След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте на наводнените и на ненаводнените! Mr. Green
Как сте? Мел Hug, по новините чух, че при вас положението хич не е розово, пиши ни, моля те!
Аз направо съм си винаги в пълна бойна готовност, кофи, легени, парцали, страхотно ежеденевие Mr. Green Така ще е до ремонта Mr. Green

# 632
Днес е последната серия на Карагюл, която ще бъде излъчена по тв7, спират го уж за ваканцията и есента /но коя? Rolling Eyes/ щели да го продължат Mr. Green И да се ядосвам, това е положението. Тамън ще си изгледам "Надежда за обич" и "Само ти" и ще премина на америчко, че там има много за гледане Thinking

Ей така ми е на душата, като музиката от Карагюл, жалко, че след толкова хубави емоции, ме налегнаха само тревоги Mr. Green

# 633
  • Варна

ЛИЯ, мерси, чок гюзел, чок гюзел!!!........сега ще си го гледкам..... smile3501 smile3501

# 634
  • Варна

И нея ще си я гледам.......много естесвена и голяма сладурана!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
  • Варна
Хайдееее, изгледах и Само ти......... smile3521................Хубав филм, хареса ми, даже и няколко сълзи пролях.  newsm45

Малиииии, ама този Ибрахим много добър!!! как само играе и без да говори.............Евала!!!  smile3501 smile3501smile3501

# 636
Мел, пиши как си, имате ли щети?

# 637
Деси Hug

И Клю  Hug се появи, кратко, ясно и съществено Peace Здрасти Heart Eyes

# 638
Хайде пак добро съботно утро на всички!

# 639
Ибрахим на снимки на "Реакция" край горите на Белград Shocked В Сърбия ли снимат? newsm78

# 640
Лиа, виж колко ти е близо Ибрахимчо, заминавай в Белград Wink имам много работа, помагам за подготовка на момински парти и сватба, нямам никакво свободно време.   

Целувки и весели почивни дни на всички Wink

# 641
Привет мили ми дружки Hug
Благодаря ви, че винаги ме мислите Hug
Да, страшно беше, макар, че аз не всичко страшно съм видяла с очите си Stop
Бащината ми къща е точно под Балкана и дам дерето се затапило... Водата е била
над метър, изровила пътя и тръгнала към къщите #Crazy Баща ми (на 84, но бодър и все още тича по двора) и всички мъже от фамилията се спуснали да помагат на съседка. Като се прибрали, баща ми започнал да бълнува, че сънувал някаква вода...та сега с него сме на щрек, явно нещо го е ударило по главата в стихията  Sad Мен ме завари в колата и аз се добрах до едно островче под голямо дърво и там стоях заклещена 3 часа, очаквах всеки момент колата да потъне, но се разминах  Peace
И...те така те (врачански лав  hahaha) Peace

# 642
Милата Лиа е поднесла кафето и закуската на любимото ми място Peace
А пък аз, ако не ми мине котка път, след месец ще пия кафенцето така  Joy Party

# 643
Лиа, виж колко ти е близо Ибрахимчо, заминавай в Белград Wink имам много работа, помагам за подготовка на момински парти и сватба, нямам никакво свободно време.   

Целувки и весели почивни дни на всички Wink

Клю Hug, много съм неграмотна по отношение на Турция hahaha, чак срам ме хваща ooooh!
Ето какво написа Миленка Hug

"Белградската гора е местност в близост до гр. Истанбул, ползвана в днешно време като парк и рекреационен обект от жителите на града. (http://en.wikipedia.org/wiki/Belgrad_Forest )
и вероятно и там са снимките за сериала."

Така че и да тичам и да не тичам, далече ми е Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 644
Мел Hug, олекна ми, че се обади и че си добре!    bouquet
Сега пък казват, че над Западна България няма да падне 2 месеца капка дъжд newsm78

Общи условия

Активация на акаунт