Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 721
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
От вкусно по вкусно е в темата.Пълнени чушки и баница на тиган.
Скрит текст:

Леле, тези баници на тиган баба ми ги правеше на село. Къде ме върна само, какво не бих дала пак да опитам вкуса...

alexandra.kostova, изобщо не е сложно. Защо не си направиш?

Ами аз веднъж опитах, купих си кори, направих самите банички и ги сложих в тефлонов тиган със съвсем малко мазнина, но станаха някак твърди и сухи и трошливи, изобщо нямаха онзи вкус, нещо не ги докарах..ти как ги правиш?

# 466
  • сред люляците
Скрит текст:
Скрит текст:

Леле, тези баници на тиган баба ми ги правеше на село. Къде ме върна само, какво не бих дала пак да опитам вкуса...

Ами аз веднъж опитах, купих си кори, направих самите банички и ги сложих в тефлонов тиган със съвсем малко мазнина, но станаха някак твърди и сухи и трошливи, изобщо нямаха онзи вкус, нещо не ги докарах..ти как ги правиш?

Аз ги правя така http://ilrai.blogspot.com/2013/11/blog-post_2.html. Опитай пак. Вярвам, че ще се получат  Peace

# 467
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз ги правя така http://ilrai.blogspot.com/2013/11/blog-post_2.html. Опитай пак. Вярвам, че ще се получат  Peace

Страхотно, ще опитам!! Блога твой ли е? Страхотен е! От две седмици и аз съм "блогър", но съм на по-бебешки теми оше Simple Smile  Peace

# 468
  • сред люляците
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Страхотно, ще опитам!! Блога твой ли е? Страхотен е! От две седмици и аз съм "блогър", но съм на по-бебешки теми оше Simple Smile  Peace

Мой е, да  Mr. Green Благодаря ти!  Peace

# 469
Пилешко със зеленчуци (рецептата я видях в едно китайско предаване)

Ако не те затруднявам много, би ли споделила рецептата! Пилешкото изглежда невероятно апетитно, при все че току-що обядвах!  eat

# 470
  • София
 И едни пилешки трътки "конфи".

Патладжан с доматен сос и чесън , на фурна.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 19:42 от Тайна

# 471
  • забравих си мисълта...
Учителите са тези, които ни дават знания, а знанията са това, което никой и по никакъв начин не може да ни отнеме.
При нас краят на учебната година е на 04.07.2014
Бонбони и мини тортички за учителите на Vivien и Laurent.

Кюфтета с доматен сос

"Рошави" кюфтета от телешка кайма + ориз в бял сос

Пухкава солена баница със сирене, но без яйца.

# 472

Лабрекс много апетитни тиквички и  мекички    bouquet ако може рецептите?

Дорка, нищо специално, тиквичките са оваляни в брашно и изпържени, мекиците от обикновено тесто с мая, просто остана от лучника, разточвам на правоъгълна кора, ръся със сирене и загръщам едната половина по дължина върху другата. Оставям малко да втаса, вземам една чиния и нарязвам на мекички. Рязането с чиния ми е от Мама Цоцоланка   bouquet, хем реже, хем залепва по ръбовете тестото. После пържа и....това е. Peace    bouquet

Venetta , и красиво, и вкусно! Heart Eyes    bouquet  chef

Вечерята у нас - тиквички, картофи, кайма, сос бешамел, нещо като мусака, като запеканка, но стана вкусно. Heart Eyes

И сладолед с вишнев топинг.

# 473
Krasimira, жесток кекс!!!
Кате, Гараша е един път! Много ми се дояде!

Аз споделям едни Пълнени пилешки копанчета:

и Торта с двойно шоколадов и малинов мус:

Рецептите тук: http://vkusnoteka.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Прекрасен ден ви желая   bouquet  chef
. ТОРТАТА Е УНИКАЛНА!   bouquet #Crazy  bouquet ПОЗДРАВИ!

# 474
Лабрекс благодаря за отговора  bouquet

а у нас-тутманик и  отново домашната боза на Пепчо

и  тортичка

Весел и приятен  ден на всички!!!

# 475
  • София
пеп-4о, може ли рецептата за пилешките хапки с гъби и топено сирене и за сотираните картофи с кренвирш,преди няколко дни ги беше пуснала снимките в един дълъг пост,от който ми потекоха лигите  Mr. Green

# 476
# 477
  • В царството на игрите:)
Vemetta, моля те за рецептата за баничката със сирене, но без яйца!
  bouquet

# 478
Не помня вече отколко време не съм ги правила, но днес - пържени филийки за закуска и отново с домашно сладко от череши.

# 479
пеп-4о, може ли рецептата за пилешките хапки с гъби и топено сирене и за сотираните картофи с кренвирш,преди няколко дни ги беше пуснала снимките в един дълъг пост,от който ми потекоха лигите  Mr. Green

Заповядай пилешките хапки с топено сирене http://pep-4o.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html
карртофи соте тук http://pep-4o.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html и когато са почти готови прибавям колбаса

Дорка, на този тутманик много му приляга бозата  Peace
Лабрекс, снощи открихме сезона на домашния сладолед у нас, но  забравих да му сложа топинг   doh довечера ще повторим упражнението май.
Тайна, тия трътки ще ги сънувам  Heart Eyes

отчет след малко ........

Общи условия

Активация на акаунт