Нови придобивки в гардероба - 38

• 87 051
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • Там, където ме обичат
  Момичета, моля, дайте съвет!  bouquet

Половинката иска да си вземе такъв модел сандали от естествена кожа – ще обиколим моловете, естествено, но се чудих дали не се сещате и за някой конкретен магазин, който си струва да посетим? Ще оценя всяко предложение, единствено държа магазинът да е реален, а не онлайн.

Благодаря! Hug

Cat, подобни сме купували , на Еко.
Магазинът им е само един, за съжаление, но може да има останали и в Аутлета до Метро,
понеже моделът не е нов. А, да може да видите и в Саламандър.  Peace

# 271
  • Sofia
   foxysilver, мерси много за включването! Peace Ще погледнем обезателно в магазините на Ecco и Salamander. Точно от втория (в мол Сердика) миналата година си беше взел едни страшно удобни сандали Geox, а и бяха намалени, на супер изгодна цена. Дано пак да случи на нещо подобно. Peace

# 272
Страхотни попадения виждам в темата!  Wink
И аз имам запитване, случайно да сте срещали тази рокля някъде онлайн? Рових се из блога на мацката, но безуспешно.
За да не е спам, последните покупки:
Туника/Рокля
Панталон
Бански

# 273
  • Варна
Лу останаха ми очите във 3-та рокля  Simple Smile  ще споделиш ли коя и от къде е?

Моите адмирации към дизайнерката    bouquet възхищавам и се и много се радвам ,че и тук в БГ  мога да попадна на големи красоти.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 17:36 от desuri

# 274
  • София

Heart Eyes  Влюбих се! Разкошна е! От къде е?  Praynig

# 275
  • Belgium
Лу останаха ми очите във 3-та рокля  Simple Smile  ще споделиш ли коя и от къде е?

Радвам, се че ти е харесала точно тя, защото е на моя приятелка дизайнерка  Hug

Ще ти пиша на лични.

# 276
Скрит текст:
кожени еспадрили
От къде са, Praynig страхотни са !

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 20:57 от Shttttttt

# 277
  • Sofia
   От мен – слънчеви очила Dior Audacieuse 2. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 23:13 от Black Cat 13

# 278
  • Там, където ме обичат
Коте, направо ни разби.
Страхотни са!  Heart Eyes
Вече имам едни Вог и едни Рей Бан, иначе веднага щях да се втурна да търся същите.

С кеф да си ги носиш.  Hug

# 279
  • Sofia
   foxysilver, мерси! Hug Взех ги и на доста добра, намалена цена, така че съм повече от доволна. Flutter

Това са първите котешки очички в колекцията ми и истински им се радвам, този модел определено стои много стилно и елегантно. Heart Eyes

# 280
  • София-Младост

# 281
   foxysilver, мерси! Hug Взех ги и на доста добра, намалена цена, така че съм повече от доволна. Flutter
   Това са първите котешки очички в колекцията ми и истински им се радвам, този модел определено стои много стилно и елегантно. Heart Eyes

Страхотни са! Би ли споделила от къде ?

Момичета, къде в София мога да открия дълга, черна пола, но да частично прозрачна -  краката да се виждат? Дано ме разбрахте, че обяснението е един път Simple Smile

# 282
Пробвах такава пола, но не е ежедневна, преди 7 дни в магазин Юнона в Дъ Мол.

# 283
  • някъде под слънцето...

След  неуспешен опит да устоя на изкушенията си тръгнах от  Интимисими с
Бяло предизвикателство
Скрит текст:

Романтика в синьо
Скрит текст:

И малко коприна, която по рано бях пропуснала
Скрит текст:

# 284
  • Sofia
   Самсара, благодаря! От Леонардо ги взех, но там със сигурност бяха последна бройка в този цвят (от другите имаше). А иначе, в Оптикласа (на "Витошка") предлагат и от тези, моите – просто там са с 20 лв. по-скъпи и явно затова все още имат наличности. Peace

Общи условия

Активация на акаунт