Какво правят жените в менопаузата, когато... 2

• 135 130
  • 834
  •   1
Отговори
# 75
Морги, кардиоложката ми смени поне 5 лекарства, все нещо не ми беше ОК, накрая ми писна, зарязах всичко и минах на мента, глог и валериан, таблетки. Grinning

поздравления!    bouquet
пробвай с бял имел, много го хвалят за всякакви проблеми  в това отношение!

# 76
  • София
консултирате ли се с лекар за приема на всички тези добавки? имам някакъв смътен спомен, че вечерната иглика не се препоръчва при наличие на кисти.

# 77
Кисти на какво, защото за проблеми с гърдите, масталгия, я препоръчват.

# 78
  • СОФИЯ
Морги, кардиоложката ми смени поне 5 лекарства, все нещо не ми беше ОК, накрая ми писна, зарязах всичко и минах на мента, глог и валериан, таблетки. Grinning

Шуши, този синдром е по рождение.
Имам допълнителна връзка и излизам от ритъм.

Твърди се, че капките действат по добре.
Казвали са ми го и лекари. При теб кое действа по добре?

# 79

Аз лично ползвам капките и съм много доволна.

# 80
  • СОФИЯ

Аз лично ползвам капките и съм много доволна.

Колко пъти на ден ги пиеш и по колко капки?

# 81
Не съм пила капки, таблетките  са ми ОК. Peace

# 82
  • СОФИЯ
Не съм пила капки, таблетките  са ми ОК. Peace

Днес апарата за кръвно ми засече неравномерен пулс / излиза една икона на тройно сърце/
После го премерих още 3 пъти...и нищо.
Това аритмия ли е?
И аз като децата....  Embarassed но нали все ме души откакто съм в менопауза, замаяност, умора и какво ли не още и взех вече да се плаша  ooooh!

# 83
Някой знае ли къде в София да купя МЕНОПЕЙС ОРИГИНАЛ, нещо не го намирам и някой ползвал ли го е? Отзиви?
Идбери си аптека http://spravochnik.framar.bg/%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B … D1%84%D0%B8%D1%8F

а ако не е в наличност, може да се поръча от тук: http://apteka.framar.bg/30038872/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BF% … B0%D0%B1%D0%BB-30

# 84
  • СОФИЯ
Някой знае ли къде в София да купя МЕНОПЕЙС ОРИГИНАЛ, нещо не го намирам и някой ползвал ли го е? Отзиви?
Идбери си аптека http://spravochnik.framar.bg/%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B … D1%84%D0%B8%D1%8F

а ако не е в наличност, може да се поръча от тук: http://apteka.framar.bg/30038872/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BF% … B0%D0%B1%D0%BB-30

Благодаря   bouquet Поръчах го вече в една аптека в близост до Военна болница.
Странното е че никой не беше чувал за този медикамент....дали пък не сбърках, че го взех?! Confused

# 85
Мацки, а хормонални изследвания кой ви назначава? Личният лекар ли гинеколог?
Как протича изследването и за колко време е готов резултатът?

# 86
  • София
Шуши, мен нищо не ме души, ама кръвното от ниско взе да ми става височко. 150-160/95-100 и то трайно, освен това взех бързо да се уморявам дори и при бързо ходене и просто реших да си пусна едно ЕКГ. А и другото любимо - отичане на краката, това е върха на гадозззта! Та кардиоложката ми даде едни комбинирани хапове - хем за кръМното, хем лекинко ме отводняват и краката са ми по-добре. Задъхването при ходене и натоварване намаля значително и май и топлите вълни поотстъпиха. Ама не е дошло гадното лято, тогава ще преценя.

# 87
Какви хапчета за кръМно пиеш, Морги? Wink
Че и аз имам някои дни, в цикъл, с високо - 140/90.

# 88
  • СОФИЯ
Шуши, мен нищо не ме души, ама кръвното от ниско взе да ми става височко. 150-160/95-100 и то трайно, освен това взех бързо да се уморявам дори и при бързо ходене и просто реших да си пусна едно ЕКГ. А и другото любимо - отичане на краката, това е върха на гадозззта! Та кардиоложката ми даде едни комбинирани хапове - хем за кръМното, хем лекинко ме отводняват и краката са ми по-добре. Задъхването при ходене и натоварване намаля значително и май и топлите вълни поотстъпиха. Ама не е дошло гадното лято, тогава ще преценя.

Ох..... толкова ли сме грешни жените , че така трябва да страдаме.....  Rolling Eyes
Не може ли мъжете да преминават през всичко това  Crazy

# 89
Д-р Атанас Михайлов препоръчва при високо кръвно чай от билката бял имел, арника хомеопатична в ниска потенция,  и 3-дневните детоксикации.
Старая се да пия редовно чая от бял имел. При по-остри случаи си вземам арника.
Детоксикации се правят по пълнолуние и се пие 4 л. течности ( сок от цитруси). По възможност трябва да си вкъщи, че се ходи често в тоалетна. Като съм на работа не знам как ще мога да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт