Да драсна няколко реда!
Продължавам да съм раздвоена относно Джемил

В предишните серии в един момент ми стана жал за него,а сега, след като започна да се държи нагло с всички около него, вече не ми е толкова жал.Мисли се за неотразим. Щял да живее достойно и никой нямало да му казва какво да прави. Само, че аз не виждам нищо достойно да е направил до момента. Превръща се в абсолютео пиянде и използвач.Всички са му длъжни за нещо.
И не разбрах, защо бутна колата в морето?На кой,какво доказа с това бутане.

Освен грозната Бетюл никой не приема на сериозно неговите "номерца"
И само не ми казвайте, че ще използва и Нил за неговите "планчета." Дано поне не я върне към наркотиците,защото като видях в какво заведение я заведе, си мисля, че пак ще я вкара в този адски кръг и ще я използва до дупка.
Дилек и Гюлин- много неприятни. Особенно Гюлин-хем грозна, хем нахална-чудя се тази на какво разчита, че няма да се разбере истината, или наистина е забременяла от Ерхан в онази пиянска вечер?

И колко беше жалка като каза на Сейме, че тя е господарката на къщата

Пък и Али Ихсан защо така сляпо и повярва и толкова бързо се отказа от Ифет

Най ме изкефи Мюнавир.(не съм сигурна, че така и е името)Как предложи на Ахмед.

Пък и той в началото ми се виждаше много зловещ, но си мисля, че е добър човек.
А за горката Ифет

Хубава вечер!
Ками, Джемито има още време да ти пили нервите и предполагам вече си изгледала, че за съжаление включва Нил в обърканите си сметки за уреждане; по въпроса с наркотиците обаче той ще поднесе изненада............
Предполагам, че бутна колата в морето, за да покаже, че той вече не е мъж за една кола, нали заради нея се продаде,ама......неговата работа "след дъжд качулка..."Нещо такова обясни и на Бетюл; не искал колата на баща и, той бил с нея заради самата нея............май иска да заблуди и себе си...........