Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 26

• 46 721
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Добрее благодаря Simple Smile нещо по специално което трябва да знам или просто така?
Няма нищо по-специално. Сега само ще установят дали има бременност или не... Ще се види само сакчето и ще те извикат 2 седмици след това някъде,за да чуят и дали има пулс. Ако не пиеш Фолиева киселина си купи и я започвай веднага. Аз я започнах още отпреди да забременея Simple Smile Успех и дано да те зарадват на прегледа  Hug

# 586
  • Плевен
Четох че се съдържа в бирената мая,която аз имам мога ли да пия бирена мая докато не ида на преглед или да си взема фолиева киселина ?

# 587
Аз отидох на преглед една седмица след закъснение и се видяха точките, но само се вижда дали е в матката самата Б. Друго няма какво да се види, но си е успокоение. После както са ти казали, след две седмици пак за сърчице, ама те АГтата ще ти кажат. Успех  Hug
Ааа без бирена мая. Вземи си от аптеката ФК  Simple Smile

# 588
Четох че се съдържа в бирената мая,която аз имам мога ли да пия бирена мая докато не ида на преглед или да си взема фолиева киселина ?

дори и да съдържа, едва ли е в нужното количество - 0,4мг мисля беше

# 589
Взимай фолиева киселина- не е скъпа,а и не ти е нужен съвет от лекар,за да я взимаш. Тя е важна за бременността  Peace Моята беше FOLACID в пластмасово шишенце 100 таблетки за 4,50 лева. Пие се само по 1 на ден,така че за 100 дни 4-5 лева никак не са много  Hug

# 590
  • Плевен
Слушам и изпълнявам благодаря за съветите   love001

# 591
Zdraveite az sum v nacjalna bremennost okolo 6-7 sedmica imam bolki v qichnicite sashtite kato bolkite predi da mi doide cikala.. I iskam da popitam da li e normalno ... zashtot zapochvam da se pritesnqvam a imam chas chak na 21  ...

# 592
  • Варна
желателно е ФК да е на блистер, а не в шишенце, щото се окислява.

# 593
Слушам и изпълнявам благодаря за съветите   love001

Аз пих фолиева к-на  Неуфолик

# 594
Zdraveite az sum v nacjalna bremennost okolo 6-7 sedmica imam bolki v qichnicite sashtite kato bolkite predi da mi doide cikala.. I iskam da popitam da li e normalno ... zashtot zapochvam da se pritesnqvam a imam chas chak na 21  ...

Дължи се на настъпващите промени в матката Peace
Аз имах същите, продължиха близо една седмица.
Лека бременност  Hug

# 595
Ако не сте си правили генетично изследване аз препоръчвам да пиете неофолик мета. Има много жени които не усвояват както трябва фолиевата киселина, но не знаят ако не си направят генетично изследване.
Неофолик мета е в готов преработен вид, който се усвоява от организма.

# 596
6-7 седмица и аз имах болки, продължиха докъм 8-9 седмица. Докторът спомена но-шпа, ако ми е много дискомфортно, но каза да не се притеснявам, ако не е остра болка и няма кървене. Матката се изменя.

# 597

Дължи се на настъпващите промени в матката Peace
Аз имах същите, продължиха близо една седмица.
Лека бременност  Hug
Mersi mnogo no moite bolki prodyljavat ot denq v kito razbrah do sega ... ne e za edna sedmica az za tova se pritesnqvam ..

Bolkata e sashtata kakto beshe predi da mi doide mesexhniq cikal.. nqmam karvene ni vse pak tova e vseki den ... a do 21 ima oshte dosta vreme za tova reshih da popipam za mnenie

_________
Пишете на кирилица.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 17:23 от AnMary

# 598
А това обичайната ти дата за цикъла ли е или не?
Вземи но шпа. Максималната доза за деня е 3х2. То действа като се понатрупа в организма. Виж ако ти минава от но шпа, може би няма страшно. Но ако не минава болката от хапчето и/или обхваща и кръста ниско, според мен не е лошо да отидеш на лекар сега а не да чакаш датата за прегледа ти.

# 599
Вземи но-шпа и се обади на лекаря си да те види по-рано. Според мен тревожностто ще ти навреди повече.  Иди на лекар, за да си спокойна Hug

Общи условия

Активация на акаунт