Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 26

• 47 799
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • София !
Ами и според си направи един тест, при такова закъснение, ще покаже дали има нещо или няма !
Тук можем само да гадаем ! Аз например, си имах всички симптоми на идващ цикъл и ужасни болки в корема, и все си очаквах да ми дойде, ама уви !
Мисълта ми е, че никой тук не може да ти каже, дали това са признаци на бременност или идващ цикъл  Peace .
Направи си един тест и дано резултата е, такъв какъвто искаш  Hug !

# 511
Момичета, здравейте!
Как се справяте с умората и сънливостта в ранна бременност? През деня съм на работа, едва избутвам докато се прибера. А вечер трябва да уча за изпит, но заспивам права. Ужасно е  Sad  В 8 седмица съм.

# 512
Момичета, здравейте!
Как се справяте с умората и сънливостта в ранна бременност? През деня съм на работа, едва избутвам докато се прибера. А вечер трябва да уча за изпит, но заспивам права. Ужасно е  Sad  В 8 седмица съм.
Освен почивка друго не се сещам. И аз в началото много спях  Laughing Но най-важното е наистина да си почиваш и да си поспиваш,защото сега това ти е най-важното. Като ти се спи легни за половин-един час и после учи за изпита. Успех  Peace

# 513
Момичета, здравейте!

Аз съм заспивала на бюрото си на работа  Mr. Green....ами няма как, просто е период който трябва да отмине....може би още 2-3 седмици ще си така. Не можеш ли да си пуснеш отпуск/болничен поне докато ти мине изпита?

# 514
  • Плевен
Ще си правя тест така или иначе благодаря все пак  Simple Smile
natalie.ilieva

# 515
Няма спасение от умората. Аз се прибирах от работа към 17 ч., заспивах, мъжа ми се прибира от работа към 21 ч., ставах, хапвах и пак заспивах. И на другия ден пак на работа. Доста кофти, но няма как да се избавиш. Съветвам те да си вземеш отпуск, докато мине изпита.

# 516
Ето ме пак мен. На някоя да се е налагало да лекува Streptococcus agalactiae през бременността? Вредно ли е за бебето? Четох, че да, но не ми стана ясно, дали може да се зарази с бактерията докато е в утробата или само по време на раждането? Имам изобилие на лактобацили и голямо количество левкоцити. Въобще в момента мога ли да лекувам тази бактерия или ще се налага секцио?
 Откриха ми я в последната микробиология, аз съм в 34 седмица. Интересното е, че мъжа ми също има стрептококи в гърлен секрет, които сега лекува, но не сме правили орален секс.

П.с. утре сме на доктор и там също ще питам, просто нямам търпение да чакам, притеснявам се.
Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 12:39 от ambro13

# 517
  • София
divka, повече почивка. В ранна бременност и аз бях така. Не помня точно в кой месец ми спря сънливостта. Бяхме решили да водим щерката на 3D кино. Не помня в коя седмица бях... проспах целия филм.

# 518
Благодаря, момичета!  Hug Явно няма какво да направя за тази сънливост. Дано премине по-бързо. Ще си взема отпуска преди изпита, дано ми стигне времето. Ако в момента си затворя очите както съм на работа, ще си заспя веднага  Grinning

# 519
Здравейте извинявам се ако се повтарям, но не мога да изчета всички въпроси и отговори. Искам да знам диетите и тренировките биха ли били проблем за евентуално забраменяване? Благодаря ви.

# 520
Това най-добре ще ти каже лекар  Peace. Зависи от тренировките, но мисля че те не пречат, но диетата може би, въпреки че и тя зависи каква е.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 16:58 от mibobo

# 521
За самото забременяване - не. Биха били проблем при задържане на плода, ако са тежки и интензивни.

# 522
Не,  става дума самото забременяване. Тъй като се опитваме вече от 3 месеца ... Диетата е по скоро ограничаване от към някои групи храни, а тренировките не са толкова интензивни. Понякога имам повече кардио и подскачане (jumping jack, burpies и други) и се чудех дали това може да е проблем. Пия фолиева киселина, сега ми препоръчаха и вечерна иглика, но още не съм прочела нищо за нея. Колебая се и дали да не си взема витамин Е допълнително?

# 523
Не мисля, че има проблем в предвид описаната ситуация....а понякога не става от първия път, така че спокойно. Витамин Е само ще помогне да  Peace , за игликата не знам не съм ползвала и чела.
Не знам на каква възраст сте, но и на по-зряла да сте (разбирай след 30г) едни 6 месеца са напълно нормални да не се случат нещата, после вече може да понаправите някои изследвания за собствено спокойствие, че всичко е наред. Някои момичета ползват тестове за овулация.
Пожелавам успех  Hug

# 524
Аз бих ограничавала подскачането след евентуалната дата на овулация (пак заради задържане). Иначе както го описваш и аз не смятам, че има някакъв проблем. А и 3 месеца опити не са толкова много. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт