Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 4

• 32 908
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Когато взех картона от детската градина, сестрата каза, че ще ни трябва картона с нанесени имунизации вътре и бележка от личния лекар.

# 616
Искат картона при нас и здравно профилактична карта.
Това мисля че като започнат училище, след 15ти септември. Нашия картон дори не съм го виждала.

# 617
  • sf
На мен ми върнаха картона , когато платих последната такса в ДГ.

# 618
  • София-Младост
На мен ми върнаха картона , когато платих последната такса в ДГ.
И на мен днес ми го дадоха, нямам спомен с каката как е било, но така или иначе м.09 в повечето училища има РС и там ги казват тези неща. На 15.09. никой няма да върне детето без карта:) Не знам дали продължават да ползват картона от градината...по-скоро може да поискат нов с нанесените неща... +  всяка година се изисква здравно-профилактична карта.
За да не стават грешки, на това преди години му викаха картон, сега е Здравна карта за дете

А това се носи всяка година когато започват училище, попълнено от ЛЛ Лична здравно-профилактична карта

# 619
  • София
Yana_a_n, да ви е честита. Нашата е същата, но с друга картинка. Една година ползваме и сме доволни.
Детето ми беше подготвителен клас в училище и миналата година ни искаха Лична здравно-профилактична карта, която е показала Ала-Бала.

# 620
  • Sofia
Привет и усмивки от мен, Гушкан и горещия Сандански! клик

Яна, честита ви раница, много е хубава! Със здраве да се ползва!  Hug

И аз в началото на ПГ носих показаната от Ала-бала карта.

# 621
  • София (Възраждане)
Гушкан е прекрасна!  Hug

# 622
И аз в темичката с бъдеща първокласничка. Ще Ви следя с интерес. Ние още нищо, ама нищо не сме купили. Даже бюро си нямаме, но скоро мисля да поръчам по рисунка  Mr. Green
Така, че ще попивам предложения от Вас за всичко, които споделяте тук. Blush

# 623
  • ГОре на черешата...
Морена, красавица  bouquet!

# 624
  • Златна Добруджа
Морена, прекрасна е  Heart Eyes

# 625
  • В светлината на слънцето
Морена, прекрасно дете.  Hug

# 626
  • Sofia
Ау, много ви благодаря за вниманието и хубавите думи относно щерката!  Hug

ronisum, добре дошли с бъдещата първокласничка!  Hug

# 627
Здравейте! И ние още не сме започнали да си стягаме първолачето. Казаха ни, че в понеделник си носят пълните чанти и в петък ще си ги взимат. Чудя се дали да не купя голяма раница, която ще си стои в училище и някаква по-малка за всеки ден, например като тази http://www.patilanci.bg/ranica-za-pluvaneplaj-trunki-kit. Предполагам поне тетрадките ще си връщат вечер, за да следим какво учи и как се справя.

# 628
  • София-Младост
Здравейте! И ние още не сме започнали да си стягаме първолачето. Казаха ни, че в понеделник си носят пълните чанти и в петък ще си ги взимат. Чудя се дали да не купя голяма раница, която ще си стои в училище и някаква по-малка за всеки ден, например като тази http://www.patilanci.bg/ranica-za-pluvaneplaj-trunki-kit. Предполагам поне тетрадките ще си връщат вечер, за да следим какво учи и как се справя.
Провери първо колко са им големи шкафчетата и дали и раниците остават там или само учебните пособия... А тази показаната, ако не бъркам е мека и метнати тетрадките в нея да не станат на баница...съдя по това как си прибираше дрехите в градината моя син, твоето дете разбира се може да си е прилежно Simple Smile)
Иначе никакви материали за училище не съм купувала, за момента дрешки купих, че има намаления по магазиите. А и не ми е за пръв път първолак а изпращам и съм сигурна, че ще се справя;)

# 629
pink pill, да не би и твоят син да е фен на косатките? Wink Тази раница я гледам вече няколко месеца, но се въздържам да я купя, защото не ми се струва подходяща за училище, а ако я има, нашият косатколюбител, не би носил друга.
При нас също казаха, че раниците ще стоят в училище през седмицата, но нямат гардеробчета, така че явно ще се подмятат някъде из класната стая и това още повече ме демотивира да дам по-сериозна сума за това пособие...Ако искаме да видим какво правят в клас, можело да поискаме от класната да ни покаже, но надали ще се носят тетрадки в къщи.
Морена, чудесна и нежна е вашата малка дама и с най-подходящото партизанско име Гушкан...Wink 
Добре дошли и на новите първолаци и техните майки!  Hug
Ние също нямаме все още бюро в детската, но в началото ще е така, докато намерим къде да сложим купищата играчки...

Общи условия

Активация на акаунт