Брандове, които не успяхме да превърнем в легенда

• 8 246
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Любимата ми непопулярна марка /непопулярна във форума/ е MD formulation. Има я във ФЮ. Тъкмо се намерихме и разбрах, че ще спрат да я внасят в Англия. Брандът е американски.

# 16
  • Gotham City
Здравейте дами, да се включа и аз тук
Очарована съм от този шамоан
Скрит текст:

Мисля, че е полски или нещо подобно, но е просто прекрасен, косата ми става страхотна от него, горещо го препоръчвам на всички!

# 17
PetrovaNatasha , и на мен ми харесват шампоаните на тази полска марка. Позлвала съм този с жен-шен и също остаах доволна:

Скрит текст:

kashmir , би ли споделила защо не ти хареса pitrok? То на всички ни действат различно продуктите де, но специално тази ролка (бялата) доста хора около мен си я взеха и са доволни.  newsm78

# 18
  • София
 newsm78 А, де, не помня. Миналото лято я пробвах. Мисля, че не се справяше с миризмата, тъй като от кристали не съм очаквала да ми блокира потта.  Thinking

# 19
newsm78 А, де, не помня. Миналото лято я пробвах. Мисля, че не се справяше с миризмата, тъй като от кристали не съм очаквала да ми блокира потта.  Thinking

Разбирам. Аз второ лято съм с него и ми е ок, но както казах при всеки е различно Peace

# 20
В момента ползвам тази маска за тяло - не бях чувала марката, но останах доста доволна и определено отново ще посетя техен магазин!

# 21
  • София
Да - Касиопея. Помня, че имаха голям магазин на ул. Шишман, не съм сигурна дали съществува все още, и половината улица миришеше фантастично от техните продукти. Имат едни сапуни, с гъба луфа в тях, много добри.

# 22
  • София
Няма ги на Шишман вече, но ги има по моловете. Peace

# 23
Харесвам много козметиката за тяло на Rituals. За съжаление не се продава в България и поръчвам от сайтове.

# 24
  • Belgium
Харесвам много козметиката за тяло на Rituals. За съжаление не се продава в България и поръчвам от сайтове.

Обаче ти баш си я превърна във форумна легенда  Whistling

# 25

Обаче ти баш си я превърна във форумна легенда  Whistling
Ааа има още хляб в нея. Laughing Whistling
На хубавото лошо не можеш да кажеш, дори и да искаш. А кремовете за тяло на тази марка са великолепни, макар и скъпи.

# 26
DERMALOGICA- много хубави маски имат.

Пайн пот на Боби Браун- страхотна текстура и светове. Във форума са по известни тези на Мак.

KEVYN AUCOIN- пробвала съм само сенките и глосовете.

# 27
  • Пловдив
Много полезна тема,благодаря! Hug
Много съм доволна от Alba Botanica и ензимната им маска за лице.Никога не бих я поръчала ако не беше Алена Grinning След това си взех и измиващият гел към нея -и той е много добър Peace
http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Facial-Mask-Papaya-Enzyme-3-oz-85-g/15234

# 28
Аааа забравих да напиша че си купих почистваща маска на Лиерак, нищо особено,не си заслужавапарите Sad или можеби намоята кожа не се отразява добре

Чете се Лирак. Марката е френска и в никакъв случай не може да се причисли към неизвестните, за които е тази тема.
Моето последно откритие е Korff - продава се в някои аптеки и за огромна моя изненада е италианска марка.  Shocked Ексфолиантът им за лице е невероятен и на прилична цена. Мисля да пробвам и другите им продукти.

# 29
Аааа забравих да напиша че си купих почистваща маска на Лиерак, нищо особено,не си заслужавапарите Sad или можеби намоята кожа не се отразява добре

Чете се Лирак. Марката е френска и в никакъв случай не може да се причисли към неизвестните, за които е тази тема.
Моето последно откритие е Korff - продава се в някои аптеки и за огромна моя изненада е италианска марка.  Shocked Ексфолиантът им за лице е невероятен и на прилична цена. Мисля да пробвам и другите им продукти.
Да, не е неизвестно име, но не сме я превърнали в легенда Grinning, поне в България познавам доста хора които не са я чували, можеби защото цените са и високи, преди години бях взимала крем за околоочния контур и аптекарката каза че има агресивни съставки, в смисъл действа бързо, но и бързо след това ефекта не е задоволителен!

Общи условия

Активация на акаунт