След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 456
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
# 646

Видяхте ли къде седи Ибрахим?

# 647
Младият Фърат от Мерхамет /И.Челиккол/

hahaha hahaha hahaha, но в тази възрастова категория вече си имам други фаворити
 Heart Eyes

Sukru Özyıldız /Надежда за обич/

и

Мert Уazıcıoğlu /Черна роза/

# 648
Здравейте момичета Hug
Близо до нас, в Мизия е ад - потъва цял град Sad Shocked
Но няма как да помогнем, дано държавата намери пари
да обещети хората Peace
Днес нищо не ми се прави ooooh! Тъпо ми е като си помисля, че цял живот
градиш, трупаш нещичко като мравка и...на другия ден си гол Naughty Rolling Eyes
Гледам някаква романтика по нова Heart Eyes Опитвам се да се успокоя с
красиви картинки... Thinking

# 649
Мел Hug, наистина красота  bouquet Много си права, човек цял живот трупа, за да изчезне за миг! Или пък самият той да изчезне......Много тъжно! Weary

Изгледах "Само ти", страхотно филмче! Peace Само на моменти Белчин Билгин не се справяше, мисля че артистката от корейския оригинал е определено по-добрата smile3521 Но въпреки всичко, филмчето си е много прочувствено и хубаво! Най ми харесва хепи ендът Joy Joy Joy Ибрахимчо се справи великолепно! smile3501

Şebnem Keskin - Sonuna Kadar / "Sadece Sen" Film Müziği

# 650
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Мел Hug миличка положението в Мизия наистина е много страшно дано при вас се е нормализирала обстановката  Hug
Деси добре дошла при нас  Hug
Клю HugЕли HugКами Hug
Лиа Hug извинявай ,че чак сега ще ти отговоря кой е Сечкин ама тия дни бях затрупана от работа.Обаче ще ти сложа две снимки да гледаш  убавина .Еееее то май по скоро за мене си ги слагам ,но нищо и ти и останалите да видите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Ако кажете ,че е голям спам ще ги скрия снимките без проблем  smile3521
Лиа Сечкин играе в Момичето с червения шал и в Една любовна история  smile3521

# 651
Ени Hug, нищо не крий Grinning Мерси за фотките Peace То момчето не е лошо, ама сериалите, в които участва, не са за мен Wink Момичето с червения шал направо ми е блудкав, отказах се отдавна да го гледам Stop За да го харесам Сечкин май ще му трябва по-смислен проект newsm78
Посред лято и ти с много работа, Клю Hug и Ели Hug също Rolling Eyes Какво ще правите през зимата? Heart Eyes

# 652
Лиа шала го гледам единствено заради Сечкин..Много са го разводнили и направо са развалили хубавата история.А и главанта актриса е доста дразнеща на моменти ,но за това пък Сечкин е чооооок гюзел и си заслужава гледането  smile3521.Една любовна история обаче ми харесва  много ,е естествено бая разтягат и там локумите ,но историята е много трогателна и тъжна и изобщо нищо няма да ти казва за главния артист ,че много ще му стане рекламата  Joy Joy Joy Joy Joy
При мен работата се увеличава лятото ,особено пък и като ме пратят някъде в командировка става още по зле .Иначе през другото време си работим нормално и даже понякога си скучаем в офиса  smile3521

# 653
  • Варна
Мел Hug, наистина красота  bouquet Много си права, човек цял живот трупа, за да изчезне за миг! Или пък самият той да изчезне......Много тъжно! Weary

Изгледах "Само ти", страхотно филмче! Peace Само на моменти Белчин Билгин не се справяше, мисля че артистката от корейския оригинал е определено по-добрата smile3521 Но въпреки всичко, филмчето си е много прочувствено и хубаво! Най ми харесва хепи ендът Joy Joy Joy Ибрахимчо се справи великолепно! smile3501

Şebnem Keskin - Sonuna Kadar / "Sadece Sen" Film Müziği

Лия, с песента си уцелила десятката.. . Hug Hug Мнението ти за полята на Ибрахим в "Само ти" подкрепям с две ръце!!!Актрисата играе добре, но на моменти малко "издиша"...........

# 654
Деси Hug много смешно ревеше Хазал клекнала край една стена, че не е разбрала, че куцият човек е Али....ако щеш вярвай, аз пък са засмях от изпълнението й. Да не говорим за първата им интимност, с такава енергия взе да си сваля блузката, че имах чувството, че отива на корида като тореадор Joy Joy Joy Joy В това отношение корейският оригинал на филма е безупречен, сляпото момиче определено по-добре се справи от Белчим. А виж в "Любовта обича съвпаденията" Белчим Билгин много ми хареса newsm78

Снимка зад кадър от филма Фетих 1453

# 655
Привет на всички! Hug Hug Hug

Лиа,
откъде го изрови Ибрахим  Joy Joy Joy Joy

Да сложа Бурчин  в странна фотосесия

# 656
# 657
# 658
Eли Hug, от къде го изрових, от ковчежето естествено Joy Joy Joy Който не е гледал филма.... hahaha
Големи сладурани са Йозгю и Бурчин, мерси за снимките...като си помисля имаше и много весели  моменти Heart Eyes

Ето тук анкета: Какъв тип сериал предпочитате?: /изброени са излъчваните понастоящем сериали/

http://gecce.com/anket/yazin-en-iyi-dizisi-sizce-hangisi

# 659
Добър вечееер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лиа, все си мислех, че няма да ти е интересен Карагюл  Rolling Eyes аз по едно време го зарязах, че стана боза, ама после пак стана интересен и връщах серии  Mr. Green Mr. Green
Аз нали работя само лятото, зимата си ходя в Унито. Мислех, че това лято ще мина без сватби и глупости, ама нъц. Моя приятелка ще се омъжва на 17ти, братчето ще дойде в началото на септември, че и при него разни истории  Mr. Green няма да се скучае  Mr. Green Mr. Green

Бггърл, малката е голяма красотичка, да я нагушкаш много  Hug на Лео му личи, че има италианска кръв, като манекенче е  Heart Eyes Heart Eyes

Ели, то с толкова много смимки, вече се чудят как да са по-различни  Mr. Green

Мел, аз ако бях щях да зарежа колата, не си ли гледала клипове от Аспарухово, как водата "носи" колите... природата тази година ни наказва жестоко  Cry

Общи условия

Активация на акаунт