След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 419
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро, момичета! Hug Hug Hug

# 661
Хубав понеделник,че и нова седмица!
Дано няма повече катаклизми на природата!
Човешкият разум да надделе над печалбарството  и бизхаберието на ,,богоизбраниците,, , че най-много страдаме ние- обикновените хора в тази така красива страна.

Клю  Hugняма да скучаеш лятото,но по-добре това,хубави ангажименти са

# 662
 Hug

Мале що кафета, пък после се чудим що сме нервни Joy Joy Joy
Ками, Ели Hug Hug, благодаря!  bouquet  bouquet

Клю Hug, най-сетне и от теб вест newsm78 Мда, такъв е животът /поне моят/, винаги напрегнат, рядко можеш да седнеш и да се чудиш какво да правиш, защото всичко ти е наред hahaha newsm78

Новият проект на Дениз Чакър ще се осъществява на езерото Ван. Ще се наблегне на снимане на природните красоти.....явно турската филмова индустрия започва масирано да пропагандира екзотични дестинации с цел туризъм. Може би е намалял туризмът на фенки по определен актьор или сериал newsm78

# 663
  • Варна
Привет на всички момичета и от мен! На всички Вас желая спорна и благоприятна седмица във всяка една насока, дано и природата малко се успокои и даде възможност за малка глътка въздух на всички потърпевши.................... Praynig Praynig Praynig

Благодаря на Ками и Ели за кафенцата, няма да са излишни, че напоследък времето е доста тормозещо и изморително и аз съм все една успана............ Mr. Green

Лия, аз на героинята на Белчин така и не и запомних името......, не и се получиха сцените нито в болницата като изстерясваше и чакаше Алито, нито на финала като ревеше, ама аз не можах да разбера за какво по-точно...................добре,че Ибрахим направи силен и въздействащ финал,  пък за лИбовната сцена доста припряна го даваше- то бива мерак и ищах,ама по-спокойно де! той Алито не е сладолед,та да се свърши.................... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 664
Деси Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy, много точно! Peace
Тя не се ли казваше Хазал във филма? newsm78 Всъщност все тая Wink, но Белчим може би е позабравила да играе hahaha

# 665
И една инфо, която Ванчето Hug написа:

"

Скрит текст:

Новый сериал "Дело чести" с участием Керема Бурсина (Тамер), Шукрю Озыйлдыза (Сонер) и Ясмин Аллен, станет ремейком итальянского сериала "Честь и уважение".
Два брата Тамер (Тонио) и Сонер (Санти) начнут взрослеть, потеряв своего отца. Жизнь братьев, и без того изменившаяся с ног на голову, продолжит свои перемены, когда братья Килич окажутся в Стамбуле.
Сонер- спокойной, тихий парень, Тамер- его полная противоположность, которому придется стать мафиози
.
"

Шукрю е новата ми любов от поколението след Ибрахим Joy Joy Joy, за Ясемин няма какво да говорим, знаем си я, но Бг-гърл Hug ще падне, че турците ще правят "Чест и уважение"  newsm78

# 666

Калифорния

# 667

Новый сериал "Дело чести" с участием Керема Бурсина (Тамер), Шукрю Озыйлдыза (Сонер) и Ясмин Аллен, станет ремейком итальянского сериала "Честь и уважение".
Два брата Тамер (Тонио) и Сонер (Санти) начнут взрослеть, потеряв своего отца. Жизнь братьев, и без того изменившаяся с ног на голову, продолжит свои перемены, когда братья Килич окажутся в Стамбуле.
Сонер- спокойной, тихий парень, Тамер- его полная противоположность, которому придется стать мафиози[/b][/color][/spoiler].
"

Чудя им се на турските сценаристи, продуценти, режисьори .
Да се прави сериал при достатъчно наложил се  вече на пазара италиански сериал и то  с такъв атрактивен артист си е направо предизвикателство. Историята е чисто италианска, ще я приспособяват към Истанбулските нрави и улици

# 668
Eли Hug и аз съм в тотална чуденка Rolling Eyes

# 669

Хубав вторник!

# 670
Мерси, мерси за пожеланието, Ели!

# 671

John Legend - All of Me

# 672
  • София
Здравейте момичета! hug hug hug
Да драсна няколко реда!

Продължавам да съм раздвоена относно Джемил newsm78 newsm78 newsm78
В предишните серии в един момент ми стана жал за него,а сега, след като започна да се държи нагло с всички около него, вече не ми е толкова  жал.Мисли се за неотразим. Щял да живее достойно и никой нямало да му казва какво да прави. Само, че аз не виждам нищо достойно да е направил до момента. Превръща се в абсолютео пиянде и използвач.Всички са му длъжни за нещо.
И не разбрах, защо бутна колата в морето?На кой,какво доказа с това бутане. newsm78 newsm78
Освен грозната Бетюл никой не приема на сериозно неговите "номерца"
И само не ми казвайте, че ще използва и Нил за неговите "планчета." Дано поне не я върне към наркотиците,защото като видях в какво заведение я заведе, си мисля, че пак ще я вкара в този адски кръг и ще я използва до дупка.
Дилек и Гюлин- много неприятни. Особенно Гюлин-хем грозна, хем нахална-чудя се тази на какво разчита, че няма да се разбере истината, или наистина е забременяла от Ерхан в онази пиянска вечер? newsm78 newsm78
И колко беше жалка като каза на Сейме, че тя е господарката на къщата Joy Joy Joy
Пък и Али Ихсан защо така сляпо и повярва и толкова бързо се отказа от Ифет newsm78 newsm78 newsm78
Най ме изкефи Мюнавир.(не съм сигурна, че така и е името)Как предложи на Ахмед.  Joy Joy Joy
Пък и той в началото ми се виждаше много зловещ, но си мисля, че е добър човек.
А за горката Ифет  newsm45 newsm45 newsm45

Хубава вечер!

# 673
Дали е от сега снимката или от времето на Мерхамет

# 674
Ками Hug, потърпи още малко, всичко ще си дойде на място /но временно/ Wink
Ели Hug, мисля, че фотката не е нова, но не съм сигурна newsm78

А сега Дениз Чакър и аз ви желаем сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт