След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 395
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, момичета!  bouquet

Да сложа закуската, пък кой, когато иска Heart Eyes

Бг-гърл Hug, радвам се, че намина! Heart Eyes Сега си почивай /доколкото е възможно с малките сладури/, време за писане бол.......

Като правиш новата тема след време те моля да съкратиш заглавието на темата, че ми омръзна при всеки пост да трябва да трия част от заглавието за да публикувам Praynig Praynig Praynig

# 691
Здравейте, момичета  Heart Eyes Heart Eyes

Лиа, къде са тия отпуски, нещо не сме се засичали скоро с тях  Whistling Mr. Green Mr. Green

Бггърл, ако сте наблизо ми пиши във фейса, да се видим  Hug

# 692
Здравейте, момичета  Heart Eyes Heart Eyes

Лиа, къде са тия отпуски, нещо не сме се засичали скоро с тях  Whistling Mr. Green Mr. Green

Аааа, забравих да спомена, че ти си изключение smile3534, а имаш толкова мноОого време в живота си да се "съсипваш" smile3511, чудя се защо точно сега въртиш така усилено педалите newsm78

Тази фотка от Непал е за релакс за теб Heart Eyes

# 693
Lia, няма как, изплащам апартамент. Не съм и от момичетата, които разчитат на гаджето си за издръжка. Пък и иначе ще ми е скучно, ако не съм на работа и не върша нещо.

# 694
Привет момичета Hug
Едва сега сколасах да надникна - радвам се, че сте добре Peace
Надявам се всички да изкараме още едно приятно лято Party
Каня ви в любимата ми градинка (на мечтите ми) hahaha

# 695
Клю Hug, аз затова си те обичам и уважавам! Много отговорно мислене!!!
Мел Hug хубаво е, че се отбеляза!

начална снимка от новото дизи на Дениз Чакър

newsm78 не знам защо, но нещо двамата с Ийит не ги възприемам като двойка Wink, а ги харесвам много поотдело Simple Smile Дано не съм права newsm78

# 696
  • София
Добро утро момичета! Hug Hug Hug

Доброто настроение сутрин е добро начало за един чудесен ден!
Пожелавам ви щастлива нова седмица и слънчев понеделник!
Хайде на закуска, днес е мой ред да черпя, че ме нямаше няколко дни!

# 697
Привет на всички,които ,,въртят педалите,, на макс и тези които използват максимално релаксиращо августовските дни.  Hug Hug
Аз за съжаление съм от първите, но това не ми пречи да се отдам на един тандем дето  е  завладял малкото минутите и чосове свободно време което имам.
Гледам ,,Чучулигата,,. Сценарият не ми се кометира, не блести кой знае с какво, на моменти издиша, но  главните артисти - Бурак и Фахрие/ мисля името и/ са невероятна екранна двойка. Освен , че са красиви като картинки но такава химия струи от екрана, че си загубих съня, а после пълнолунието било виновно Joy Joy

Хубава седмица !

# 698
Здравейте Иффетки и Мерхаметки!!

Аз само да се запиша. Извинявам се, че пиша чак сега, но тук на морето интернета е кошмарен. Едвам смогвам в някое кафе да погледна фейса, но скоро се прибирам в София и после Италия и ще се включа. Липсвате ми! Много поздрави и весели летни моменти!  Hug Hug Hug Hug

Саше добре се завърнала в Бг.
Хубаво лято и на теб !

# 699
 Мустафа заедно с артиста  Еркан Авджи/ Неджеб- Карадай/  във филма ,,Дълга история,,

# 700
  • Варна
Привет на всички,които ,,въртят педалите,, на макс и тези които използват максимално релаксиращо августовските дни.  Hug Hug
Аз за съжаление съм от първите, но това не ми пречи да се отдам на един тандем дето  е  завладял малкото минутите и чосове свободно време което имам.
Гледам ,,Чучулигата,,. Сценарият не ми се кометира, не блести кой знае с какво, на моменти издиша, но  главните артисти - Бурак и Фахрие/ мисля името и/ са невероятна екранна двойка. Освен , че са красиви като картинки но такава химия струи от екрана, че си загубих съня, а после пълнолунието било виновно Joy Joy

Хубава седмица !

Привет и от мен на всички Вас и приятна и спорна седмица! Laughing Laughing

Ели, сериала "Чучулигата" не съм го гледала, но преди малко повече от 20 год. още като тинейджър четох книгата........страхотна книга, четях денонощно......толкова ми беше харесала, че в рамките на една календарна година я прочетох 2 пъти.... smile3521

Видях преди време, че във форума има тема и за този филм и умишлено го подминах, понеже аз Фахрие Евджен съм я гледала само в "Листопад", но нещо  не ми допадна много играта и.....актьора обаче досра добре се справи с ролята си в "Малки тайни".............,щом казваш че им се получава като екранна двойка, ще взема да хвърля по един гьоз...... Wink

# 701
Главният герой-актьорът Бурак Йозчевит стана известен в целия свят не с " Малки тайни", а с ролята на Бали Бей във "Великолепният век".  Оттам му останаха и мустаците. Сега е продуцент на нов филм с главна героиня Фахрие Евджен. .И още си е с мустаците Grinning Grinning Grinning

# 702

Ели, сериала "Чучулигата" не съм го гледала, но преди малко повече от 20 год. още като тинейджър четох книгата........страхотна книга, четях денонощно......толкова ми беше харесала, че в рамките на една календарна година я прочетох 2 пъти.... smile3521

Видях преди време, че във форума има тема и за този филм и умишлено го подминах, понеже аз Фахрие Евджен съм я гледала само в "Листопад", но нещо  не ми допадна много играта и.....актьора обаче досра добре се справи с ролята си в "Малки тайни".............,щом казваш че им се получава като екранна двойка, ще взема да хвърля по един гьоз...... Wink

Книгата съм чела и аз преди години,  нищо не си спомням дори и като гледам сериала.
Фахрие не съм я гледала в нищо, започнах 1 епизод на Листопад и до там беше,мъжа ми го гледаше редовно.Сега  поднаднича покрай мен в Чучулигата и не може да познае Фахрието. Казва , че била различна и много по-добра.

Деси  , няма да съжаляваш Бурак и Фахрие са невероятна двойка, повтарям се но ми доставят огромно удоволствие двамата. А като си помисля как случайно започнах да гледам сериала тези дни ,, бродейки ,,из торентите на Аси-бг.нет.

Разбрах че той продуцира филм и снимките публикувани на двамата тези дни на лодката разгледах.  Нямам какво да кажа, освен че са много, много сладки

# 703
 Hug Hug Hug

Познахте ли Ибрахимчо? Joy Joy Joy

# 704
и---Дениз Чакър Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт