Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 564
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • на североизток от Рая
И аз си помислих за дипладения ,ама си премълчах.

И аз така направих.  Laughing

# 526
Моля за съвет  newsm03 
Пресадих си розичката в по-малка саксия, понеже ми малееше за онази, в която беше, та сега имам една празна кашпа с диаметър 24см и височина 21см. Мисля си, че някакво малко храстче би седяло добре там, но не мога да се ориентирам какво да бъде. Затова идеи приемам всякакви  Hug  bouquet

По-напред някой беше питал за поливането при отсъствие за по-дълго - последният път дадохме ключ на комшии да поливат Peace

# 527
Момичета и момчета, здравейте от мен!  Hug  Нахаресвала съм цветните постове наред, за да не пропусна някого при поименното изброяване  Hug
Тази вечер имах време да ви изчета, понеже комшиите се вълнуват от световното и е абсурд да легна да спя  Crazy
При мен няма никакви цветя, но вече съм си харесала сентполии, хибискуси, сакъзи, мушката, орхидеи, глоксинии... Само чакам първата заплата, да си внеса уют в "жилището", че за капак струват майка си и баща си /особено орхидеите  Crazy /

Табакова, майка ми се отчете за теменужките, че едната е загинала за съжаление. Кой сорт обаче, нямам идея.  Cry Не знам и листенцето подарък как върви.

Девичка, котарачка светИ маслото на еленовите рога. Няколко пъти събаря саксията, последния път- фатално. Но ще си изпрося пак китки от тебе, само да се прибера  Flutter

Малко прелест от тукашните земи

# 528
  • SHOOT ME 10 $
Добро утроо дами!

За Мацето и всички ,които обичат жълто

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 10:13 от midkoo

# 529
  • на североизток от Рая
 Благодаря, Митко, почувствах, че е и за мен.  Wink

# 530
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря, Митко, почувствах, че е и за мен.  Wink

Е КАК... разбира се  Hug

# 531
Здравейте, момичета!
Липсвате ми! Hug
Отдавна не съм влизала тук, но нещо не ме "кефи" бг-мама вече.
Враждебна, натрупана, неуютна ми стои. Stop

Ще се върна да разгледам какво сте писали и показали.
Знам, че ще видя много красота! Hug

За да не е само гол пост - новата ми китайска роза.
Купих я на разпродажба, започна да цъфти, но също и листата ѝ падат.
Иска ми се да я пресадя, но ще изчакам малко.

Лек ден ви желая! Hug

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 03:50 от Izma

# 532
  • Велико Търново
midkoo, любимите ми цветя са това! Дано и пред вкъщи станата толкова едри Simple Smile

Марантата ми на работа, която миналата година вървеше като подивяла, сега загина почти изцяло Sad Изтърбуших саксията - много гъсти корени из цялата пръст. Отделих една жива пръчица с 2 листенца и корени. А саксията я напълних с нова пръст и засадих шефлера - колежката от другата стая си подкастри нейната и аз се обзаведох Simple Smile

# 533
  • в огледалото на живота
Izma,липсваш..... Sad
И мен много неща не ми харесват от заобикалящите и списващите в този форум,но не бих се лишила от удоволствието да прочитам нещо от тези които са ми на сърце..... Hug
А те не са малко!
Появявай се ...понякога поне.... Heart Eyes
Китайката е разкош!

# 534
Здравейте  Simple Smile

Имам две плумерии, които са на 8 години вече и не са ми цъфтяли. Разменям ги за други цветя, защото явно не умея да се грижа за тях подобаващо.

Ако някой проявява интерес, пишете ми на лични  Peace

# 535
  • SHOOT ME 10 $
Обичам рози

# 536
Разписвам се днес с новата мини роза Simple Smile

# 537
  • Benelux / Varna
Записвам се в цъфтящата ви и изпълнена с красоти темичка! Надявам се да ме приемете сърдечно  Blush
Аз съм пишман градинарка, но обичам много цветята, изпълват домът ми с уют и красота!  Карат ме да се усмихвам, почти гледам вазите ми да не са без цветя. Естествено обичам да са в градина и в саксийка, но на масата ми винаги има букетче.

За съжаление от една седмица не е спирало да вали при нас и може би една седмица преди това също ги е удавило от валежи цветята ми, така че са жалка картинка в момента - говоря за съкъсчета и алби, както и карамфилчетата ми, а гергините ги е нападнало някакво животно и им е поизяло листенцата, иначе веднага бих ви ги показала. Днес малко ги поизчистих от изгнилите листа - такова чудо не бях виждала, надявам се да засуши малко времето и да ви ги покажа в цялата им прелест.
В къщи имам само орхидеи, луда съм на тая тема.
Преди отглеждах и други цветя, но те останаха у дома,,,далеч далеч вече от мен. Дори подарих любимия си фикус бенджамин ( който го бях отгледала от три малки клончета) на летище Варна, сега те се грижат за него и стопанисват, аз само му казвай Здравей ( помниш ли ме, аз те посях) и отминавам с тъга  Blush

# 538
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
Записвам се в цъфтящата ви и изпълнена с красоти темичка! Надявам се да ме приемете сърдечно  Blush
Аз съм пишман градинарка, но обичам много цветята, изпълват домът ми с уют и красота!  Карат ме да се усмихвам, почти гледам вазите ми да не са без цветя. Естествено обичам да са в градина и в саксийка, но на масата ми винаги има букетче.

За съжаление от една седмица не е спирало да вали при нас и може би една седмица преди това също ги е удавило от валежи цветята ми, така че са жалка картинка в момента - говоря за съкъсчета и алби, както и карамфилчетата ми, а гергините ги е нападнало някакво животно и им е поизяло листенцата, иначе веднага бих ви ги показала. Днес малко ги поизчистих от изгнилите листа - такова чудо не бях виждала, надявам се да засуши малко времето и да ви ги покажа в цялата им прелест.
В къщи имам само орхидеи, луда съм на тая тема.
Преди отглеждах и други цветя, но те останаха у дома,,,далеч далеч вече от мен. Дори подарих любимия си фикус бенджамин ( който го бях отгледала от три малки клончета) на летище Варна, сега те се грижат за него и стопанисват, аз само му казвай Здравей ( помниш ли ме, аз те посях) и отминавам с тъга  Blush

Зори, отдавна трябваше да си тук. Радвам се, че вече си.  Hug

Добре дошла! Ще бъдеш сърдечно приета, ти навсякъде носиш позитивизъм и си толкова сърдечна.  Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes

Изма, недей отсъства толкова. То че не  е хубав форумът откъм изглед е вярно, но можеш да ограничиш посещенията си в теми, където се чувстваш добре. Аз съм тук заради хората, свикнала съм и с темата и ще ми липсва и тя, затова все още си стоя на мястото.  Laughing Розата ти е прекрасна!  Heart Eyes

barbaletka
, и твоята царица на цветята да те радва винаги с цвят. Те като си намерят мястото, цъфтят безспир.

Izma,липсваш..... Sad
И мен много неща не ми харесват от заобикалящите и списващите в този форум,но не бих се лишила от удоволствието да прочитам нещо от тези които са ми на сърце..... Hug
А те не са малко!

newsm10 smile3521 newsm51

# 539
  • на острова на мечтите
Моля за съвет  newsm03 
Пресадих си розичката в по-малка саксия, понеже ми малееше за онази, в която беше, та сега имам една празна кашпа с диаметър 24см и височина 21см. Мисля си, че някакво малко храстче би седяло добре там, но не мога да се ориентирам какво да бъде. Затова идеи приемам всякакви  Hug  bouquet

По-напред някой беше питал за поливането при отсъствие за по-дълго - последният път дадохме ключ на комшии да поливат Peace
Ох, благодаря, че ме помисли HugТъкмо си рекох, айде пак станах невидима, дори не ме пратиха на.....,ама ето че на последната страничка, едно малко изречение и ми стопли душата Mr. Green То не знам тоз съвет дали ще се изпълни, че ние комшии нямаме наблизо,т.е. такива, които да живеят постоянно до нас/става въпрос за вилна зона/. За градинка ще идва  момъкът дето чиати,ама за в къщи newsm78 не го познавам много да му дам и ключ!

Общи условия

Активация на акаунт