Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 515
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Орязани хризантеми ,изхвърлени от съседка ,да не прерастват и  избиват нови при нея ,та отрязаните съм посаждала навън в пръстта ,поддържам ги влажни и  си хванах най-красивите и  цветове,така че може,в пръст ,поливани редовно,да не пресъхват,на следващата година дават цвят.
Още веднъж благодаря за съвета Hug Явно се хванаха стръкчетата, защото изкараха и нови листенца Simple Smile

Ето отново красавицата ми:

И другата, на която нещо не и е добре Sad

Скрит текст:
И кампанулата - ни жива, ни умряла  Cry

Някакви идеи какво да я правя newsm78

# 616
  • на североизток от Рая
Барбалетка, розите са красавици!  Heart Eyes На кампанулата й орежи прецъфтелите цветчета с дръжките, можеш да поорежеш и част от клонките, особено по-изтощените. Това ще й даде сили. Ще живне. Те така умират, пак се възстановяват.

Аз имам много нови снимки. Ще покажа. Чувствах се много щастлива в градината на мама днес. Heart Eyes

# 617
neli, благодаря!  Hug Отивам да режа, тъкмо е сянка и хладинка на балкона   bouquet

# 618
  • на североизток от Рая
neli, благодаря!  Hug Отивам да режа, тъкмо е сянка и хладинка на балкона   bouquet

Ще режеш, разбира се, в някои случаи нищо не се губи. Най-много скоро да се похвалиш с пълна саксийка със синя красота.  Heart Eyes

# 619
Снимки поздрав за t_tabakova, devi4ca, mari_eta
http://prikachi.com/images.php?images/582/7482582s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/588/7482588R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/583/7482583p.jpg

и всички останали почитатели и почитателки на теменужките  Grinning

Тези съкровища съм си ги обещала на заплата  Mr. Green

# 620

Инат до откат, от къде ще се снабдиш с тези красоти?

# 621
  • София
Снимки поздрав за t_tabakova, devi4ca, mari_eta
http://prikachi.com/images.php?images/582/7482582s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/588/7482588R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/583/7482583p.jpg

и всички останали почитатели и почитателки на теменужките  Grinning

Втората е налична вкъщи. Ако я искаш и ти се занимава, мога да помогна.

# 622

П@нди
В чужбина съм и си пазарувам от Migros  Simple Smile Именно там ги видях в събота и си ги обещах  Crazy

Нелка, не знам кога ще се прибирам, но ако ти се занимава да ми вкорениш листенце  Embarassed ще ти се реванширам   bouquet

# 623
  • София

П@нди
В чужбина съм и си пазарувам от Migros  Simple Smile Именно там ги видях в събота и си ги обещах  Crazy

Нелка, не знам кога ще се прибирам, но ако ти се занимава да ми вкорениш листенце  Embarassed ще ти се реванширам   bouquet
Бих се пробвала, но след 15 август, защото ще се местим и мм няма да ми се зарадва ако носи и листенца. И без ттова мрънка колко цветя имаме и как ще ги влачим. Нооо в новия апартамент ще станат повече дори  Mr. Green

# 624
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро! Едвам устисках снимката да не я пусна още снощи, но реших, че е по-подходяща за сутрешен поздрав! Много го харесвам това цветенце, радвам се, че ми го подариха, дано го опазя и през зимата....

# 625
  • ГОре на черешата...
Добро и слънчево утро и от мен  bouquet

Инатче, скоро да ги показваш тези красавици от вкъщи Peace!
Катя, и аз много харесвам дипладенията, ей сега ще покажа моята. Много се радвам, че двете миниатюрни резничета бледорозова се хванаха и сега пускат листенца, така че ако всичко е наред на пролет ще ти пратя и този цвят. А иначе за опазването - не се притеснявай, непретенциозна е - моята зимува в хола, на светло/но не пряко огрявана/ и хладно и расте като луда...

А ето да ви се похваля с новия си подарък - първото ми денди Party! Отивам да чета как се гледа, че аз до сега само фалчета имах:

Цъфтящите в момента фалчета:

Фуклите  Grinning:

Бегониите:

Глоксинии:

Винки:

Хоята:

# 626
Да се похваля и аз с грудковите си бегонии  Grinning

# 627
  • Пловдив
katyadjin , прекрасна снимка!
Мариетка, честита ти нова придобивка, много е красиво пак при теб!
И на Кливия бегониите са чудни.
Инатче, благодаря за поздрава. Това, което показваш  са т.нар промишлени сортове- продават се по магазините. Тук също. Втората е Optimara Chico. Хич да не ти е дерт- имам и листенца и малки от нея. Когато си в БГ винаги мога да ти пратя. Другата е Optimara Milenita, виж, от нея нямам, но е доста разпространена в магазините. Все пак направи си кефа и се я подари на заплата!  Sunglasses

# 628
  • на североизток от Рая
 Ида, ида, въпреки топлината, намерих сили да се добера и дотук.  Simple Smile

Мариетко, да ти имам декора зад дендито. Разбираш ме без многословие, нали?!  Party Красота е у вас!  Hug

На Кливия първата бегония ми взе очите. Аз имам три цвята бегонии, но и такава не бих отказала, ей така - за разнообразие.  Simple Smile

Кате, красива снимка, опитна ръка я е правила.  Wink Забравям да ти пиша - прати ми адрес, ще ти отчупя от онова сакъзче, което ти хареса. Може да не пратя веднага, а да изчакам да пусне подходящо клонче, че то милото, цъфти много, но няма много разклонения. Но ще пратя задължително.  Peace Hug

От дипладенията на Мариети имам и аз, от скоро е, но вече има коренче. Дано да успея да я завъдя, че много ги харесвам. Миналата година заради Денима / Heart Eyes/ се влюбих в тях, сега ме подстрекавате наново.

Инат до откат
няма да я коментирам. И трите дядо попе, и трите. Искам и от трите.  Party

Танче, вчера снимах заради теб, да ги види професионално око двете снимки. Но преди тях да покажа какво цъфна.

Съвсем скоро пак имаше едно цветче, но това е по-рошавко по ръбчетата. Има и още цветове неотворени, но са затиснати под листата. Чакам да разцъфнат и ще я  снимам в цялата й прелест.  Heart Eyes

Ето и другите две снимки:

Тръпна в очакване. Вижда ли се добре пъпчицата? Не съм я пресаждала тази теменужка, от бебе си стои в чашката, виждам, че иска място, но не бих я разбутвала точно сега.

Имам още снимки, но бягам в друга тема.   animal037

# 629
  • на североизток от Рая
 Я пак да се върна да се изфукам. Вижте кой цъфна вчера.

Расте си, милото, в кофичка от мляко, направи пъпки, но не предполагах какво ще цъфне. Нали се оплаквах, че вече нямам мушкато с геометрични фигури. Е, имам.  Simple Smile Мариетко, благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт