Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 419
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • ул. "Мечтание"
Пипер с мляко  Flutter

# 691
faberje8, ти за глупави ли ни имаш? Пеп-чо те хвана, че публикуваш чужди снимки, имаше късмет, че модератор затри голяма част от темата и изтри и поста ти, преди това се появи с едно пиле със сметана, а от линка на снимката се виждаше, че е на Мис Каприз, а сега отново, освен ако ти не си тази, чието име е изписано на истинската рецепта и снимка на ястието, което е от месец март? Ти даваш ли си сметка, че темата е ТИ КАКВО СГОТВИ? СНИМАЙ И ПОКАЖИ?

изтрих цитирания пост, докладвайте потребителката, ако продължава да поства чужди снимки
в крайна сметка щом не спира да нарушава правилата на темата ще получи ограничение на профила си

# 692
благодарим. Всички тук си снимаме собствените производства с риск домашните да мрънкат за вечерята си, а тя подминава забележките ни дори.
mimi0585, радвам се, че си харесала кюфтенцата Peace Аз ако не си ида на село да ги направя при мамини, явно ще си остана без тиквени кюфтета това лято  Confused
Гуинет, знаеш, че съм ти наблизо и бих хванала автобуса  Wink ако не знаех, че сте видяли сметката на отчета си.

# 693
Sve, терина ти е разкошен   bouquet снимката също  Simple Smile
Rossonera, много са хубави тези прасенца - кренвиршки
Всичко бих дала за една порция Пипер с мляко, като този на Нощни очи

От мен само Домашен сладолед с Маскарпоне Simple Smile

# 694
  • ул. "Мечтание"

Пращам с куриер в хладилна чанта!  hahaha Joy Ама само, ако остане нещо след вечеря.  Joy

(но пипера не беше хубав Sad когато го изпекох едва се белеше, един такъв тънък-тънък беше)

Рецепта за сладоледа, моля. Изглежда много вкусно!  Heart Eyes

# 695
Пращам с куриер в хладилна чанта!  hahaha Joy Ама само, ако остане нещо след вечеря.  Joy

Рецепта за сладоледа, моля. Изглежда много вкусно!  Heart Eyes

Ох, и аз много харесвам такива пиперчици! Имам във фризера готови, обелени, ще си я спретна. Heart Eyes

Нощни очи, ето рецептата за сладоледа, от линка в постинга на  kostilq, най-долу.  bouquet

# 696
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!  Hug

# 697
Може ли да попитам как се приготвя това ястие?

# 698
  • София
  Вечерята, нещо манджи не им се ядат на моите.Изхвърлих пилешка
 супа, изхвърлих кюфтета по чирпански, изхвърлих супа топчета, дай им крилца,картофки, салати и пържоли и плодове..

# 699
  • ул. "Мечтание"
Може ли да попитам как се приготвя това ястие?

Да, разбира се. Simple Smile Сравнително лесно и бързо е.

Ето една примерна рецепта, като търпи вариации разбира се (аз например слагам много чесън вместо чубрица Grinning): http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%8F%D0%BA%D0%BE

# 700
Прословутите чушки с мляко, обожавам ги, скоро говорихме за тях и в Бързите вечери.
 Моята рецепта обаче е с червен печен пипер, запържвам чушките в олио, добавям брашното, обърквам и него няколко пъти и заливам с млякото, да се получи като бешамел с приятен оранжев цвят. И това е  Heart Eyes

# 701
  • забравих си мисълта...
Labrex, Дарилка, *sve*, благодаря ви, мили Дами!  Hug  Hug  Hug
Вие също много ме изкушавате, а и съблазнявате и често изумявате с непресъхващият извор на кулинарно разнообразие. Удоволствие е за мен да видя вашите предложения и да им се насладя макар и само виртуално.    bouquet

И за всички останали кулинарни изкусителки.   bouquet

Днес от мен, само традиционният австрийски десерт Kaiserschmarrn.

# 702
Е не е човешко да публикувате такива вкусотии. Някои сме дебели!

# 703
да не забравим как се пускат снимки  Laughing

www.нема снимка.ком

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 14:12 от bongo_2007 ®

# 704
Бонго , тая паста ръчно производство ли е

Общи условия

Активация на акаунт