Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 4

• 32 908
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Хайде и аз в темата за първолаците. Чета ви от месец-два, много сте полезни  Hug.
Моята ще е на целодневно обучение, нямаме друг избор. Записана е в кварталното училище. Не зная какви извънкласни занимания ще имат - има време ще ни информират. Аз ще я водя на английски и плуване! Дали ще остава време за друго - само ако е във времето докато е на училище!
Все още не съм се спряла на раница, но има време.
Тези топки много ми харесват, но след като има бюро моята, не виждам как ще стане това с топката. Бюрото й е нормална височина, като седне на стол, все още й висят краката. Тоест ако реша да взема топка, няма как да стигне до плота за писане. Та така  newsm78 май няма да можем да се възползваме от този метод!

# 721
  • Sofia
Благодаря, Лулу и на всички отговорили на молбата ми!   bouquet

Добре дошли с бъдещата първокласничка, nonichHug
Топката за стол май наистина ще се окаже неприложима в домашни условия, както пише и nonich. Би било добре да бъде в у-ще, където и прекарват повече време на чина (който е по-нисък от бюро) децата, но...  Wink

# 722
  • В светлината на слънцето
При нас каката я ползва не с бюро, а като пише на ниска маса. С бюро наистина не става.

# 723
  • Русе, София
Момичета, имам излишна нова раница на Scooli - с твърдо дъно и ергономичен гръб. Ако някой проявява интерес, може да ми пише на лични.

# 724
  • Sofia
Пепина, чудна ви е раницата и цената и', със здраве да я ползва бъдещият първолак.

Аз също имам излишна и нова чанта/раницаSimple Smile

# 725
  • на път
Моето дете е с ей такава за 15 евро. Купих я миналото лято от един виенски супермаркет в комплект с портомоне, зареден несесер, кутия за храна и торба за спорт.

http://www.interspar.at/c/kategorien/Schultaschen/C5-10-1/produk … amp;searched=true

# 726
# 727
  • Sofia
Мирама, утре ще меря и ще пиша.

# 728
  • София
Поизпуснала съм ви Simple Smile
Лулу, идеята с топката е супер. Аз имам една голяма за упражнения, която само Алекс ползва да се въргаля отгоре. Ще пробвам за холна маса става ли. Мерси за споделеното.
Сега съм във фаза профилактични прегледи и се чудя на ортопед къде да водя. Казаха в Горна баня. Идеи за нещо по близко до центъра?
На очен ходихме към края на 2013, та пак трябва, на зъболекар също, че и там година почти мина.
При нас лятото върви монотонно в София.
Сутрин преди работа излизаме в близката градинка и Алекс кара колело от 7 до 8,30ч. Хладно е, няма хора и птичките пеят Simple Smile После се разхождат и забавляват с майка ми.
Довечера започваме да четем "Тайната градина". Аз много я обичах, макар че я четох сама май във втори-трети клас.
Джуджето ходи на плуване, което бяхме позарязали една година. Категорично отказва да ходи на летен лагер или занималня  Confused Следобяд събира тайфа от 3-4 девойки в нас, ако е жега или вали  Laughing И карат ролери, ако са навън. Тичат много, прибираме се по тъмно  Laughing
И още нямаме никаква идея за море Sad

# 729
  • София
Аз ги водя на ортопед при Ефремов в Горна Баня, работи и с талони по ЗК.

Иначе Алексиев май е около Джъмбо на бул. България, но не работи със ЗК, потърси му сайта за повече инфо.

# 730
Да се похваля, поръчах най-накрая бюро - по моя картинка и с надстройка, да има къде да си държи разните джунджории.
Дано като дойде, да е такова каквото си го представям и да ми пасне точно на размерите където мисля да го завря  Mr. Green Ще се хваля (евнтуално) като дойде.

Сега е ред на раница и стол за бюрото.

В голяма чуденска съм между Габол и Херлитц  newsm78
Харесала съм такива, но нито една не съм виждала на живо  Confused

http://www.mytoys.de/Herlitz-Schulranzen-Set-Midi-Plus-Pink-Butt … a01.01.01/3504358

http://www.mytoys.de/Herlitz-Schulrucksack-be-bag-Cube-Butterfly … r01.07.01/3176455

Или тази на Габол, като купя допънително 2 несесера и торбата за физическо и ще излезе към 110-120 лв.

http://www.fistocommerce.com/gabol/product_info.php?cPath=239_24 … ;products_id=1938

Та къде според Вас в София мога да разгледам наживо Херлитц и Габол и да преценя  newsm78

Сега ще зяпам и столовете.  Grinning

# 731
  • В светлината на слънцето
Simantro, идете при Драганов във ВМА - това е най-добрият детски ортопед в София. От бебета само при него ги водя. Кабинетът му е в поликлиниката към ВМА. Но трябва да запишете час, че напливът при него е доста сериозен - ако отидете така, не знам дали ще ви приеме, макар нас да ни е вземал по изключение (Сашо имаше период на много бурен растеж и се бях притеснила за колената, че много го боляха, но за щастие се оказа, че няма разлепяне и не се налага да ходи с шини). За мой срам от една година не сме го посещавали  Embarassed, та не знам колко струва прегледа. Нещо ми се върти, че май работеше и по ЗК. newsm78

# 732
  • на Мелмак
Ето ти Херлитц в БГ

http://www.herlitzbg.com/product-22

Аз също ще купувам такава , но от Амазон.
И аз се чудих между Херлитц и Габол  Laughing.

Бюро имаме с надстойка - наистина е много удобно и има място за мнооогооо дребни нещица!

Ние си поръчахме униформа и сега ни остават някои дребни нещица + тетрадки.

Девойката  работи при нас тази година  Laughing помага , чисти , подрежда , но не се сеща да прочете нещо  Laughing

Трябва да я накарам аз !

Това с топката , наистина е супер идея - ще пробвам и аз  Hug

# 733
  • София-Младост
За ортопед мога да препоръчам д-р Гьорев от 7 ДКЦ, на бул.Мария Луиза.

# 734
  • София
Драганов не работи по ЗК, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт