Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 4

• 33 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Удостоверението е за записване в първи клас. Мисля,че ЕГН-то гледат най-вече, но за всеки случай питай. Изцяло ли е сбъркана фамилията или някоя буква ?

# 106
  • Sofia
Удостоверението е много важно за записването в 1ви клас. Ако няма такова, доколкото разбирам детето би било една от най-последните резерви при класирането в кое да е у-ще.

# 107
  • София (Възраждане)
Прието е моето дете, в училището, което желаехме. Не е от елитните, близо е, вехто и старичко вътре. Каквото - такова, умен е, учи му се - това е най-важното.

Поздравления, нека е на късмет и знание! Hug

# 108
Тя ще продължи в същото училище. Но пък знам ли какво може да стане. Ако реша да я местя догодина, ще ми трябва ли? Сбъркани са две букви от фамилията.

# 109
  • sf
Върни им го, да го оправят, да са гледали, това е тяхна отговорност  Rolling Eyes

# 110
  • Sofia
Тя ще продължи в същото училище.
И моята ще в същото у-ще. Госпожата днес каза, че който не даде към заявлението удостоверение, няма да бъде записано детето.

# 111
Утре ще им звънна да ги питам. Поне да го поправят, докато още не е свършила учбната година.

# 112
  • В светлината на слънцето
И нашето тържество мина. Беше прекрасно. Очаквано мило, нежно, леко носталгично, наперено с поглед към предстоящото, забавно, ентусиазирано... И сълзи имаше, и усмивки, и блеснали от радост очи - на деца и родители. Огромно, огромно благодаря към всички учителки, директорка и екип, които успяха да ни поднесат този подарък.  bouquet
Утре ще си имат вътрешногрупово тържество, на което ще се повеселят за последно заедно, ще се почерпят и ще се разделят. Както каза сина ми: "Мамо, утре няма да е весело, а тъжно, защото много се обичаме и много си обичаме учителките". Sad Едва днес започнаха да осъзнават, че пътят им вече ще върви в различни посоки.
Успяхме да зарадваме нашите госпожи. Както раказвах преди време, бяхме събрали пари и им подарихме ваучери за пътуване, защото те обичат да пътуват и често го правят заедно. Освен това написахме официално благодарствено писмо до МОН, Столична община и нашата директорка, с което изказахме своята признателност за четирите години внимание и обич, с които се грижеха за децата ни. Разчувстваха се - и те, и директорката.  Blush Заслужават го, прекрасни жени.  bouquet
По повод писмото обаче да разкажа днес с какво се сблъсках. Първо отивам в Столична община и обяснявам на чиновничките, които приемат всякакви писма и жалби за какво иде реч, и че искам да ми дадат входящ номер, защото ми е ясно, че иначе ще замине в кошчето за боклук. И ме гледа една с малоумен поглед и реагира: "Ъ! Че к'во толкова има да им благодарите. И ся за к'во сте го писали т'ва." И седи и гледа умно и чете. Мисли, мисли, пък започна да го въвежда с големи въздишки. Тоест работа съм й отворила. ooooh! След това отивам в МОН и жената като видя какво нося, така се разчувства, все едно за нея се отнася, и каза, че толкова рядко им се случва някой да направи такъв жест.  

# 113
  • София
lulumba, много мило ми стана да прочета това. Рядко се попада на свестни учителки. Много добре сте постъпили. Успех на всички завършили ДГ  Heart Eyes

# 114
Лулумба, много мил жест!

# 115
  • София (Възраждане)
Лулумба, радвам се че има такива госпожи! Искрени пожелания така да бъде и в училище Hug

# 116
lulumba много се радвам на такива като вас, да зарадвате други хубави хора.

# 117
  • В светлината на слънцето
Момичета, нашите учителки го заслужават напълно. Със сигурност са имали своите трудни моменти, но за 4 години не чухме едно оплакване от тях. И намериха начин да сплотят децата. А това са 30 характера, от които над 20 момчетии - от диви, по-диви. Освен, че ги научиха на всичко, което умеят, успяха да ги накарат да ценят добротата, да не се делят по разни признаци, да се обичат и уважават.  Peace Изобщо целият екип на градината, начело с директорката е много добър. Там сме вече 7 години, като добавя и тези на каката преди него (засякоха се само една година - тя беше в трета група, а той изненадващо бе приет в единствената яслена група). Simple Smile
Смея да се надявам, че ще случим на добра учителка и в училище, тъй като бъдещата ни класна е също такъв прекрасен човек и педагог.  Peace
Дъждец, честито ви записване. С отличие да вървите напред и нагоре. Hug
И ние сме така да се каже пред записване, защото училището е твърдо решено.  Grinning

# 118
Лулумба, страхотна идея това с писмото. Браво на вас и се радвам, че има такива учителки все още.
Между другото, аз бях супер доволна от госпожите в ДГ, но нали се преместихме за предучилищна и не завършихме с тях, иначе бих направила подобен жест.
Пролетен дъждец, според мен, ако няма да имате проблем с приема в І клас, за друго няма да ти трябва удостоверението, че да го преправят.
Честито на записалите се вече. Ние тръпнем в очакване.
Утре сме на последното "интервю" или каквото там ще е в 18-то, има ли и други за там? Кандидатите са почти 600 деца за около 150 места, какъв ще е подборът извън брат/сестра и микрорайона не е ясно.

# 119
  • София (Възраждане)
Мира, на финала, яко стиснати, кръстосани и вдигнати палци от мен. Зная колко е напрегнато очакването, но пък съм напълно сигурна, че няма да е напразно Hug

Днес за дъщеря ми е последният ден в градината, най-безгрижните първи детски години са вече безвъзвратно минало. Дай боже бъдещето да крие все така приятни изненади за всички.

Честито на завършващите, късметът да не ги напуска никога  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт