Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 469
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Следя ви напълно редовно, защото готвите (и снимате) невероятно и сте ми невероятен източник на идеи! Опитвам се да ви догоня в кухнята, но фотото ми е развалено и не стигам до снимки....
та така - Страхотни сте!
и идва ред на питанката ми- моля ви, дайте ми съвет какво да направя с една кошница шоколад?
от Великден и разни други празници съм събрала една кошница шоколад под формата на великденски зайци, шоколадови яйца и други подобни (дето хората са давали за децата, ама децата не обичат шоколад),  та какво мога да направя с тях, че да не отидат в кофата накрая?  newsm78

# 226
Шоколадов сладкиш с череши

Пилешко с гарнитура

# 227

...и идва ред на питанката ми- моля ви, дайте ми съвет какво да направя с една кошница шоколад?

Шоколадова лава

Торта "Три шоколада"

Тройно шоколадов кекс

Или просто раздай на дечица, има такива, дето отдавна не са виждали шоколад. Peace

Вкъщи пак мексиканските сладки, харесвам такива разсиппващи се в устата сладки. пеп-4о
, не знам какъв повод трябва да има, ама това ми е поводът - вкусни са ми! Heart Eyes Grinning

# 228
Здравейте!
 Все още топли по заръка на ММ- кифлички с халва и направих и такива с боровинково сладко
Скрит текст:

# 229
rossonera, да знаеш, че съм ти фен, не само заради тестените неща, но и хапките и пилешкото с гарнитура ми иглеждат ужасно вкусни. labrex, има ли я някъде рецептата за тези мексикански сладки, може да съм я пропуснала, ако си я писала.

у нас - винен кебап

втори опит за хляб с квас, този път с бяло брашно

а това ми беше обяда

Krasima84, страхотни кифлички

# 230
Много вкусни неща сте показали.   bouquet
Малък отчет от тези дни:
Питка по тази рецепта: http://www.cookwithasmile.com/%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D1 … 0%BC%D0%B0%D1%8F/

Кекс с пълнеж от крем:  http://www.cookwithasmile.com/%D0%BA%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1%81-%D … 1%80%D0%B5%D0%BC/

Благодаря на авторката за рецептите.  Hug

Яхния с тиквички:

Кекс по тази рецепта: http://recepti.ezine.bg/r-16310-%D0%9F%D1%83%D1%85%D0%BA%D0%B0%D … D1%8F%D0%BA%D0%BE Аз пропуснах какаото.

# 231
Моля за рецептите за Шоколадов сладкиш с череши на rossonera  и мексиканските сладки на labrex
Предварително благодаря   bouquet

# 232

choppi,  star in the sky , ето рецептата на МЕКСИКАНСКИ-те СЛАДКИ, дано ви харесат, ако решите да ги пробвате.  bouquet

huliganka , сега видях, че и ти си питала за кефирените пликчета. Или сме писали заедно снощи или много съм била заспала. Laughing Точно под твоя въпрос съм написала рецептата, може и да си я видяла вече.   bouquet

choppi , много ме впечатли хлябът с квас. Хич нямам търпение да правя квас, но ми напомни за самуните на баба, точно с квас ги печеше в пещ и правеше хлябове за цялата седмица, такива, подобни на твоя хляб, бухнали.  Heart Eyes  bouquet

# 233
  • София

Пържена пъстърва.

# 234
Ох такива вкусотии видях, че няма смисъл да изброявам. Направо огладнях.

От мен една Доминиканска салатка с розови домати, аншоа и чесън. Момичета БОЖЕСТВЕНА е!!! Истинско бижу на средиземноморската кухня!  Peace

Ето и продуктите, които се броят на пръстите на едната ръка:
http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/06/blog-post_4.html

Лека вечер   chef  bouquet

# 235
От мен една Доминиканска салатка с розови домати, аншоа и чесън. Момичета БОЖЕСТВЕНА е!!! Истинско бижу на средиземноморската кухня!  Peace

де е Доминиканската Република , де е Средиземноморието ???  Joy

# 236

Ммм, lanvinka, повярвах ти и още как, направо устата ми се напълни! Heart Eyes  bouquet Правя си подобна, направо същата, само че с шпроти, умирам си за нея. Ще пробвам и с аншоа. Peace

# 237
ей Бонгоо  #2gunfire Взимам ти порцийката  Grinning
Доминиканска е защото там за първи път са я опитали моите приятели. А иначе сама по себе си салатката си е типично средиземноморска  Hug Laughing Днес на бързо излапах две порции Simple Smile

# 238
Цитат
choppi , много ме впечатли хлябът с квас. Хич нямам търпение да правя квас, но ми напомни за самуните на баба, точно с квас ги печеше в пещ и правеше хлябове за цялата седмица, такива, подобни на твоя хляб, бухнали.  Love bouquet
labrex, благодаря! за мен е повече експеримент, интересно ми е какво ще се получи, въобще не съм очаквала, че ще бухне толкова. Много се радвам,че си се впечатлила Simple Smile Между другото, от твоята темичка си харесах доста неща, на първо време ще пробвам козунака.

# 239
  • Пловдив
Хляб

тас кебап

фасул

фрикасе

палачинки

Общи условия

Активация на акаунт