечерни новини

Общи условия

Активация на акаунт