Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 601
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Добър ден момичета!!! Hug
Девичка-оцеля само едната далия ,развива се добре и я чакам да цъфне има си пъпчица. Heart Eyes
Бобчетата също садих много пъти,някои покараха и тръгнаха ама пък охлювите ги изгризаха и нямам вече нищо  от тях. Confused  Но пък за сметка на това кратунките има доста поникнали и вече растат и се увиват. Laughing
Денима -и твоите подаръчета растат и се развиват страхотно,семенцата на другите приятелчета също цъфтят. Heart Eyes Hug
А теменужката подарък от Таня е с огромни цветове. Mr. Green  Запали ме по тях,та сега ще търся място и за тях. ooooh!
Ето и снимки от мен.
  лаватера
  далии
  розите ми

Скрит текст:

Пожелавам ви една успешна седмица и хубаво време!!!  bouquet

# 406
  • DE
Здравейте!

Начи... много цвят-много чудо Hug
Радва се очото на всички ваши снимки.
Нели, това бялото на снимката е върха!
Май се досещам от кого са подаръците. Познах някои цветя.
Да те радват дълго с обилен цъфтеж!
Gerundiq , аз ти виждам снимките идеално. Много различни цветя имаш Hug
При Денима много розУвУ, пък при Писето е парад от далии.
Девичке, мини розичката в саксийка ли си я гледаш. Много голям цвят има-обичам бели рози!
sofyia, радвам се, че ти харесват снимките ми. Благодаря за похвалата Hug
Све, аз показвам все едни и същи бегонии, ама ги местя постоянно и снимам. Заблуда hahaha
Да си мислят всички, че имам много бегонии.
Снимките са ти много свежи! Чистичко, гледано е добре при теб всичко в саксийките Heart Eyes
-------------
Другарката Хекселина да не се крие, ами да се появи тук на отчет.
Вчера надничах на балкона и- ако знаете как е разцъфтяло там Heart Eyes

Скривам си чаршафа Mr. Green

Скрит текст:

ананасчето порасна

Флокс

Кучета

Папрат

Вчера правя снимки из градината и....щрак, един нос се намърда пред обектива hahaha

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 16:43 от matze

# 407
Айде, аз отново цоп при вас... Реших да си доснимам марулките и да ви ги покажа. Сакъзчовците още се кумят, ама щото много цвят махнах много нещо. Сега обаче са напъпили доста и като нацъфтят ще ви ги покажа и тях, за пръв път гледам сакъзчета.
Скрит текст:

Много красоти, момичета, направо се изкефих!

За Доби специално, цъфналото минимушкатце:

Лека вечер и приятно разглеждане!   love001

# 408
  • в огледалото на живота
Девичке, мини розичката в саксийка ли си я гледаш. Много голям цвят има-обичам бели рози!
Да,тази е в саксия.А другите са в сандъче.И двата вида са на балкона.
Но,определено бялата е с огромен цвят... Heart Eyes и аз много и се радвам  Blush

# 409
  • на североизток от Рая
 Добро утро! Първи юли дойде, но лятото не идва. Тук пак имаше нощна буря, поваля, духа и е доста хладно. Аз стоя на компютъра, пия кафе и разглеждах теми от 2012 г. Обхвана ме една носталгия, хем ми е едно такова хубаво, че си припомних стари снимки и постове, хем направих разлика какво беше тогава и какво е сега. Има разлика, чувства се и в настроението на пишещите. Здраве да е!  Hug

От мен още снимки от градината:

Исе, тази кратунка ми е от теб, да видим каква ще излезе.  Simple Smile

Още цветя заслужават вниманието ми, но друг път.

Хубав ден ви желая и настроение!  Hug Heart Eyes

# 410
  • Русе
Привет от мен с букет разноцветни алстромерии,който получих наскоро!

Нели, хубави цветя има в градинката!  Hug
denima, devi4ca, pisenxeto, Ge4i1970, много,много красиво!   bouquet
matze, такава ли била работата с бегониите  Joy  моите прорастнаха и май няма да видя цвета на едната въобще  Confused 
Каквото и да снимаш в тази твоя разкошна градина всичко е супер! А,черният нос контролира положението изкъсо!  Hug
st. Dobri, благодарение на теб,че ме подсети се разтърсих по малките магазинчета и вече си имам стрептокарпус. Hug  Не знам какъв цвят е,ще ме изненада. В магазинчето имаше едва двайсетина саксии,но аз си излязох със стрептокарпуса и с жълто мушкато.

# 411
  • София
Както винаги и сега прекрасни цветя видях!

Нели, епифилума ми взе ума!!! Такова изобилие от цвят! Поздравления!
  smile3501 smile3501  bouquet

# 412
  • Бургас
matze,да ти имам ананаса  Mr. Green моя бебе още,кога ще правим компоти не знам Laughing
А лаватера си имам и аз,само розова ама е красива.
На писенцето градината ,без коментар,видях я на живо  Heart Eyes
Нели,всичко хубаво ама епифилума най ме кефи,разкошно са нацъфтели.
Ge4i1970,много хубава колекция имаш от китки,аз не се спогодих със стрептокарпусите и за сега се отказах.
На мен ми цъфти бобче от Девичка,до оградата съм ги насяла да влачат,кратунките нещо ми се бавят.
Све,букета е прекрасен,нямам алстромерия,но съм решила да с поправям,на пролет живот и здраве ако попадна ще си взема.
Последни лилиуми при мен,впрочем чакам още 3 и се свършва.
Скрит текст:

Лека ви нощ  bouquet

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 23:31 от denima

# 413
# 414
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте дами!
След всичко ,което сте показали,ми е направо неудобно ,но ще ви покажа малко от скромната ми градинка.

и аз вече имам кремава латинка

дано не прекалих... smihesorry
ще рискувам - ще добавя още малко

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 14:21 от midkoo

# 415
Момичета, искам да ви помоля да споделите опит с течен тор за обилен цъфтеж и какъв препарат изобщо използвате, за да цъфтят цветята ви много newsm78

# 416
  • Велико Търново
Ох, толкова много красоти показвате, че ме досрамя да покажа какво имаме на прозореца Sad Само една близка снимка: http://media.snimka.bg/s1/3647/033537759.jpg
И един букет на работа, възрастен колега се грижи редовно в стаята ми да има цветя, май са свършили вече розите из двора, защото ми донесе тая красота, събирана по пътя: http://media.snimka.bg/s1/3647/033537758.jpg

# 417
  • Велико Търново
Виждате ли ми снимките? Май нещо обърках, преди се виждаха направо в текста Simple Smile

# 418
# 419
  • София
За обилен цъфтеж използвам течна тор или кристалон с много калий - с кафявата капачка.

Общи условия

Активация на акаунт