Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 26

• 46 706
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
При мен доста рано се започна с болките и дискомфорта в гърдите, може би още във втора седмица от зачеването , но за гаденето и прилошаването не ми се вярваше, че е толкова зле, защото беше целодневно, не само сутрин, така че, индивидуално е!

# 616
При мен доста рано се започна с болките и дискомфорта в гърдите, може би още във втора седмица от зачеването , но за гаденето и прилошаването не ми се вярваше, че е толкова зле, защото беше целодневно, не само сутрин, така че, индивидуално е!

А тази втора седмица беше когато трябваше да ти идва или?

# 617

Интересуваше ме по-рано дали може да се появят по принцип, а не някакво изключение на някой да му се е случило.

Не, не могат по-рано да се появят от 3-4 седмица или ако има някакъв симптом то не се знае на какво е.....Извинявам се ако ще се изразя грубо, но понеже тези въпроси се срещат на всяка 5-та страница от темата, та затова ще се изкажа малко по-остро. Знам, че всяка жена иска ако може на 1-я час от акта да разбере станало ли е бебето или не, но не става така. Аз също съм имала такива мисли и чувства, и знаеш ли колко пъти имах уж симптоми на бременност още преди да ми закъснее - то лошо ми беше, то ми се спеше, то гърди ме боляха и т.н. внушението е голяма работа, но в крайна сметка ми идваше цикъла, а точно когато забременях нямах никакви такива неща. За седмиците които питаш са гестационни така се измерва бременността - 3-4 г.с.  е все едно 2 реални седмици след О, т.е. грубо казано около датата на цикъла ти. Другия вариант ако толкова искаш да знаеш на мигът, правиш си кръвен тест и ти става ясно  Peace

# 618
Не мисля, че си груба, напротив - стана ми ясно това, което питам. Peace Благодаря ти за отговора, съжалявам, че задавам за пореден път този въпрос, не съм го видяла. Уж следя тази и още една тема, но съм пропуснала явно. ooooh! Simple Smile

# 619
Нямаше ли някакъв тест за бременност, който отчита седем дни след предполагаемата направа на бебето? Престо ли се казваще или нещо пододбно. Питай в някоя аптека Simple Smile

# 620
Не мисля, че си груба, напротив - стана ми ясно това, което питам. Peace Благодаря ти за отговора, съжалявам, че задавам за пореден път този въпрос, не съм го видяла. Уж следя тази и още една тема, но съм пропуснала явно. ooooh! Simple Smile

Hug то сигурно в тази тема са били по-малко тези въпроси  Wink

Не, наистина редовно въпросите тук са - аз правих секс тогава и тогава бременна ли съм, това симптом ли е и т.н. никой тук не може да каже, а и да кажа - О да при мен имаше такова....не значи, че и при теб ще има Peace

Успех Peace

# 621
  • София
Ели, аз бих си направила кръвен тест. Само той може категорично да покаже дали има бременност, дори и преди закъснението.
На мен ми показа положителен резултат, макар и не категоричен, на 10 ден от овулацията (установена чрез измерване на базална температура). 2 или 3 дни по-късно хормона се беше удвоил перфектно...

# 622
Обаче тест 7 дни след О според мен е нож с две остриета- може Б да не се е закрепила добре, теста да отчете Б и ти да се радваш, че си Б, а после да ти дойде  Shocked И тогава е ужаса. Аз предната Б с тъпата си тиква си направих тест за Б 2 дни преди Ц, можеше да ми дойде, а аз вече казах и на родителите. Но не ми дойде. Трябва да се изчаква за тези неща, че може много лошо да се разочарова човек Sad
Ели, успех  Peace

# 623
Аз попитах с по-друга идея.  В интернет, което успях да намеря като инфо е, че най-рано 3-4 седмица има симптоми, но беше пак мнение, а не научна статия или нещо такова. Интересуваше ме по-рано дали може да се появят по принцип, а не някакво изключение на някой да му се е случило. И това 3-4 седмица се брои от половия акт или от овулацията (когато става зачеването уж). Simple Smile

По принцип седмиците се смятат от началото на последната М . Аз имах симптоми 2 месеца преди да забременея хаха , затова не им вярвам много . Всичко е индивидуално , вярвайте на тестове не на симптоми , тест според мен би отчел правилно при поне 7 дневно закъснение

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 17:01 от geri_koleva ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 624
Не съм съгласна за теста. При мен например отчете в деня на закъснението. Всичко е индивидуално.

# 625
На мене теста също ми отчете в деня на закъснението но със супер бледа, чак незабележима  втора чертичка . На другия ден бях на кръвен тест и той беше положителен.Упех  thumbsup

# 626
Симптомите ги имах месеца преди да забременея (внушение), когато забременях - никакви симптоми. Теста ми отчете в деня, в който трябваше да ми дойде МЦ. Естествено после си направих още 2, но на всичките двете чертички бяха ясно забележими.

# 627
  • Варна
Здравейте! Искам да ви попитам след направен положителен тест, в коя седмица е добре да се отиде за пръв път на лекар и да се установи бременността? Някъде пише 6та, другаде 8ма и не ми е много ясно...Вие как направихте?

# 628
Аз отидох седмица след закъснение - в 5г.с. Исках да съм сигурна, че всичко е ок. После ходих в 7 г.с. да чуем сърцето.

# 629
Здравейте! Искам да ви попитам след направен положителен тест, в коя седмица е добре да се отиде за пръв път на лекар и да се установи бременността? Някъде пише 6та, другаде 8ма и не ми е много ясно...Вие как направихте?

Осма.

Общи условия

Активация на акаунт