Нови придобивки в гардероба - 38

• 87 146
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia

Shocked Уникални са, за пръв път попадам на такива ексцентрични модели! Откъде? Heart Eyes

# 121
  • Belgium
Мило, мерси  Heart Eyes

Знам ги тези чанти, жестоки са  Grinning

А на снимката във Фейса Балкантон беше един път.

Аз имам портмоне от Работническо дело  Laughing

# 122
  • Sofia
такава чанта не бих носила,а и са доста скъпи за картон или винил

наскоро ги видях на Стамболийски,там където се намира  книжарница Хеликон/не в нея/,влиза се от същия вход и имат щанд

# 123
Парите, в случая, се дават не толкова за материалите , колкото за труда и идеята на създателите на въпросните чанти Peace   За мен си струват всяка стотинка Peace

Чантата "Балкантон"  я нося от 3-4 дена, а ме спират на улицата да ме питат от къде е Crazy

# 124
  • Sofia
такава чанта не бих носила,а и са доста скъпи за картон или винил

наскоро ги видях на Стамболийски,там където се намира  книжарница Хеликон/не в нея/,влиза се от същия вход и имат щанд

Как вървят цените, че във Facebook страницата им услужливо не са ги написали? Ох, много се дразня така, като няма информация за цената – все пак, хубаво е всеки да си прецени предварително дали би дал дадена сума за подобен артикул, не виждам какво толкова крият. Laughing

# 125
# 126
  • Sofia
   Много мерси! Peace Поносимо е... Аз очаквах да са се изхвърлили с цена над 100 лв., че напоследък, гледам, на всичко слагат космически цени. Confused

# 127

Лу, ако имаш 5 рокли ще я носиш често. Mr. Green В твоя гардероб със сигурност са доста по 5 и затова 3 пъти обличане се оказва немалко. Crazy Като при мен с лаковете, някои дори още не са носени по веднъж, а ги имам от няколко години. ooooh!

Ивче, не ме издавай де, може някой да не е забелязал  hahaha

Да бе, да Mr. Green

Мило, роклите са невероятни Simple Smile

От мен 2 чанти

Балкантон
Вечерни новини
Много, много ме радват...Различни, нестандартни Heart Eyes Браво на създателите! Grinning

# 128
И аз съм фен на тези чанти.

# 129
# 130
От къде са тези чанти с Балкантон и Вечерни новини?
Искам и аз такива  Heart Eyes

П.П. Извинявам се, че влетях така , видях информация по-горе  Embarassed

# 131
Goddess белия топ от къде е?  Heart Eyes

# 132
Парите, в случая, се дават не толкова за материалите , колкото за труда и идеята на създателите на въпросните чанти Peace   За мен си струват всяка стотинка Peace

Издръжливи ли изглеждат? То ясно, че няма да носиш пазара си от Карфур с тях, но все пак... Mr. Green

# 133
  • Belgium
Миж, хайде добре дошла  Laughing

Като видях, че си писала в темата, направо реших, че си се объркала  Wink

# 134
Миж, хайде добре дошла  Laughing

Като видях, че си писала в темата, направо реших, че си се объркала  Wink

Добре заварила, Лу  Hug
Аз си ви чета тайно, от време на време  Blush И ви се радвам  Grinning
Но при вида на тези чанти получих направо сърцебиене и не се стърпях , "обърках" се  Laughing

Hug

Общи условия

Активация на акаунт