Красива и с побелели коси?

• 23 281
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
  • по пътеката
тези млади с побелели коси ли4но на мене ве4е са сложили 10 години отгоре, заради косите си! от младите посивяващи съм поради биг стрес, но ве4е 30 г се боядисвам! сива съм отдолу,но не се възприемам натюр!  свеки на  70 и тя пита за боя ,въпреки 4е прави химиотерапии преди 5 г.

# 76
Ти смяташ ли, че това са естествено изцяло побелели коси? Според мен е направено с бои. Аз не съм срещала младо момиче с изцяло побеляла коса, а само с бели косми на определени места, което е грозно. А иначе тези на снимките ми харесват много, ако моята коса беше цялата такава, без да се прави с боя щеше да е ок.

дефинирай "младо момиче"
35-40 години "младо" ли е?

# 77
  • Варна

Горното твърдение пък е абсурдно.
Искаш да кажеш, че е все едно дали ще си изперхидролиш(зная, че няма такава дума) косата или ще ползваш безамонячна боя?
Не мисля. Разликата е огромна. Може би не си се боядисвала достатъчно.

Май ти не си се боядисвала достатъчно. Точно с безамонячна боя косата ми стоеше като прегоряла слама. И то от прехвалените бои, не някоя за два лева. И не, не е абсурдно твърдението ми. Каквато и боя да сложиш все тая. Не съм се перхидролила, но предполагам, че там пък нещата са още по-зле.

# 78
  • София
И коя е боята, интересно ми стана? Thinking

# 79
  • най-шареното място
Не знам за какво са тези спореве.... Как това, че на някой му понася и даже му е хубава косата ще ме накара да искам химия за себе си? Който не иска боя, няма да иска колкото и да е неподдържан според друг. Който се чувства гол с естествената си коса... ами ще се маже. Всеки както му харесва!

Боята не ми е повредила косата за над 10 години боядисване. Обаче не мога да кажа същото за скалпа понякога. А той милият, е най-потърпевш понеже от там расте новото бяло. В крайна сметка престанах да се боядисвам по анти-химия причини, а не по изявени проблеми. На 2 седмици химия не е за мен. На 4 пак ходя 10 дни поне с корени показани, та все тая. Simple Smile

# 80
  • Варна
Една, дето има склонност към избухване.  Crazy

# 81
  • София
Късно ми е за гатанки, но както и да е.

ПП. Мойта пък е като от реклама за шампоан, хич не й пречи боята. Flutter

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 22:44 от Елица

# 82
Късно ми е за гатанки, но както и да е.

ПП. Мойта пък е като от реклама за шампоан, хич не й пречи боята. Flutter

То и моята може да изглежда като косите от рекламите за шампоани, но това е възможно само след боядисване и слагане на един тон продукти, които да прикрият щетите  Laughing
Това за мен не е перфектната коса  Rolling Eyes

Съгласна съм, че при боите се получава натрупване, но това, че една боя ми е покрила побелелите косми по дължината на косъма не означава, че е подходяща за побелели коси.
Много дами разчитат точно на това натрупване и косите им изглеждат ужасно  Sick
Прозиращи побелели коси в корена и покрити и доста по-тъмни дължини.
Или другият вариант, които се среща при блондинките решили, че чрез наслагване на боята ще станат руси - жълто оранжеви корени и сивеещи доста по-светли дължини  ooooh! Laughing

# 83
  • София
О, не безамонячните стават за прикриване на първите побелели коси, както си и пишат в упътването.

# 84
О, не безамонячните стават за прикриване на първите побелели коси, както си и пишат в упътването.

Ами така си е ,  цвета трябва да е един тон по-светъл от естествения за да се получи добре. иначе от шатенка да станеш блондинка със щадяща боя не става.

# 85

Да, в началото, когато побелелите косми не са много, не си личи, че въобще не са покрити добре  Laughing
Боята е позамазала положението и контрастът не е чак толкова голям и веднага дамата решава да информира всички, как безамонячната боя и е покрива побелелите косми  Laughing

# 86
  • София
И освен че ги покрива идеално, не ми се налага да слагам три тона помади, та да не изглежда като слама. Sunglasses

# 87
И освен че ги покрива идеално, не ми се налага да слагам три тона помади, та да не изглежда като слама. Sunglasses

Не не ги прикрива идеално и ако ги прикриваше идеално, то всички щяхме да се боядисваме с безамонячни бои!

# 88
  • София
Ох, с какъв цвят се боядисваш?

# 89
  • най-шареното място
Към 35 години започнаха да ми се появяват бели коси, имам сигурно 50-100 броя, не мога да преценя точно, защото така и така се боядисвам и не ми е никаква драма.

Тук е разминаването. Това не е побеляване даже. Ако започнеш на 20 да "броиш", на почти 40 знаеш, че е загубена кауза броенето - кичури са, не бройки. Ако имаш късмет де, иначе са цели полета.

Елица, допусни, че побеляването не си го преживяла още. Вероятно неъсгласните с теб имат повече опит.

Общи условия

Активация на акаунт