След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 408
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Здравейте момичета! hug hug hug
Да драсна няколко реда!

Продължавам да съм раздвоена относно Джемил newsm78 newsm78 newsm78
В предишните серии в един момент ми стана жал за него,а сега, след като започна да се държи нагло с всички около него, вече не ми е толкова  жал.Мисли се за неотразим. Щял да живее достойно и никой нямало да му казва какво да прави. Само, че аз не виждам нищо достойно да е направил до момента. Превръща се в абсолютео пиянде и използвач.Всички са му длъжни за нещо.
И не разбрах, защо бутна колата в морето?На кой,какво доказа с това бутане. newsm78 newsm78
Освен грозната Бетюл никой не приема на сериозно неговите "номерца"
И само не ми казвайте, че ще използва и Нил за неговите "планчета." Дано поне не я върне към наркотиците,защото като видях в какво заведение я заведе, си мисля, че пак ще я вкара в този адски кръг и ще я използва до дупка.
Дилек и Гюлин- много неприятни. Особенно Гюлин-хем грозна, хем нахална-чудя се тази на какво разчита, че няма да се разбере истината, или наистина е забременяла от Ерхан в онази пиянска вечер? newsm78 newsm78
И колко беше жалка като каза на Сейме, че тя е господарката на къщата Joy Joy Joy
Пък и Али Ихсан защо така сляпо и повярва и толкова бързо се отказа от Ифет newsm78 newsm78 newsm78
Най ме изкефи Мюнавир.(не съм сигурна, че така и е името)Как предложи на Ахмед.  Joy Joy Joy
Пък и той в началото ми се виждаше много зловещ, но си мисля, че е добър човек.
А за горката Ифет  newsm45 newsm45 newsm45

Хубава вечер!

Ками, Джемито има още време да ти пили нервите и предполагам вече си изгледала, че за съжаление включва Нил в обърканите си сметки за уреждане; по въпроса с наркотиците обаче той ще поднесе изненада............
Предполагам, че бутна колата в морето, за да покаже, че той вече не е мъж за една кола, нали заради нея се продаде,ама......неговата работа "след дъжд качулка..."Нещо такова обясни и на Бетюл; не искал колата на баща и, той бил с нея заради самата нея............май иска да заблуди и себе си...........

# 676
  • София
Добро утро!
Малко е дъждовно утрото, но нека да ни върви "по вода"

Деси Hug Hug Hug
Предполагам, че бутна колата в морето, за да покаже, че той вече не е мъж за една кола, нали заради нея се продаде,ама......неговата работа "след дъжд качулка..."Нещо такова обясни и на Бетюл; не искал колата на баща и, той бил с нея заради самата нея............май иска да заблуди и себе си...........

Да бе и той дали си вярва?
Не искал нищо от тях ама, взе колата на Бетюл,заведе майка си в къщата на Бетюл да и прислугват, а той по цял ден нищо не прави. Нали тъста му каза, че с дни не се мяркал на стоянката.С какви  пари, пие всяка вечер и се разхожда натам насам с Нил??? С парите на Бетюл.Той женен за една, сваля друга,тича след трета. Егати  "чаровника" smile3555 smile3555 smile3555
Много достойно- няма що! Пълно леке!Наглец от класа!
За Ифет- много хубава булка беше, но тъжна.Ама си мисля, че тепърва всички ще и тровят живота.
Първо Джемил- сега се сети, че "много" я обича. Ифет цяла година му се моли да ходят да я искат, той си правеше оглушки, заряза я бременна, а сега седнал и условия и поставя -да се разведе-много нагло от негова страна. Ама и хубав шамар получи от Ифет.
Дилек и тя много злобна тази жена Sick
Седнала с Ифет да се рзправя, а тя самата не вижда по-далече от носа си, като е с онзи грозник Йомер. Той "не е с нея за парите"-сигурно много я обича.
Добре, че се разкара Гюлин, но си мисля, че и тя ще създава неприятности по нататък.
Иначе сватбата беше хубава. Всичките приятели на Ифет от махалата,бяха много доволни и радостни.Много са ми симпатични приятелката и Серпил и мъжа и. Той голям и добър като мечок, а тя малка, добра, позитивна.И двама та са и голяма опора на Ифет, в всичко са до нея. И г-жа Мюневир една усмихната и доволна хванала Ахмед под ръка... Joy Joy Joy
Много се "разприказвах" трябва да се оправям за работа. newsm49 newsm49

# 677
Деси, Ками Hug Hug, вярно, като ви чета така, много лош Джемилчо Simple Smile, такива каши ги забърка, ама пак е готин, бавно загрява, но загрява Joy Joy Joy Joy Какво искате от това вятърничаво момче...нещата при него се развиват бавно, докато го "измисли", че Иффет е единственото, което иска hahaha
Мисля си, че не се продаде само за колата, сем. на Бетюл го пресираше и да напусне къщата, в която живееше с болната си майка newsm78, въобще много съблазън наведнъж - кола, пари, стандарт, срещу мизерията, да става баща, отговорности Mr. Green
Моят син казва, че днешната младеж главно акцентира върху тези ценности, материалните...така че не е чудно и Джемил да постъпи така Thinking За Нил се жени главно, за да е близко до Иффет /по принуда и роднинство hahaha/, явно друго на този етап не може да измисли.....лека-полека съвсем ще му дойде акълът, кое е истинското щастие Heart Eyes
Иффет, милата много изстрада, от една страна Джемил, от друга най-големият ужас за мен - баща й /хем прост, хем с някакви морални принципи, дето хич не ги разбрах, но най-страшното беше, че е насилник!/. С две думи - звяр, изрод Mr. Green

Ками Hug, мерси за пожеланието "да ни върви по вода", но аз не искам smile3511, водата  ми е противопоказна в момента, докато не оправим покрива, което ще е героично начинание, защото трябва изцяло да се разкрие Sick А все вали.....в момента съм с кофите и парцалите Mr. Green

# 678
# 679
  • Варна
Привет момичета, тук при нас е изпекло едно слънце и е едно такова морно и жежко време.......изпращам ви го Слънчо и на вас, дано го получите по-бързичко.....  love001  love001

Ками, Лия, драго ми е да си говорим..............
Ками, виждам , че емоциите ти покачват градуса си........той Джемито тъй ще им скрои шапките на Бетюл и семейството и, щото има да се чудят отде им е дошло.По-добре още отсега да си посипят главите спепел и да се молят по-бързо да им се размине..........

Лия, аз Джемил го коментирам така само на фона на туй дето се е случило до момента- иначе даже много си го аресвам, а сега гледайки филма повторно дори на моменти се забавлявам.............. Laughing Laughing  Иначе съм съгласна с теб , че не беше само колата , а имаше повечко причини, които го притиснаха до стената и го накараха да постъпи така и да ги натвори такива.....(все пак впоследствие ще видим колко е привързан той към майка си и колко истинска и чиста е любовта му към нея).Просто в онзи момент за мен Джемил не показа сила на характера, но....има време: както се казва " като не стане едно нещо от първия път, ще стане от втория, че може и от третия"............... Joy Joy

# 680
  • Варна
Добро утро!
Малко е дъждовно утрото, но нека да ни върви "по вода"

...................................................
Иначе сватбата беше хубава. Всичките приятели на Ифет от махалата,бяха много доволни и радостни.Много са ми симпатични приятелката и Серпил и мъжа и. Той голям и добър като мечок, а тя малка, добра, позитивна.И двама та са и голяма опора на Ифет, в всичко са до нея. И г-жа Мюневир една усмихната и доволна хванала Ахмед под ръка... Joy Joy Joy
Много се "разприказвах" трябва да се оправям за работа. newsm49 newsm49

Ками, и на мен тия двамцата са ми големи сладури, душици.........аз май ги коментирах някъде, може би в др. тема(май нещо взех да се обърквам.... newsm78 newsm78). Феяз ми е един такъв .....като хайдутин малко.....ама от добрите хайдути  Mr. Green.....идва ми в момента  в главата една реклама  за една наденица... newsm78., там излизаше от някъде един такъв образ и пуцаше с пушката......(хи,хи...). Серпилчето пък една такава мъничка с едни еййййй-такива големи очи.......какво да кажа : истински приятели от началото до края, дай боже всекиму такива!
Те са плътно до Ифетката през всичко лошо и добро в нейния живот, но в последствие ще ги видим и като доста предани приятели и на Джемил..............

# 681
 hahaha  hahaha Феяз е душичка, той е приятел на Джемил, а Серпил - на Иффет.
Смея се, защото за миг си припомних образа на Феяз....много космат, много  ooooh! ooooh!, помня, че исках да му пращам усилена самобръсначка.....направо ме втрисаше от толкова козина, че чак и на раменете и гърба Wink
Деси Hug , хем не искам да вали, но и горещо слънце не искам, вие поне си имате морски бриз Simple Smile

# 682
Привет! Hug Hug Hug

Клюкинки или истина, Ибрахим и Синем

Новый повод для шуток поклонников: у Синем Кобал новый сериал называется "Предложи мне выйти замуж", а у Ибрагима Челиккола - "Реакция". Многие надеются на его реакцию и создание ещё одной звёздной семьи.
Актёры недавно подтвердили свой роман, слухи о котором ходят ещё с марта

# 683
Ели Hug, нали уж били потвърдили връзката си Joy Joy Joy Joy
Я кажи какво правят Мурат и съпруга или вече бивша? newsm78

# 684
Как се мъчеше Али  /в "Само ти"/ да си представи какво е да се ориентираш без да виждаш.....

# 685
Фотки от главното трио на турския сериал "Чест у важение" newsm78 Още този месец започват снимките

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/seref-meselesi-ne-zaman-basliyor

# 686
Хубав да е четвъртака ви!

Лиа, Мурат е в Грузия с благотвориттелна цел, а Бубето качва снимки от куротни места с различни приятели.
Всеки живее живота си така като намери за добре,като всички нас Peace

# 687
Eли Hug, мерси за кафенцето  bouquet Значи Бурчин релаксира, а мъж й благотворителствува.....много си права, всеки в личен план решава сам за себе си как да го живее този живот! smile3521

# 688
 Hug Hug Hug

Пълно затишие.....така е, отпускарски сезон! Peace
Пожелавам хубав завършек на седмицата!  bouquet

# 689
  • Мюнхен
Здравейте Иффетки и Мерхаметки!!

Аз само да се запиша. Извинявам се, че пиша чак сега, но тук на морето интернета е кошмарен. Едвам смогвам в някое кафе да погледна фейса, но скоро се прибирам в София и после Италия и ще се включа. Липсвате ми! Много поздрави и весели летни моменти!  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт