След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Хи,хи Joy Joy Joy  ми де да знам....може и тъй да е ........ама не, едва ли , аз в КПА в началото не бях много съгласна с визията на Енгин и свиквах с нея цели 3-4 еп., обаче после като ми влезе под кожата сериала с нетърпение чаках момичетата да го преведат и да го качат; в прочем аз в тяхната тема също не съм писала, но ги следя................

Party Party Party нямам такъв проблем, бързо свиквам с актьорския състав и между 5 и 10 серия съм напълно готова да го отсвиря или гледам Joy Joy Joy Така се случи с ВВ, така с Момичето с червения шал, въпреки че е по Айтматов и още колко, дори КВФ не можах да догледам във втори сезон, аз чак такива локуми не обичам...в едната серия лека усмивка, в другата по-широка, в третата част от зъбите се виждат, в четвъртата едното око блести при усмивката, после другото и пр., докато станат 100 серии Mr. Green Често сюжетът е хубав и артистите добри, но за мен не става дизито Wink
Фатих 1453 е исторически, затова визията е  Rolling Eyes

# 616
Здравейте! Hug Hug
Тези дни ни кафе,ни чай не предлагам, няма време за подобни  предразполагащи моабети ,,глезотийки,, Joy Joy
За това си грабвам от готово направеното Heart Eyes
Лиа, ти си вече тук и темата не изпада в ,,тишина,,
Има и нови момичета, добре дошли на всички!

Сашето е в отпуск  писа в Италия, Клю писа че работи.
Лиа тези дни в пресата има публикации за Ибрахим и Синем Кобал,какво е точно не разбирам Дали не е ново участие в сериа,или нова любов. newsm78

Берен е много нежна булка!
Нека са щастливи заедно,какво по-добро пожелание за едно начало на брак,разбирасе преди това здравето е задължително!

# 617
Ели Hug, миличка, ти посред лято си засипана с работа, няма ли почивка за теб?
Веднага копнах пост на Ванчето Hug   bouquet  за тайната любов на Ибрахимчо със Синем Кобал, но ние си го знаем от месеци Joy Joy

Скрит текст:
ТАЙНАЯ ЛЮБОВЬ!!!

- Стало известно что Ибрагим Челикколь и Синем Кобал, вместе отдыхают в Эге. К Синем, которая вместе с подругами Бурчин Терзиоглу и Джансу Дере, находятся в Айвалыке, присоединился и Ибрагим Челикколь. Один из работников отеля, попросил сфотографироваться с актером, на что актер согласился, фотография распространилась по всему интернету. Комментарий к фото: "Он приехал к Синем". Значит все таки же, отношения есть, но до сих пор не разглашают.

# 618
# 619
Музикално поздравче за неспящите и за ранобудките Heart Eyes

">#t=35[/video]

Steve Miller Band Abracadabra

# 620
# 621
С Нарин и Фърат ви пожелавам лека нощ!

">#t=56[/video]

# 622
Хубав ден да пожелая с поредната доза и нещо здравословно за четене Heart Eyes

http://www.napitki.bg/articles/view/10/540

Лиа, за съжаление при мен няма лято и зима,  празник и делник Peace

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 08:55 от eliNIM

# 623
Ели Hug, мерси за кафенцето и за четивото към него, много полезно и поучително! Peace
Но това с няма делник, няма празник нещо не ми хареса, та всеки човек има нужда от поне малко почивка! smile3521

Джемил хукна нанякъде...сигурно пак да гони Иффет Grinning

# 624
# 625
Жени по чудо избегнаха смъртта - над тях профуча влак

Странен инцидент стана в северната част на САЩ, близо до град Блумингтън (Индиана), съобщават местни медии. Две жени вървели по железопътната линия на мост над езеро, когато видяли, че към тях се носи влак. Виждайки ги, машинистът намалил и започнал да свири, но да спре при тази скорост било невъзможно.
Жените се опитали да пробягат разстоянието до край на моста, но накрая разбрали, че не могат да се скрият от влака - дължината на моста била 152, 2 метра, а височината - повече от 24. Тогава една от тях легнала на линиите, след малко втората последвала примера й. Секунда след това влакът профучал над тях. И двете жени не получили никакви сериозни травми и след като влакът отминал, бързо се скрили. Машинистът се свързал с полицията и разказал за станалото. Самоличността на жените се установява, а срещу тях е възбудено углавно дело. Записът от кабината на машиниста се появи в интернет./БЛИЦ

">#t=36[/video]

# 626
Взех да бъркам темата ни с другата newsm78 Нищо, пуснах им и там фотка от Иффет...зад сцена, от далечната 2012 г. Joy Joy Joy

Ето я:

# 627
А тази припомка е специално за Мел Hug

# 628
Жени по чудо избегнаха смъртта - над тях профуча влак
Скрит текст:
Странен инцидент стана в северната част на САЩ, близо до град Блумингтън (Индиана), съобщават местни медии. Две жени вървели по железопътната линия на мост над езеро, когато видяли, че към тях се носи влак. Виждайки ги, машинистът намалил и започнал да свири, но да спре при тази скорост било невъзможно.
Жените се опитали да пробягат разстоянието до край на моста, но накрая разбрали, че не могат да се скрият от влака - дължината на моста била 152, 2 метра, а височината - повече от 24. Тогава една от тях легнала на линиите, след малко втората последвала примера й. Секунда след това влакът профучал над тях. И двете жени не получили никакви сериозни травми и след като влакът отминал, бързо се скрили. Машинистът се свързал с полицията и разказал за станалото. Самоличността на жените се установява, а срещу тях е възбудено углавно дело. Записът от кабината на машиниста се появи в интернет./БЛИЦ

http://www.youtube.com/watch?v=nAkKcZh6Q-4#t=3

Лиа
, от това видео ми се изправиха косите, какво ли му е било на машиниста, да не говорим за тия две жени, ужас!!!!!

# 629
скоро по Стар тв:

#reaksiyon dizisi yakında Star'da #1

Общи условия

Активация на акаунт